Отговори
# 360
Привет, дружки! Ели, Дани, Снеже, Лили, Габи, Диди, Виктори  Hug Hug Hug
Много благодаря за всичко споделено тези дни   bouquet
Страхотни снимки, гифчета ... вай бе, на последните къде го прострелват Шокрю, дали в Лъжкините  newsm78 Аз нещо го зарязах в последно време ...
Ели  Hug
Скрит текст:
викаш, да му дам шанс на Енгин А.  newsm78 Опитах бе ... ама не става ...  не ми е приятен, никак. Дразни ме гласът му, движенията му, устата, носът му, фигурата му   Laughing , а и  не ме грабна изобщо с игра  ... може в Облака да е по-добър, но не вярвам някога да се наканя да го гледам  newsm78 Мислех, че като го погледам в действие, не само на снимки, ще си променя мнението, щом толкова почитателки има, но уви, не се получи ... Съжалявам, дори и заради Берен не можах да загледам Фатмата, преко сили ми е  hahaha
Виж, тези двамата си ги гледам с удоволствие  Laughing

особено в добра компания  Laughing

Хубава вечер!  Hug

# 361
Страхотни снимки, гифчета ... вай бе, на последните къде го прострелват Шокрю, дали в Лъжкините  newsm78 Аз нещо го зарязах в последно време ...
Ели  Hug
Скрит текст:
викаш, да му дам шанс на Енгин А.  newsm78 Опитах бе ... ама не става ...  не ми е приятен, никак. Дразни ме гласът му, движенията му, устата, носът му, фигурата му   Laughing , а и  не ме грабна изобщо с игра  ... може в Облака да е по-добър, но не вярвам някога да се наканя да го гледам  newsm78 Мислех, че като го погледам в действие, не само на снимки, ще си променя мнението, щом толкова почитателки има, но уви, не се получи ... Съжалявам, дори и заради Берен не можах да загледам Фатмата, преко сили ми е  hahaha
Виж, тези двамата си ги гледам с удоволствие  Laughing

особено в добра компания  Laughing

Хубава вечер!  Hug

Фенче Heart Eyes, да. В епизода снощи на лъжкините убиха Ерен. Cry

# 362
Ели  Hug
Скрит текст:
Фенче ми като не става,няма да те мъчиме сега Joy Joy Поне има голям избор от дизита и  актьори Peace дет се вика кеф ти риба,кеф ти паламуд Joy Joy

от мен една сладка сцена от ГБ (допреди малко гушках две сладки котарачета и се сетих за нея- само дето го нямаше Керемчи на село да озвучава котето Laughing )

# 363
Габи  Heart Eyes наистина ли ? Жалко ...
Много ти благодаря за информацията! Ще го гледам, че той сигурно вече свършва  ooooh!
Ели  Hug smile3521 smile3521 smile3521

# 364
Да не оставам по назад и да си кажа,че и аз чакам нещо ама ще си остана с чакането май  Mr. Green
Например се чудя къде ми е тийзъра на Канал Д?  Whistling Crossing Arms

И аз направих нещичко  Whistling Whistling Whistling

# 365

Добро утро ви пожелавам!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И зачезвам,че съм на работа  Hug Hug Hug

# 366
Здравейте момичета Hug
Да ни е честит днешния светъл празник!

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/09/14/2597714_hristiianite_p … _dnes_krustovden/

и една слънчева Ясеминка Laughing

# 367
Извинявам се за нахлуването,моля хвърлете един поглед в темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=871282.0

# 368
Здравейте, момичета! Hug Heart Eyes

Извинявам се за нахлуването,моля хвърлете един поглед в темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=871282.0

Поздравления за идеята! Ако имах повече време бих се включила, но за съжаление нямам такова. От време на време ще наминавам да ви чета, пък така пак може би ще понауча нещо. Peace Hug

Благодаря за всичко пуснато! Heart Eyes  bouquet

И един от любимите ми моменти на Йиит Кълъч и направих това ... Mr. Green Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 сеп 2015, 18:19 от Анонимен

# 369
И нещо красиво и забавно от Пети Heart Eyes ... Mr. Green Mr. Green Whistling

# 370
Привет, момичета!  Hug
Много благодаря на всички за споделеното!Ели  Hug честит празник!   bouquet
 Дидка, Габи, Пети - прекрасни гифчета сте направили, браво! Peace
Тъй като аз не умея, от мен само клипче  Laughing

http://vbox7.com/play:d188c7f91d&pos=vr
m.s  Hug прекрасна идея, но за жалост и аз не зная турски ...

