✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / Преди, сега и в бъдеще - Тема 10 ✫

• 52 141
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Привет Hug Hug
Дани, Heart Eyes Hug Асе, Heart Eyes Hug Вики, Heart Eyes Hug Тони Heart Eyes Hug

Да повдигна темата Peace Peace
Ама много убави, я!

Вики, папараците няма как иначе да си запълнят сайтовете и предаванията..  Понеже Керем не искал да ги снимат на излизане от заведението, та донесъл вода от сто реки, ама пак им се изплъзнал  на папараците и накрая им показал жеста на победата, два високо вдигнати пръста, демек в тази гоненица ги победил,  но този жест също така е и на мира, ама кой ще си направи труда да провери.. Най-често се използва в знак на добри намерения или за поздрав.. Peace Peace Peace
Лилиии Hug
 newsm62  Нашто момче успяло да ги замота и да им се изплъзне тогава  Joy,обаче следващия път ги изненадали от засада. Joy JoyЕй ги изтипосани на първа страница докато шетали по нощите.   hahaha hahaha

http://hayat.sozcu.com.tr/kerem-bursin-kaslari-sorulunca-78124/

Имат прекрасни усмивки... Heart Eyes
Тони  Hug,много е вярно ,любовта ще спаси света. newsm10

# 346
От Кевин Майерр, по време на Истанбулското гостуване,разходките с екипа и репетициите. newsm08

Серенайка е трепач! newsm10 newsm10 newsm08

И много хубави ,сгушени двамата с Керем.  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 19:35 от vikktory

# 347
От Кевин Майерр, по време на Истанбулското гостуване,разходките с екипа и репетициите. newsm08

Серенайка е трепач! newsm10 newsm10 newsm08

И много хубави ,сгушени двамата с Керем.  Heart Eyes Heart Eyes

Вики, благодаря ти, миличка Hug Hug bouquet bouquet

Аууу, че са сладки нашите гълъбчета..Как са се сгушили само! Да ти е драго да ги гледаш.. Peace Peace
Серенай  танцува много добре.. Значи наистина във филма ще танцува хип-хоп  smile3521 smile3521

# 348
# 349
Привет, девойки!  Hug Hug Hug Тони!  Hug

Благодаря на информаторките ни Вики и Лили,на които дължим удоволствието да сме винаги в час със случващото се около нашето момиче  Peace

Прекрасна е Серенай ,наистина! Невероятна енергия кипи то нея .  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  

# 350
 Добър Вечер СЕРЕНАЙКИ !!!
Не издържах и пак гледам втори сезон на ПО  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 351

http://www.hurriyet.com.tr/serenay-sarikayanin-kanser-korkusu-40005171
Според статията,Серенай вчера е претърпяла лека хирургеска интервенция, заради тревожещо я образование на гърдата. Thinking Операцията е извършена в Американската болница в Истанбул,която е под шапката на Aмep.Мед.Институт "Джон Хопкинс". Керем е бил до нея през цялото време.

Днес е пуснала в Инстаграма си това помръкнало пиле...  Rolling Eyes   https://instagram.com/p/9LP-obS9dy/

Rolling Eyes  Дали е вярно или не ще каже самата Серенай,но феновете и са мн притеснени ...Това е пуснато от нейна почитателка.  newsm78

Laughing  От Мине Тугай.

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 07:56 от vikktory

# 352
Здравейте, девойки!  Hug Hug Hug  Тони!  Hug Hug Hug

Притесних се от вчерашните новини около нашето момиче, но днешните звучат много по- добре -  ставало въпрос за доброкачествено образувание ( казвала го журналистка, която никога не пускала неверни новини) , Сери все пак била под наблюдение. Вярвам,че всичко при нея  ще е наред.   Peace Желая й бързо да минава и да е много, много здрава!  Heart Eyes Heart Eyes

И дано скоро лично се разпише в Т или в Инстаграм  ,че да ни зарадва още повече .  Peace

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 19:35 от daniela.qnkova

# 353
Дани  Hug,всичко е минало на добра страна.И аз я мислих днес,защото преживялх този страх преди години с майка ми,но няма място за притеснения за Серенай вече

Отговорила е на феновете си в Т: "С мен всичко е наред.Благодаря на всички,които са ме мислили/притеснявали за мен!Всичко отмина,свърши се. Целувам Ви с много любов." Laughing

# 354
Дани  Hug,всичко е минало на добра страна.И аз я мислих днес,защото преживялх този страх преди години с майка ми,но няма място за притеснения за Серенай вече

Отговорила е на феновете си в Т: "С мен всичко е наред.Благодаря на всички,които са ме мислили/притеснявали за мен!Всичко отмина,свърши се. Целувам Ви с много любов." Laughing

Вики,  Hug Hug Hug тъкмо влизам да постна новината, и виждам ,че си ме изпреварила  Hug
Много се радвам за Серенай, дано  никога повече да няма такива притеснения.  Peace

# 355
Вики Heart Eyes Hug Дани Heart Eyes Hug

Дани  Hug,всичко е минало на добра страна.И аз я мислих днес,защото преживялх този страх преди години с майка ми,но няма място за притеснения за Серенай вече

Радвам се, че при Серенай нещата са се наредили добре.. Да ни е жива и здрава! И толкова е позитивна и сладка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А това Хеййййййй! пак ми напомня за някого smile3521 smile3521

# 356
Добър вечер и от мен ! :love
Радвам се че всучко е минало и Серенайка е добре , ще пийна червено винце за нейно здраве. НАЗДРАВЕ И НА ВАС СЕРЕНАЙКИ... Heart Eyes

# 357
Дани  Hug,всичко е минало на добра страна.И аз я мислих днес,защото преживялх този страх преди години с майка ми,но няма място за притеснения за Серенай вече

Вики,  Hug Hug Hug тъкмо влизам да постна новината, и виждам ,че си ме изпреварила  Hug
Много се радвам за Серенай, дано  никога повече да няма такива притеснения.  Peace

Дани  Hug,и аз се радвам много,че всичко вече е зад гърба й.
И се радвам,че е имала подкрепата и любовта на Керем,за да премине по-леко през изпитанието. Peace
От др страна,това ще укрепи връзката им.

newsm62...Вярно,че има и "Хей!..." Peace Сигурно е заразно. Joy
Лили Hug,Серенай е едно голямо сърце.  Heart EyesТя е добронамерена, лъчезарна,топла и много  гальовна.Много обича да гушка и целува любимите си хора. Керем е късметлия...  Laughing
Тони  Hug,Наздраве и за нашето момиче,сладък! Drunk

Поздравче за вас  Hug и за всички,които симпатизират на нашето момиче и ни четат.
http://vbox7.com/play:63cc007139&pos=vr

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 08:27 от vikktory

# 358
Привет златни! Hug Hug Hug Hug Hug
Вики HugДани HugЛили HugТони Hug

Изключително много се радвам, че това слънчево момиче е добре. Дано само хубави неща от тук нататък и се случват.

# 359
Добро утрооо! Hug Nature Sun With Face Сменихте ли часа? Grinning

smile3503

Общи условия

Активация на акаунт