Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 38

• 63 307
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
запис за вдъхновение Simple Smile

# 91
Vayana, много си мила, благодаря, имам нужда от такива пожелания!
Скрит текст:
С мъжа ми вече сме пред развод, а докато се строи и довършва може да е извършил престъпление и да не пиша вече тук (ако изчезна имайте едно наум). Проектът го начертах аз като се съобразявах с приумиците му и после архитектите просто го пречертаха  #Crazy. Той наскоро го видя и все едно му беше за първи път, недоумяваше и питаше какво е това, а вече е късно за промяна. Не иска да се занимава с нищо при все, че той искаше къща, а аз не разбирам и не мога да решавам всичко. Само като спомена "къщата", ако наоколо му има нож, виждам как пръстите му обхващат дръжката с желание да сложи край на тормоза, който му нанасям Mr. Green.

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 16:22 от Stef4o

# 92
  • София
Няма да се даваш на един мъж! Wink
Те са все неразбрали-незнаещи-невинни-уморени и т.н, а най-вече - ако може да не бъдат безпокоени с битовизми...

# 93
  • София
Няма да се даваш на един мъж! Wink
Те са все неразбрали-незнаещи-невинни-уморени и т.н, а най-вече - ако може да не бъдат безпокоени с битовизми...
У нас мен ме избива да "хвана ножа" покрай битовизмите. А с миризмите какъв проблем имам  Rolling Eyes, може ли да е от перименопаузата?

# 94
Значи да съм спокойна, че не е само моя Съпруж скаран с битовизмите. А това дето Стефчо го е описала ми е много познато.

# 95
Значи това дето си мисля понякога, че общия проект може да сближава е една голяма утопия  Laughing Ние и без това сме все на различно мнение, сега да очаквам страхотия. Стефчо, пожелавам ти и аз лекота и бързина при изпълнението!
И последно(за днес) да ви занимая с мен. Оказа се, че богатата цветова гама била само за алуминиевата дограма, а при пластмасовата възможните налични цветове са тъмния орех, златен дъб и още един. Златният дъб е най-светъл, но пак не е толкова колкото ми се искаше. Поръчахме го, но започнах сега да се чудя дали пък нямаше да е по-добре бяла алуминиева вместо цветна пластмасова.

# 96
Изпуснах ви Simple Smile

Стефчо,  Joy
Гледай само ти да не грабнеш ножа, че май си по-решителната половинка от семейството Grinning

Да си кажа и аз за хола на Дарена. Помещението наистина е малко, а мебелите са много и все едни такива тежки, големи. Дори в дъното, вдясно от библиотеката, май има още някакъв висок шкаф? Бих махнала повечето. И оставила разстояние между отделните мебели, не е добре така залепени един за друг. Библиотеката може и да е хубава, но е прекалено голяма за стаята. Ако не се и пълни с книги, няма нужда от нея. Или поне да стане бяла Peace

Малко спални:
  нещо лятно и отпускарско - http://images.meredith.com/bhg/images/newsletters/2015/08/DEC_080515_1.jpg
  за любителите на различна стена зад леглото - http://images.meredith.com/content/dam/bhg/Images/2015/7/17/1023 … ition.largest.jpg

# 97
Добър ден ,

по-загубих се малко ,но работа има за целия китайски народ .Боядисвам ,слагам стикери по стени ,чистя ,учим с детето и помагаме коя с каквото може на мм.

Та мъжът ми направи вграденото място за камината ,облицова с огнеупорен защитен слой всичко около камината (тя си е по принцип изолирана стабилно ,но за всеки случай ,че с тези дървени къщи да сме спокойни) , изби една стена за да я намести, сглобихме двете тръби с изолация за вентилацията на струята топъл въздух , изби нов комин ,аз изчистих комина за да светне ,купи му поста и го инсталира на покрива, направи отдушник с решетка ,която ще постави днес след работа , направи дървени каси за около камината в стената ,свърза тръбите и сложи ламинирани листи и дървен борд на който ще се лепят камъните .

Скрит текст:

Предната вечер  я запалихме за да я тестваме преди да се затворят стените и да се провери дали пуши ,дали вентилира, как пуши от покрива и дали вентилатора работи правилно .
Пийнах си чаша вино пред нея .Така хубаво грее .Много се развълнувах  ,а уж не държах на нея .
Мъжът ми си я хареса и направи всичко възможно да запази камъка , да  премести като отвори място за отворен план и да я постави в стена за да не пречи ,но да я има ).

Камъните чакат Simple Smile

Ето ги комините ,които ме стресираха ,че са опасни за монтаж :

Отделно миналата седмица сложи изолация на едната стена на гаража ,иснталира вратата с повдигащия се механизъм ,с дистанционното и механизма за отваряне отвън .Поигра си доста с това ,но стана супер функционално .Гаражът е колкото половината къща като размери  .Шегуваме се ,че майка когато е на гости направо цял мезонет ще си има Simple Smile

Скрит текст:

Сложи ми и дръжките на кухнята и след като изциклим пода другата седмица ще нареди другата част от новия под и плочките на пода и най-накрая ще махнем картоните от пода за протекция и ще започна с голямото чистене преди нанасянето горе . Малко остана ,но пипкава работа .