да ги повторя, че са много готини  Peace
Хубава вечер!  Hug

# 371
ДидиHug Heart EyesФенчеHug Heart EyesГабиHug Heart EyesЕленаHug Heart EyesДаниHug Heart EyesСнеже Hug Heart Eyes, Петя Hug Heart Eyes

Момичета, все ми се налага набързо да влизам във темата, за да пусна нещо и невинаги мога да ви поздравявам лично, но вие си знаете, че сте ми скъпи и мили и с голямо удоволствие чета това, което пишете и се наслаждавам на всичко пуснато от вас..
ДидиHugблагодаря ти за гифчетата и за клипчето с Керем и Аслъ, но май скоро няма да ги видим в общ проект, защото Аслъ ще се снима в сериал с Ибрахим Челиккол, обаче доколкото знам сериалът им се отложи за след нова година..
Миличка, да ти е честита новата работа! Hug Hug

Елена, Hug винаги с голямо удоволствие чета постовете ти   bouquet  bouquet  bouquet ЗейКер и на мен ми е любима двойка, Керем Сайер го обичам много, но Йиит Кълъч си е друга работа.. Peace Peace Peace Peace Не ми омръзва да го гледам..

ФенчеHug Енгин Акйюрек не ми  есред любимците.. Няма абсолютна никаква промяна в играта му. Малко гледах Облака и Фатмагюла, превеждах КПА( нямате представа колко ми беше трудно да му превеждам репликите на Енгин, защото той говори някак завалено думите и говори гърлено), но при него виждам все едни и същи мимики, движения, все един и същи начин за изразяване на емоции, абе с две думи като визия и като игра не ме грабва човека и това е..

Габи, Hug благодаря на Петя Hugза гифчетата и на теб, че ги носиш тук..Ти също се научи да правиш гифчета май?  На мен моментите с Йиит Кълъч всички са ми любими Peace Peace

Дани, Hug приключи ли със Слънцата? Да знаеш малко ти завиждам.. Да гледаш Керем в сериал, който не си гледала, е просто невероятно удоволствие Peace Peace

# 372
Есин Овет и писала днес за Керем Peace Peace

Есин Овет: Знаете в страната ни не можем да минем от хора с високо его.. Керем през тия два дни ми подейства като лекарство.. Нула его. Първо започна в самолета.. Бях силно впечатлена от обноските и държанието му. Помага на хората за пътните им чанти, винаги усмихнат, невероятно позитивен човек..Невероятна беше и подкрепата, която оказа на състезателите по време на състезанието, зареди ги със сила.. Направи всичко, което беше поискано от него.. Нула капризи, нула его.. Доста разговаряхме с него..  Много е разумен и наистина му личи, че е възпитан в чужбина.. Проявява невероятно уважение към всички..Междудругото за онези, които са любопитни.. Той не издаде абсолютно нищо за проекта им със Серенай Саръкайа..Само каза, че съвсем скоро ще почнат снимките.. Да знаете.. И според мен скоро да започнат, че пак проекта да не го ,, замразяват,,

# 373
Добра вечер, момичета Hug

Лили толкова е хубаво,че ни навести Hug Аз леко се притеснявах, новодошлите да не сме прекалили с нашето присъствие Embarassed Но е приятно да имаш местенце,където да споделиш нещо,което те вълнува Laughing Аз още съм преизпълнена с това ликуващо чуство,което човек харесващ актьорството изпитва , за това че открих  Керем!!! Никога няма да ми омръзне да го гледам в ГБ и ШМ. А пък още какво ни чака ..... УХА /новият ми любим израз след като гледах Делиха Joy Joy Joy Joy/

специално за Лили - Йиит в целият му бляък Heart Eyes

и един обичан от феновете Керем Laughing

# 374
Пуснаха рекламата на Мави с Керем и Серенай Peace Peace Peace Страхотна е!

Демек както викат в туитър: ОХА, ОХА!

Общи условия

Активация на акаунт