Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 38

• 63 306
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Ема, за съжаление не! Има и друго- ако се решим в следващите две години да имаме още едно дете, ще ни върши страхотна работа, защото на него допълнително се монтира една дъска, посредством която става на повивалник! И като си изпълни предназначението, ще го махнем! Аз си мислех да сложа нещо в жълто на бели фигури или в черно и бяло или нещо на картинки.Изборът е огромен, та затова се чудя!
Днес най- накрая моят мъж ми закачи едни картини в стълбището не са нищо особено,но аз чисто бели стени не мога да търпя Laughing
https://www.flickr.com/photos/129857414@N05/20601563226/in/album … 72157651549515165
https://www.flickr.com/photos/129857414@N05/20441123069/in/album … 2157651549515165/
https://www.flickr.com/photos/129857414@N05/20008169933/in/album … 2157651549515165/

Последна редакция: нд, 16 авг 2015, 20:05 от Има ли значение?

# 76
Боги, руски чаени сладки бяха (или мексикански сватбени).  bouquet

# 77
  • в света на неограничените измерения
Днес най- накрая моят мъж ми закачи едни картини в стълбището не са нищо особено,но аз чисто бели стени не мога да търпя Laughing

Има ли , много добре си композирала картините. Харесва ми.

А, относно белия регал може да използваш парче от тапет, например с мотиви някакви илюстрации или страници от книги или списания.  Виждала съм такива тапети по каталозите.

# 78
Как ви се струва дограмата в цвят орех? Гледам по мостра виждам един цвят, по снимки друг. Според фирмата това бил най-поръчвания в момента цвят. Като ми го показаха - тъмничък, а сега разглеждайки снимки от нета - светъл. Ако стените са светли, подовете светло дърво, как виждате цветово дограмата?
Богиня, разгледах ти пак снимките - фантазия! Приборите,  цветята... ммммм!

# 79
Има и светъл орех. Аз харесвам Орех, така че съм ЗА Simple Smile
Светъл орех

Тъмен орех

# 80
Да, не уточних. Тъмен е. Но ето сега твоето ми харесва, а показаната мостра (парче кожа, а не парче дограма) ми тъмнееше много, а като че ли ми се иска по-светло. Затова и човека ме убеждаваше, че това е много поръчван цвят в момента.

# 81
Кухнята ми е тъмен орех фурнир Simple Smile като показания.
Но защо кожа, не може ли на живо да видиш дограма?
Аз онази вечер видях като светлия орех дограма и много ми хареса  Peace
" Затова и човека ме убеждаваше, че това е много поръчван цвят в момента." - това пък го пропусни.

Тъмният цвят няма ли да котрастира много? Вратите какъв цвят са?

# 82
Като казахте орех вижте с какви врати ме наказа строителят-цвят орех.

Бяхме се уговорили преди да ги поръчат да ни изпратят модела и ако не ни харесват да изберем други и да доплатим. Не го направиха.
Нямам възможност да купувам други, разгледах ги отблизо като с фолио покрити ми изглеждат.
Някоя от вас има ли опит с боядисване на подобни?

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 20:00 от blue_water

# 83
  • София
У дома майстор пребоядиса вътрешната страна на входната врата, която естествено беше отвратителното венге в бяло с пистолет и боя на водна основа. Мисля, че 3 пъти бяха достатъчни. Знам, че има фирми, които могат да ги боядисат в камера, но трябва да ги свалите и да им ги занесете. 

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 14:22 от Vayana

# 84
Блу, ти сама ли да си ги преправяш?
Видях цветовете на такива мостри защото човека беше дошъл за размерите минавайки за някъде и това му беше в колата. Вратите даже не сме ги мислили Simple Smile

# 85
  • София
Видях цветовете на такива мостри защото човека беше дошъл за размерите минавайки за някъде и това му беше в колата. Вратите даже не сме ги мислили Simple Smile

Аз бих избрала цвета и материала на подовите настилки и тези на вратите и бих ги съчетала с цвета на дограмата. Не знам дали фирмите за дограма я изработват в други цветове, освен бял и двата ореха, но ако да - може да се намери по-смело и нестандартно решение. Като може да са двуцветни / това поне правят / - т.е. от вътре един цвят, а от външната страна друг, за да са еднакви откъм фасадата.

# 86

Да Simple Smile

# 87
карамелена, свекърва ми има дограма "тъмен орех", много си личи като е прашна. На мен не ми и допада особено, какво значение има колко хора я поръчват, само се опитват да те прилъжат? Светлият орех по ми харесва, но Ваяна е права, че трябва да го съобразиш с другите неща.
БогиHug, къде беше? Божествена маса!
Момичета, на нас може би след 30-40 дни ще ни излезе разрешителното за строеж (пу-пу дано). Мисля, че след като построим къщата и пооправим двора тотално ще сме се разорили, потънали в дългове и няма да има пари за обзавеждане  Laughing. Най-необходимото вероятно ще закупим от Икеа, но "глезотии" - някакви по-хубави лампи, килими, плочки и т.н. тотално ще отпаднат като вариант. Все още се изкушавам за зелена или синя кухня, но не мога да харесам такъв цвят ПДЧ, а за масив не знам. А и с тези дървени стени как ще се справя, за да не прилича на ловна хижа пак не знам. Но пък знам, че вие ще помагате, та това ме успокоява   bouquet.

# 88
Въобще не мога да помогна, само питам  Laughing Мъжа ми има тежък спомен от пребоядисване на врати, аз въобще не съм участвала. Предпоследния му опит беше с автобояджийски пистолет и накрая ги облепи с фолио, но дълго време се занимава само с това.

Фирмата за дограма разполагат с богат цветови каталог. Имат и вариант два цвята, но задължително вътре е бяло. Пода ще е малко по-светло от това. На мен също повече ми харесва по-светлото.

# 89
  • София
Stef40 , аз лично ще следя с интерес строежа ви. Заинтригувана съм от тези къщи, но си нямам терен да си построя и да съм почти независима от съседи и общи части, площи и въобще всичко общо, което никога не съм харесвала...
Успех, всичко да става " по ноти " и без много нерви  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт