Отговори
# 630
Добро утро  Hug Hug Hug

ДЪЖД! МОЖЕ ДА ТЕ НАМОКРИ ИЛИ ДА ТЕ ПРЕЧИСТИ! ВЪПРОС НА ВЪТРЕШНО УСЕЩАНЕ! УЮТНО ДА ВИ Е МОМИЧЕТА ...

Скрит текст:

Дано да има сила,която да спре това човешко безумие Praynig

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 09:47 от elena_bgsf

# 631
Привет, мили момичета Hug Hug Hug

РенкаHug Heart Eyes Heart EyesСнеже, Hug Heart Eyes вероятно сте прави по отношение изказването на Керем, ама кво да правя, я, нали си ми е баш любимец, нали имам слабост към това момче, та като квачка веднага разпервам крила да си го пазя и защитавам hahaha hahaha hahaha hahaha И явно не мога обективно да преценявам нещата по отношение на него.. ooooh! ooooh! ooooh!

ЕленаHug Heart Eyes Heart Eyesблагодаря ти за хубавия поздрав с другия ми любимец.. bouquet bouquet Ренка, питам се аджеба дали сме превеждали тази песен newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:
Елена, за бомбения атентат в Турция мога само да кажа, че това е истинска трагедия и то причинена от безумни и безпощадни хора.. Братовчедка ми живее в Анкара и ми писа, че онова, което изживяват в момента не може да се опише с думи.. Страх, безпомощност, недоверие, болка, мъка..Всички тези чувства дълбоко запечатани в сърцата и умовете им..

Хади буюур бакалъм, Керемчи с приятели.. В един свой репортаж Керем беше казал: Имам много познати, но истинските ми приятели са само няколко.. Вече ни стана ясно, че Хюсо е един от тях.. Peace Peace

# 632
Снощи забравих да ви пусна това Peace Peace
Ама как сладко говорииииииии ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Лека и спокойна нощ!

# 633
Лили Hug Hug

Благодаря,че отново внесе настроение в темата с чара на Керемчи Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Днес бях съкрушена,научавайки какво преживяват за пореден път хората в Турция.По необясним за мен начин се чуствам силно свързана с тази страна и хората там!От цялото си сърце им желая да преминат през това изпитание PraynigВярвам, че младото поколение има силата да устои и да си гарантира живот без ограничения и цензура! Наистина вярвам,че ни чакат  хубави дни Praynig Laughing

# 634
  • Яко в Матрицата...
Здравейте момчета! Hug Hug Hug

Лили Heart Eyes Heart Eyes, и ние много си го харесваме Керем, затова го критикуваме Joy Joy Joy и искаме най-доброто за него. Hug Песента ти я преведе, на мен ми е една от любимите.

# 635
Привет, сладурки!  Hug Hug Hug
Отдавна не съм писала при вас, но ви чета редовно и ви благодаря за всичко споделено!  bouquet
Преди малко четох в контакта, че Кюбра не била обичала Ийит  newsm78 Аз пък мисля, че тя до края обичаше само него. Обичаше и Емир, но не по този начин, просто му беше благодарна и го обичаше, защото беше много свестен човек, но не беше влюбена в него. Поне аз така усетих нещата, не зная дали съм права. Но се радвам, че ШМ продължава да вълнува зрителите си. Peace
малко Керемджим

Joy Joy Joy Joy
Четох, че филмът му със Серенай се отложил  newsm78 А аз го чаках с нетърпение ... дано не го отлагат дълго  Praynig
Прекрасен ден ви пожелавам, дружки!  bouquet

# 636
Привет Hug Hug Hug Hug

Серенайката се готви яко за ролята си на Дилара..  Peace Peace Сега остава да видим и Керем с китара в ръка да се подготвя за ролята си на Мерт.. Peace Peace

# 637
Добра вечер Hug Hug wavey

# 638
ЕленаHug Heart Eyesблагодаря за клипчето с Керем и Серенай..  bouquet bouquetПреди време го бях видяла, много си го бях харесала, но така и забравих да го споделя с вас.. ooooh! ooooh! ooooh!

Хореографът е пуснал тази снимка, като тагнал и Керем.. В туитър смятат, че и Керем репетирал танци, пък може и да е отишъл да си гледа само Серенайката smile3521 smile3521 smile3521

Тази снимка виждали ли сме я? newsm78 newsm78 newsm78

# 639
Снимката била от миналото лято, но едва сега я споделили Peace Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 640
Добро утро! Hug Hug Hug

Ехе, как свети страничката ни с всички снимки, които сте споделили на нашия усмихнат чаровник.  Heart Eyes Благодаря ви! bouquet

ЛилинцеHug благодаря, че винаги ни държиш в течение със случващото се около Керем. bouquet Heart Eyes

ЕлиHug мерси за поздравите. bouquet

Фенче, Рени, bouquet bouquet

Здравейте момчета! Hug Hug Hug

Лили Heart Eyes Heart Eyes, и ние много си го харесваме Керем, затова го критикуваме Joy Joy Joy и искаме най-доброто за него. Hug

Съгласна! Hug Wink Heart Eyes

Mr. Green

Хубав ден, дами! bouquet

# 641
Добро утро food010

От Снежи Hug кафенце, от мен 3 в 1  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 09:22 от elena_bgsf

# 642
Хай, дружки!  Hug Hug Hug
Снеже  Hug bouquet
Ели  Hug УАУ ... страхотен клип! Наистина е 3 в 1 Peace
Лили  Hug Heart Eyes благодаря ти за всичко! bouquet

# 643
Снеже Hug Heart EyesФенче Hug Heart EyesРенка Hug Heart EyesЕлена Hug Heart Eyes

Снимка от хореографа

А тази снимка я е споделил Биранд Тунджа- момчето, с което ще си партнира Серка в танците.. Peace Peace

# 644
Ели, Фенче, Лили,   bouquet bouquet bouquet

Снимките на филма на ШюкШук са започнали на 1 октомври. Wink

Тук сладурите са в Измир. Heart Eyes

А на 29 януари по кината тръгва филмът на Шюкрю с Ханде.  Wink

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 19:32 от ·٠•Snejka•٠·

Общи условия

Активация на акаунт