Скрит текст:

Ще излеем и бетон за изравняване на нивото пред вратата, ще се премести и външната задна врата на по- високо заради нивото на водата и новия бетон ,който ще помага да не се случва отново наводнение .

Просто така са отляли предишния бетон ,че цялата дъждовна вода от пороите е с наклон към....къщата .
И това ще глътне доста пари и усилия ,но трябва да се свърши най-вече преди зимата за да не се наводним и да изхвърляме подове, стълбища и прочие .

Ето тези лавици са в нейната временна стая долу с дрехи ,но смятам да ги позлвам за лавици за книги и играчки .

Заприличва на дом след като си сложих и моите си декорации .

[/spoiler]

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 17:43 от Анонимен

# 98
Дами нямате право да се оплаквате от мъжете си Simple Smile всички сте случили на побратими които ви угаждат , па макар и някои (също както съм и аз) да се правят на чукнати , изморени и незнаещи Simple Smile като ви гледам с какъв размах и хъс работите чак им завиждам че основна движеща сила при ремонтите сте именно вие   bouquet  при мен има раздвижване по отношение на кухня-трапезарията която ще пусна при първа възможност (дай боже архитекта да ме чуе) и по отношение на хола . спрях се на custom size Chesterfield + един брой loveseat , който обаче не знам в България как го водят - дали кресло , дали някакъв вид диван . Не успях да намеря по сайтовете , и ако не намеря кой да го направи по поръчка вероятно приятели от Англия ще го докарат а ще се поръча от  Made

# 99
  • густо майна Филибето
Контеса, аз срам не срам ще си призная, че чак сега разбирам за забавачката Embarassed
Обаче тези койки ме втрещиха Shocked Как се спи на това нещо?
 А за цените  - очаквах гарнитурата да е най скъпа Rolling Eyes
 Браво на съпруга ти, много е способен!

# 100
Благодаря Любознателна , много е способен .Направо ме е страх да го хваля след прочетеното в темата от карамелена ,Стефчо и другите момичета ,но прочетох след като написах  Confused

Да не разводнявам темата ..

А за цените няма да отварям дума ,не ми се говори .  ooooh!

Действаме и дерзаем всеки ден до постигане на оптималните варианти за нас.

Извинявам се за лиричните отклонения извън темата  Embarassed

Лека вечер ,знам ,че при вас е вече време за Сънчо  Hug Hug

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 17:41 от Анонимен

# 101
Е, по филми сме виждали и по пода да спят градинските деца по Америчко Simple Smile

Контеса, 8 деца няма ли да са ти много? Или планираш да имаш помощници?
Обяд/закуски ти ли трябва да им осигуряваш или всяко си носи?
Тук имам наблюдения как се организират родителските кооперативи, над частна домашна детска градина не. Те не са и разрешени, май.
Разкажи повече, интересно е!
ПП. изпреварила си ме Simple Smile

Арчо, как ще не излиза loveseat по сайтовете Laughing Гугъл е голяма клюкарка, нищо скрито няма Laughing
Ти това ли избра Mr. Green - https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ7wPKFGLE- … PekBNSG_aymnq1hOg

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 23:49 от птица

# 102
За бога не !!! Не знаех под какво наименование на български да ги търся . Иначе избраното е Cheaterfield look like , че да си мязат с дивана Simple Smile само цвета все още не е ясен и се избира между бежов , жълт и много светло син (стените ще са тъмно сиви) . Блазни ме идеята за жълт , тъй като обмислям и жълти тавани , но навсякъде ми кзват ти си луд как жълт  и започвам да си нисля че имам някакви отклонения с тва жълто  Joy Joy

# 103
Арчо, готино е жълтото (особено със сиво), стига тапицерията да може да се почиства лесно.
Контеса  ooooh!, ти ме разби! Стискам ви палци всичко да върви по вода!

# 104
Птица , не са 8 деца много .Представи си да си в  ясла  с 18 месечни с още една помощничка или с 15 3  годишни в градина . Била съм с по 10 на 3 и с 55 наоколо в една отворен план стая с още 4 колежки и предпочитам 8 деца в 5 стаи и без никаква помощ.
Много съм организирана и мога да си върша работата доста добре и без помощ .
Кажи к акво те интересува да ти разкажа ?

Стеф4о , защо те разбих ? Няма празно у нас  Party

Арчо, жълто и сиво ми харесва ,но жълтото да е лек акцент ,а не цял диван примерно .  Peace

Налепихме стикерите с леденото кралство, кръговете и не знам си още какво в спалнята  в стаята и за игра. Стана толкова шарено ,че ми се завива свят ,но тя си ги харесва и не е излезнала от стаята горе 2 часа .Играе си там с таблета , снима си стаята и й се радва :

Единственото което разпределих аз е цветовото разпределение. В нейната стая са светло сините ,розови ,лилави и бели стикери ,  
Скрит текст:

URL=http://s1012.photobucket.com/user/tanyatais/media/11866317_10207579960595855_7929780464658935251_n_zpsqiqobv92.jpg.html][/URL]

а в стаята за игра където шкавофете са бели с розови и зелени кошове стикерите са жълти, зелени, оранж и розово

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 04:23 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт