Отговори
# 705
Добро утро, мили момичета!

Габи, страхотни гифчета, а първото гифче е запечатало страхотната чаровна усмивка!

Вики, благодаря и от мен.

Лили, ще дам шанс на Кара Севдата. Изгледах само първа серия и тя наистина почти ме отказа, но заради Бурак бей ще му дам шанс. Тези дни ще гледам и втора, да видим.

И да ви кажа над какво размишлявам. Не мога да реша в коя роля харесвам Керем повече - като Керем или като Йиит. Не че трябва едната да е по-силна от другата, и в двете роли е страхотен, но толкова добре се превъплъщава като Керем в ГБ, че ми се струва, че това е по-силната му роля.

Приятен ден от мен, мили момичета! Един музикален - песента е на Сезен Аксу от Kiralık Aşk:
https://www.youtube.com/watch?v=dQGaDyD_hVU

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 07:53 от Дданни

# 706
Добро утро!  Hug Hug Hug

ДаниHug мерси за поздрава.  bouquet  Според мен е Иит - изигра с такова майсторството толкова различни състояния, че за мен това е по-силната му роля. Peace

Габи, Лилиbouquet bouquet

Хубав ден! Hug bouquet

# 707
Добро утро момичета Hug
И аз идвам с кафенце Laughing

Дани Hug мисля,че при артист като Керем(а той тепърва ще ни показва на какво е способен),никога не можеш да кажеш"тук е по-добър", защото той влага сърцето си във всяка роля и затова е толкова истински!Както казва при Беяз: Oyunculuk yapıyorum WinkЗа мен в това е силата му- че актьорства в истинският смисъл на думата и това му харесва,което се предава и на нас Peace

Скрит текст:
за Кара Севда сигурно аз съм се повредила,но по никакъв начин не мога да усетя удоволствие от актьорската игра.Като чета,че Неслихан играела със всяка фибра на тялото си???-аз не мога да я почуствам Sad А Бурак във 2-ра серия съвсем ми се изгуби.Имам чуствово,че не знае къде се намира и какво прави - нищо общо с енергията,която струеше от него в Чучулигата.Само Зерин ми е донякъде адекватна,но не през цялото време.Направо не мога да повярвам,че Хилял Сарал режисира.Моето усещане е ,че в момента единственото,което ги интересува в дизи индустрията е рейтинга и всичко е подчинено на това.Нямат творческа свобода!

да си припомним тези сладури Heart Eyes

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 10:46 от elena_bgsf

# 708
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug
Лили bouquetБлагодаря отново мила.
Скрит текст:
Относно Кара Севда-на мен ми е в любими тоя сезон Heart Eyes.Да, харесва ми играта точно на Неслихан и Бурак.Не съм гледала Чучолигата и не мога да направя коментар-но той свърши и сега си следя Бу в тая роля-перфектен и се наслаждавам на играта му с новата му партньорка
А относно Керем-невероятно момче. Щом е щастлив и доволен-какво по-хубаво от това.Млад и талантлив-различен във всяка роля-харесва ми PeaceНека си почине и ни радва с още успешни роли

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 09:12 от ludetina ulusoy

# 709
Добър е Керем, наистина. И в двете роли. Много талантлив. При мен като че ли Керем от ГВ има малък превес над Йиит, ама толкова малък, че е почти незабележим. Това е по- скоро субективно усещане, отколкото обективна оценка. Той наистина ме убеди, че е 19 годишният хлапак Керем.

Скрит текст:
Кара Севда ми е неубедителен досега. Погледах малко тази сутрин. И тези петгодишни неконсумирани бракове в Турция ли се случват? Абсурд, с човек като Емир. Но ще му дам шанс още 2-3 серии. Към играта нямам големи забележки, по- скоро към сюжета. Но лично Неслихан ми стои като дете, а не като жена, и не усещам искри между нея и Бурак. Играта на Емир ми харесва най-много.

Лудетинка, много ми харесва гифчето от подписа ти с голия Йомерчо. Много сладко се перчи на корта.

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 12:45 от Дданни

# 710
  • ... да усещаш мириса на море ...

Ханде и Шюкрю пак заедно, този път в сериал 'Kara Kış' Hande Doğandemir ile Şükrü Özyıld& … yeniden bir arada Да видим колко вярна ще излезе тази новина  Thinking

# 711
Тара Hug май ще е вярно инфото Laughing ето и тук

Ех,пак Кара заглавие, ама нейсе - при тези две слънца дано да няма много драма Laughing Laughing

http://haberneo.com/sukru-ozyildiz-ve-hande-dogandemir-kara-kis- … geliyor-7580.html

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 14:12 от elena_bgsf

# 712
Тараbouquet

Новината не ми харесва.  Stop Crossing Arms

# 713
  • ... да усещаш мириса на море ...
Що-о, не харесваш Шюкрю, не харесваш Ханде или не ги възприемаш двамата като двойка?   Wink

Сериалът ще започне през декемри и ще се излъчва по TV8. Той ще се продуцира от Endemol Shine Türkiye, реж. ще е Мурат Онбул (Murat Onbul), а сценаристи ще са Алиджан Яраш (Alican Yaraş) и Йозге Ефендиоулу (Özge Efendioğlu) Kara Kış’ın Kanalı Belli Oldu!

пп А, пък Керем имал на мобилния си играта 2041  Laughing Ünlüler cep telefonlarından hangi oyunları oynuyor?

Хазал - Shadow Matik и Табла

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 17:39 от tara_lezhka

# 714
 Hug Heart Eyes

Лили Hug Heart Eyes, и на мен ми липсвате! Hug bouquet

Това за Ханде и Шюкрю и на мен не ми се харесва и то въобще! Crossing Arms Naughty #2gunfire

# 715
Тара, не харесвам Ханде въобще, ама няма кой да ме пита мен. Mr. Green  Все пак им желая успех. Peace

# 716
Тара, не харесвам Ханде въобще, ама няма кой да ме пита мен. Mr. Green  Все пак им желая успех.. Peace

+1 Peace
Бих гледала само заради Шюкрю. Heart Eyes

# 717
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

Керем се справи и с двете  си роли много добре..Но сякаш като Йиит Кълъч трябваше да пресъздава много и най-различни емоционални състояния, тази роля беше предизвикателство за него, но той се справи блестящо.. Аз харесвам любимците си във всяка роля, и вече с нетърпение очаквам новото му дизи, но защо това момче пак избра да работи с канал д, ето това не ми е ясно.. Много непрофесионално и безотговорно се отнасят тези от канал д към сериалите си. Тази седмица пак спряха един сериал,и при положение, че обявиха дата за финален епизод, те не го излъчиха. И така дизито остана да виси без финал..

Сега една новинка.. Но не знам доколко е вярна, че аз вече въобще им нямам доверие на тези папарашки сайтове и издания..Серенай влязла в болница, за да й махнат бучка от гърдата.. Тя забелязала, че има бучка в едната си гърда, уплашила  се, че може да е нещо сериозно и веднага отишла в болницата на преглед..Оказало се, че това не е нещо сериозно, но Серенай все пак решила да се подложи на операция, за да махнат бучката.. И вчера в  Американската болница била оперирана..Разбира се, Керем бил до нея, за да я подкрепя.. И за миг не се отделил от нея. Peace Peace Peace

Хайде една нова от Мави Heart Eyes Heart Eyes

Радвам се, че Ханде ще играе с Шюкрю в нов сериал. Харесвам ги и двамата. От фрагмана на филма им видях, че стоят добре като двойка..  Peace Peace Peace

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 20:57 от LiLiSy

# 718
Керем е фавнал туита на това момиче.. Ето превод на туита й: Винаги когато се разболявах, с мотивация, дадена от Керем, оздравявах.. Сега пак имам нужда от мотивацията му..

Ей, че ни е сладко момчето, я! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 719
Момичета, благодаря, че споделихте и вашите усещания за двете роли на Керем. Йиит печели с вашите гласове! Laughing Ама много ни е талантливо момчето! Щом не мога да реша в коя роля ми харесва повече, значи и с двете се е справил отлично. Нямам търпение да го гледам в нова роля.

След ГБ Хандето ми стана много симпатична. Естествена, непринудена. Ще се радвам да я гледам.

Общи условия

Активация на акаунт