Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 38

• 63 311
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Kontesa , моите почитания!   bouquet Аз не бих се заела с такова нещо!

# 106
# 107
  • Sofia
Шкафът е убийствен!  Peace

Иначе са прекалили със зеленото  Sick

# 108
И на мен много блатно ми стои.

# 109
  • София
На мен пък многото зелено ми е ОК, подът нещо не ми допада.

# 110
Само стените са ми в повечко на мен.
Браво Контеса, и аз не бих се справила ежедневно с 8 деца от различни възрастови групи!

# 111
Само стените са ми в повечко на мен.
Браво Контеса, и аз не бих се справила ежедневно с 8 деца от различни възрастови групи!

Peace това е и моето мнение. Контеса  ти си герой- мама / след като се наемаш с 8 деци и то от различни възрасти + твоето/ и неизчерпаем творец  Laughing .

# 112
Ахахаха, стените и диванът са трепач. Шкафът и масичката не са моите мебели, а саксиите са ми грозни Joy. Кучето обаче няма грешка!

# 113
Момичета, дайте съвет такъв модел http://i1.wp.com/evtini-mebeli.com/wp-content/uploads/2014/05/13.jpg или този http://i1.wp.com/evtini-mebeli.com/wp-content/uploads/2014/05/61.jpg?
Аз съм по-скоро за първия, цвета ще е бял, общо ще ми излезе към 270лв, като цена дали е добре?

# 114
Привет и от мен,смогнах и аз да се включа!
Богиня,много хубава маса!Жалко че си снимала само нея и не се вижда нищо от интериора!

Контеса,браво,вършите сами работа като за бригада!
От снимката фотьойлите и дивана ми харесват!
Цвети,съжалявам за отговора но и двете врати с тези стъклени елементи са ужасни!Не може ли нещо по простичко?

# 115
Привет и от мен,смогнах и аз да се включа!
Богиня,много хубава маса!Жалко че си снимала само нея и не се вижда нищо от интериора!

Контеса,браво,вършите сами работа като за бригада!
От снимката фотьойлите и дивана ми харесват!
Цвети,съжалявам за отговора но и двете врати с тези стъклени елементи са ужасни!Не може ли нещо по простичко?
Благодаря че си откровена, довечера ще взимат размери и ще се огледам за друго. Ами ако поръчам без стъкло?

# 116
  • Sofia
Ами ако поръчам без стъкло?

Най-добре!

# 117
Защото е за хол, затова се чудя!  newsm78

# 118
  • Варна
Аз ви изпуснах тотално.

Къде е богинската маса?

Арчо, зарази ме с това жълто, все повече се вглеждам в жълти елементи:)

Честърфийлд, кафява кожа или червеникава = класика. Така ще надживее всички цветни фази през които минаваме - жълто, тюркоаз,шартрьоз, хагско синьо...

Сложи жълт килим и нещо голямо жълто по стените и готово.

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 15:01 от Doris

# 119
Момичета, може ли за малко помощ, относно цветовете за спалня?

Стените са много светло сиви, подът-чамово дюшеме. В стаята има гардероб-бледо лилав и креват-бял /от дърво са и не са лъскави/, пердетата са ленени.
Дали мога да вкарам тюркоазени някакви елементи или по-добре тъмно лилави или някакви други?

Открих и палитра с посочените цветове, но не съм сигурна, че тюркоазът ще стои добре.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт