✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / Преди, сега и в бъдеще - Тема 10 ✫

• 52 122
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте всички!  Hug Hug Hug Hug И хубав неделен ден!  Hug Hug Hug

Малко инфо от рускините:  Журналист  разговарял с режисьора на "Добро утро, любима"  - Ketche, за отлагането на снимките на филма. "Това е филм ,където главна роля имат музиката и танците..." е казал режисьорът. И продължава: "Серенай ще играе танцьорка. Но не само Серенай,  Керем  и останалите актьори вече почти месец вземат уроци по танци.С тях се занимава хореографът  Кевин Махер, който е работил със самата Мадона! Специално за това той дойде от Лос Анжелис."
Все още не е готова музиката за филма. Помолили са за песни Сезен Аксу и Съла. Искат  силна финална сцена.Искат да завършат филма с песен,която да стане хит.
Както е писано и по-рано, проблемът не е в сценария, а в песните и танците, които трябва да се доработят/усъвършенстват...
Донякъде и заради времето планират да започнат снимките в края на март....

Дани  Hug Hug Hugмерси за информацията. bouquetАма защо чак март. ooooh!
Добро утро! Hug Hug Hug Heart Eyes
Това май е оригиналната статия. newsm78

# 331
Здравейте всички!  Hug Hug Hug Hug И хубав неделен ден!  Hug Hug Hug

Малко инфо от рускините:  Журналист  разговарял с режисьора на "Добро утро, любима"  - Ketche, за отлагането на снимките на филма. "Това е филм ,където главна роля имат музиката и танците..." е казал режисьорът. И продължава: "Серенай ще играе танцьорка. Но не само Серенай,  Керем  и останалите актьори вече почти месец вземат уроци по танци.С тях се занимава хореографът  Кевин Махер, който е работил със самата Мадона! Специално за това той дойде от Лос Анжелис."
Все още не е готова музиката за филма. Помолили са за песни Сезен Аксу и Съла. Искат  силна финална сцена.Искат да завършат филма с песен,която да стане хит.
Както е писано и по-рано, проблемът не е в сценария, а в песните и танците, които трябва да се доработят/усъвършенстват...
Донякъде и заради времето планират да започнат снимките в края на март....
Скрит текст:

Дани  Hug Hug Hugмерси за информацията. bouquetАма защо чак март. ooooh!
Добро утро! Hug Hug Hug Heart Eyes
Това май е оригиналната статия. newsm78

Привет,прекрасни  Grinning ,Тони  Grinning!  Hug
 LaughingДани  Hug Hug,мерсиии за инфото!
За отлагането четох преди да замина. PeaceЕдна от от девойките около Сери,беше писала,че снимките ще се отложат за април,а Серенай и Керем са планирали следващия месец двуседмично пътуване до... Тексас. Joy Тогава се усъмнихме,но сега разбирам,че първото и твърдение е вярно. newsm78
Англ.група е превела още и че Дженгиз Семерджиоглу искал да публикува впечатляваща  снимка на Серенай докато танцува  newsm78,която видял в тел. на режисьора,но Кетче  не позволил.Според журналиста , ако във филма има такива танци, екранната любов между Керем и Серенай ще счупи ключалките на вратите Joy Joy, с две думи ще взриви публиката.
Хубаво казано..., Rolling Eyes обаче  е много далече  март месец  ooooh!,кой ги знае СерКер дотогава дали ще ги бъде . От др страна пък, е по-добре че  ще имат още време за подготовка ,3-4 седмици нямаше да са достатьчни ,за да се научат да танцуват добре и да отработят цели хореографии.

Това момче(май беше в екипа на ПО newsm78) е тагнало и Серенай...,явно са заедно.

smile3503

newsm47 newsm47 Много лайкове за Керем...

Последна редакция: нд, 18 окт 2015, 22:52 от vikktory

# 332
Асе,  Hug Hug Hug това ще да е оригиналната статия . Peace
Вики  Hug Hug Hug благодаря за уточнението . Аз също четох за някаква снимка на Сери в телефона на режисьора ,но не разбрах точно каква е работата . Grinning  Дано да ни зарадват с още някоя и друга снимчица от  подготовката на филма ,а защо не и от Тексас, че то.....къде е март. Grinning

# 333
Добро утро, сладури! Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

Явно и нашето хубаво момиче е там и най-вероятно снима. Peace

# 334
Успешна нова седмица на всички! Grinning Hug

Асе  Hug
Мацката е писала,че Серенай не е била там,само въздуха бил пьлен с любов към нея...  Joy Joy Joy
Е как усети голямата любов    Thinking,не разбрах?!Но така е писала.    hahaha  https://instagram.com/p/8-zjNEt5ty/
За предпочитане е да ги виждаме заедно Crossing Arms вместо такива твърдения.

# 335

Асе  Hug
Мацката е писала,че Серенай не е била там,само въздуха бил пьлен с любов към нея...  Joy Joy Joy
Е как усети голямата любов    Thinking,не разбрах?!Но така е писала.    hahaha  https://instagram.com/p/8-zjNEt5ty/
Вики Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy въздухът пропит с любов към Серенай. Whistling

# 336

Асе  Hug
Мацката е писала,че Серенай не е била там,само въздуха бил пьлен с любов към нея...  Joy Joy Joy
Е как усети голямата любов    Thinking,не разбрах?!Но така е писала.    hahaha  https://instagram.com/p/8-zjNEt5ty/
Вики Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy въздухът пропит с любов към Серенай. Whistling
 yes
  Laughing Joy Лирично отклонение. Wink

http://vbox7.com/play:6d3ab8d12c&pos=vr

# 337

Асе  Hug
Мацката е писала,че Серенай не е била там,само въздуха бил пьлен с любов към нея...  Joy Joy Joy
Е как усети голямата любов    Thinking,не разбрах?!Но така е писала.    hahaha  https://instagram.com/p/8-zjNEt5ty/
 yes
  Laughing Joy Лирично отклонение. Wink

http://vbox7.com/play:6d3ab8d12c&pos=vr
Много красиво отклонение. Peace Аз пък от няколко дена много съм се зарибила с една турска песен сега ще те поздравя с нея. Hug Hug

# 338
Привет!  Hug Hug Hug Диди съм да не си помислите,че съм някой нов потребител  Mr. Green
Вече съм от тази регистрация Hug
Борих се правих с тези реклами ама не става и направих нов рег от лаптопа то това не се търпи  ooooh!
Почистих го поне  Mr. Green

И да не съм с празни ръце  Mr. Green

# 339
Привет, мили момичета Hug Hug Hug
Благодаря ви за всичко споделено в темата bouquet bouquet

Асе  Hug

Вики,  Hug Heart Eyesтази мацка била писателка..  Ето в превод точно какво е писала Peace Peace

Отговарям на всички въпроси оттук.. Нямаше никой с него.. Но аз почувствах, че той носи Серенай в сърцето си. Говорихме и за Kanatlarım Aşktandı( това е името на книгата й и в превод означава Крилете ми бяха от любов..) И аз отново почувствах дълбочината на обичта им. И се почувствах невероятно щастлива.. Винаги обичта да ги съпътства и нека крилете им от любов да бъдат..

Вече не знам с каква любов е говорил Керем за Серенай или пък за любовта като цяло, та тази дама е почувствала всички тези неща.. Peace Peace

# 340
Добър вечер и от мен , Любовта ще спаси света  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубаво е да се обичат и да са заедно да си помагат , подкрепят и да изпитват водопад от чувства и емоции и дано всичко това го видим и в новия филм. Жалко че се отлагат снимките за март , но може би така е по-добре за да са подготвени.

# 341

"3 Years ago Serenay Sarikaya said Goodbye to 'Lale Devri'
Today,3 anniversary of Yesim's death "

Феновете й отбелязват 3 години без Йешим.
Песента на Серенай на раздяла с Лале деври.

# 342

Асе  Hug

Вики,  Hug Heart Eyesтази мацка била писателка..  Ето в превод точно какво е писала Peace Peace

Отговарям на всички въпроси оттук.. Нямаше никой с него.. Но аз почувствах, че той носи Серенай в сърцето си. Говорихме и за Kanatlarım Aşktandı( това е името на книгата й и в превод означава Крилете ми бяха от любов..) И аз отново почувствах дълбочината на обичта им. И се почувствах невероятно щастлива.. Винаги обичта да ги съпътства и нека крилете им от любов да бъдат..

Вече не знам с каква любов е говорил Керем за Серенай или пък за любовта като цяло, та тази дама е почувствала всички тези неща.. Peace Peace

Вики, Лили,  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 343
Дани,мерси! Hug Hug
Диди  Hug,радвам се,че се появи,мила! Laughing Чудех се къде се губи нашата домакиня напоследък? newsm78
Асе  Hug,благодаря за хубавия поздрав! love001 Тази певица има една песен,която ми е в плейлистата с любими турски.  Laughing   https://www.youtube.com/watch?v=i4W1Ra4K4hY

Асе  Hug

Лили,мерси за точния превод. bouquet Аз понякога го удрям леко на майтап.  Joy
Ето ги пак нашите  Joy, с ново двайсе,от вчера ми се мота тази клюка на лентата с новините...  hahaha http://www.yeniulke.net/magazin/kerem-bursin-ve-serenay-sarikaya … irtti-h25635.html
 Joy Joy Сащисали папараците с екшън-изпълнение с колата,опитвайки да се скрият от камерите.  Керем нарушил правилата на ЗДП,а Серенай сигурно е скочила в движение в колата,че са толкова възмутени.  Joy

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 13:05 от vikktory

# 344
Привет Hug Hug
Дани, Heart Eyes Hug Асе, Heart Eyes Hug Вики, Heart Eyes Hug Тони Heart Eyes Hug

Да повдигна темата Peace Peace
Ама много убави, я!

Вики, папараците няма как иначе да си запълнят сайтовете и предаванията..  Понеже Керем не искал да ги снимат на излизане от заведението, та донесъл вода от сто реки, ама пак им се изплъзнал  на папараците и накрая им показал жеста на победата, два високо вдигнати пръста, демек в тази гоненица ги победил,  но този жест също така е и на мира, ама кой ще си направи труда да провери.. Най-често се използва в знак на добри намерения или за поздрав.. Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт