✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / Преди, сега и в бъдеще - Тема 10 ✫

• 52 149
  • 735
  •   1
Отговори
# 360

Crazy Crazy

Серенайка: " Ваууу..." Joy Joy Joy  https://www.youtube.com/embed/Tiaai-ADZ_w

Thinking Щели да снимат след седмица реклама,а после да летят за Америка.
И репортерът гововри за пътуване до Америка... newsm78,как е научил? Mr. Green
Защо ли се чудя  Close,тя,лекарската тайна изтече от престижната болница... Crossing Arms
За пътуването беше писала и една от девойките,близки до Серенай. Rolling EyesНо репортажът е отпреди последните събития.

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 16:45 от vikktory

# 361
Добър ден СЕРЕНАЙКИ  Heart Eyes

# 362

Crazy Crazy

Серенайка: " Ваууу..." Joy Joy Joy
Привет! Hug Hug Hug Hug Hug
Вики Hug Hug Heart Eyes

# 363

Нов ,от Серенай Whistling :"Какво голямо семейство сме!Направихте ме много щастлива.Благодаря Ви за ТТ!Любов,взаимна и безкрайна..."

Joy Joy Керем сигурно е гледал мача Фенербахче-Галатасарай и Сери е отделила време да благодари на феновете си за акцията с днешния хаштаг "Ние винаги сме до теб Серенай С.  " Grinning ,който е влязъл още на 15-та мин в ТТ. Peace

http://www.televizyondizisi.com/serenay-sarikayaya-moral-mesajlari/272148/46/

Любовта и подкрепата ,които Серенай получи от феновете си веднага влезе в новините...  newsm53

# 364

Нов ,от Серенай Whistling :"Какво голямо семейство сме!Направихте ме много щастлива.Благодаря Ви за ТТ!Любов,взаимна и безкрайна..."

Joy Joy Керем сигурно е гледал мача Фенербахче-Галатасарай и Сери е отделила време да благодари на феновете си за акцията с днешния хаштаг "Ние винаги сме до теб Серенай С.  " Grinning ,който е влязъл още на 15-та мин в ТТ. Peace

http://www.televizyondizisi.com/serenay-sarikayaya-moral-mesajlari/272148/46/

Любовта и подкрепата ,които Серенай получи от феновете си веднага влезе в новините...  newsm53
Страхотна! PeaceКак да не я обича човек! Heart Eyes
Браво и на феновете, че и засвидетелстват такава огромна любов.Аз съм скарана с Т  newsm78 иначе можеше и аз да се включа.

# 365
Добро утрооо! Hug Nature Sun With Face Сменихте ли часа? Grinning

smile3503

Вики,  Hug много любим момент, когато се правеше, че не знае коя е девойката в леглото на Яман! Понякога го гледам 123456789122352898 пъти един след друг.  bouquet

# 366
Добро утрооо! Hug Nature Sun With Face Сменихте ли часа? Grinning

smile3503
https://www.youtube.com/watch?v=4zpU_UDK5wI
Вики,  Hug много любим момент, когато се правеше, че не знае коя е девойката в леглото на Яман! Понякога го гледам 123456789122352898 пъти един след друг.  bouquet

Краличке  Hug ,радвам се ,че се появи. Hug Наминавай по-често.
И аз харесвам момента когато изиграха малкия театър с видеостената Laughing ,
 Peace и многото целувки по пътя към изненадата на групата...,и тези от подписа ти ,в храстите. Joy Heart Eyes Whistling

А тази ми е една от най-любимите сцени,сигурно съм я гледа толкова пъти колкото ти,и всеки път много се забавлявам. Grinning Crazy   https://youtu.be/Tb55pdxdrh8

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 21:04 от vikktory

# 367
     newsm56 smile3539 newsm53

Серенай и Керем са последвали Берк Ерчер   newsm78-нашия Синан,първата дружка на Къванч.

https://gecce.com/magazin/foto-galeri/turkiyenin-en-sevilen-cifti-belli-oldu?p=1
Класация на най-любимите двойки на годината. #Silly Нашата,макар и новоилюпена, е вече на почетната трета позиция.   Grinning
1. Бурак-Фахрие (турските Джоли и Пит) с 41%
2. Мерве-Мурат с 24%
3. Серенай-Керем с 15%
4. Синем-Кенан - 10%
5. Кадир-Несли с 5%
6. Джан Бономо и Дидем Сойдан - 5%

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 21:06 от vikktory

# 368

Стара ама много сладка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Радвам се,че всичко с момичето ни е наред каквото и да е станало не трябваше така да изтича по пресите ама нейсе за пари някои хора и майчиното мляко ще си изпеят  ooooh!
Благодаря за всичко пуснато Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 23:29 от x BlackRose x

# 369
# 370

Сладурите ни пак са ги хванали и пак с книги в ръката  Mr. Green
Ех ама много са сладки и позитивни обаче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 371
Привет сладури! Hug Hug Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 372

Сладурите ни пак са ги хванали и пак с книги в ръката  Mr. Green
Ех ама много са сладки и позитивни обаче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

"Книжни плъхове",а? Joy Joy
Диди  Grinning Hug Асе  Heart Eyes Hug
Тони къде изчезна? Rolling Eyes

Heart EyesЧок гюзел са.Керем не пуска ръката и ,а Серенай върви с гордост до него...  
На толкова снимки и репортаж ще има. newsm78

https://gecce.com/magazin/foto-galeri/serenay-sarikaya-ameliyati … ari-yanitladi?p=2

Ето го и превода от Варна,благодаря за което! Hug
Серенай и Керем били щракнати в Куручешме. Приличали на влюбени гимназисти. Whistling Whistling Поискали Серенай да коментира новините, че се е наложило да си подмени силикона. Тя отговорила, че операцията била свързана със здравословни проблеми. Направило впечатление, че и двамата отново били с книга в ръка. Серенай се запалила по четенето покрай Керем. Тя държала автобиографията на София Лорен, а Керем книгата "Говори като TED"- наръчник със съвети за въздействащо публично говорене. Представени са речи на известни личности, техни онлайн презентации, които са били гледани от милиони потребители, заради въздействащия начин, по който са били направени.
Ще добавя само,че в англ.група пише още,че са се отдали на релакс и масажи в спа-комплекса на х-л LEgacy Ottoman. Wink А може и хотелската част да са ползвали...  
И едва ли Серенай е започнала да чете покрай Керем. Laughing И преди него са я снимали да носи книга под мишница ,а Еджето едва ли би гласувала доверие точно на нея да прави допълнения към сценария на втория сезон ако не е видяла потенциал. Peace

# 373
Привееееет!  Hug Hug Hug

Диди,  Hug  Hug Hug  приятно ми е !
Вики ,Асе,   Hug Hug Hug хубави снимки - и двамата летят от щастие, усмихнати, направо греят....
Вики, и аз четох днес ,че интервенцията на Серка била заради силикона, но тя е отрекла ...Благодаря за подробностите!  Дано да видим и някакво видео  Peace  Радвам се, че всичко е наред  и Сери изглежда ОК и щастлива! Peace

# 374
Добър вечер СЕРЕНАЙКИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нямах достъп до лаптоп тези дни , пък от телефона трудно пиша и затова само четох постовете .
Защо Серенайка си е слагала силикон ? По-добре да си е стояла с малки цици естествени. Ама мен кой ли ме пита ахахахахах newsm78 newsm78 newsm78
Вече ще съм активен . Успях да стигна до 64 серия на ПО ( гледам втори сезон за 2 ри път ) и почти прочетох Чужденецът на Алберт Камю , Серенайка сигурно ме изпревари  newsm78 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт