Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 38

• 63 327
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Раличка, какво имаш предвид шоурумски стил?  newsm78

Ами нещо подобно, да кажем:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Гипскартони, лунички, всевъзможни фигурки, лак,  изк. кожа, овални форми на диваните....и още доста неща има, но сега за  това се сещам. Това разбира се - в моята главица си стои събирателно като шоурумски стил, не, че наистина има такъв  Wink

# 136
  • Варна
[quote author=Archo
Жълтото е най-заразният цвят на света и перковците си го харесваме Simple Smile кафяв или червеникав Честър ще седят като "подарени" на тъмно сивото ми се струва Simple Smile килими няма да има тъй като не ги харесвам по принцип . за жълто по стените обмислям закупуването на няколко абстрактни цапаници от ebay в любимата ми комбинация - сиво , жълто , бяло и черно Simple Smile
[/quote]

Дам и аз съм по абстракциите! Ако откриеш нещо сподели.

Колкото до сивото, дори не го водят цвят, затова си подхожда с всичко.
Аз си падам по ърбан стила и един кафяв честърфийлд на бетон(сиво) си е ок.

http://www.ideastosteal.com/2011/11/chesterfield-moderne-hjem/

# 137
  • Варна
Не мисля, че показаните врати подхождат на " модерно"-то. Като цяло тези със стъкло са запазена марка от соц. времето - тогава вратата на хола, порталът  бяха задължително такива, навсякъде.
Много по-добре стоят плътни, семпли, видимо качествени врати - мое мнение.
Ще се съглася.

Моля ви, не слагайте стъкла по вратите. Ако искате прозрачност, направете ги изцяло от закалено матово стъкло.

# 138
И аз съм за без стъкло - глас за плътна семпла врата в бяло.

# 139
  • Варна
Момичета, може ли за малко помощ, относно цветовете за спалня?

Стените са много светло сиви, подът-чамово дюшеме. В стаята има гардероб-бледо лилав и креват-бял /от дърво са и не са лъскави/, пердетата са ленени.
Дали мога да вкарам тюркоазени някакви елементи или по-добре тъмно лилави или някакви други?

Открих и палитра с посочените цветове, но не съм сигурна, че тюркоазът ще стои добре.
Скрит текст:

Определено патладжаненото пасва най-добре. Ако е за дамаска - може да се търси в някакво съчетание със сиво.
Тюркоз и патладжан са класическа комбинация.

# 140
  • Sofia
Не знам от коя класика е, но на мен не ми се вързват патладжан и тюркоаз, особено при показаната сила на цветовете и съотношение.
Бих го приела евентуално само като много-много слабо присъствие на тюркоаза (като пръски, капчици, драскотини) върху плътно патладжан - и в такъв случай тюркоазът трябва да е много наситен, а не блед.

# 141
  • Варна
Класиката за съчетаване на цветовете. Има класически комбинации все пак. Бяло и черно, сиво и розово, небесно-синьо и шоколадово... Да продължавам ли?

# 142
Аз харесвам дървени врати със стъкла на кутийки, НО кутийките (решетката) да са в определени пропорции, т.нар. "френски врати", а не коя да е врата с кои да е прозорчета... Показаните по-горе и на мен не ми харесват. 33uu
Скрит текст:

# 143
  • Sofia
Класиката за съчетаване на цветовете. Има класически комбинации все пак. Бяло и черно, сиво и розово, небесно-синьо и шоколадово... Да продължавам ли?

Ако влагаш това в думата "класика" - ок!
Аз бих ги нарекла общоприети, доказани в практиката и модерни, всяко за времето си, съчетания на цветове. Peace

# 144
  • Варна
Барб, това е твърде напредничаво за нашенския вратопроизводител.
Иначе и аз възприемам този вариант.

# 145
Няколко кухни в черно:

# 146
  • Варна
Ема, страхотни са.
Много ми харесват черни мебели. Но май само на картинка. В обикновения живот всяка прашинка си личи.
Маслото не дава такава плътност, за съжаление, защото то е по-благосклонно към прах.

# 147
Така е, но забележи колко умело черното е използвано предимно по вертикала, а хоризонталните повърхности, по които всъщност ужасно си личат прашинките, не са черни Simple Smile

# 148
  • Варна
Виждам, виждам.
В дома на родителите ми имахме такава секция /брррр/, светло дърво с черни вратички. Кошмар кошмарен, но реалност от соца. Та там и по вертикалните повърхности имаше много прах. Беше мое задължение да го отстранявам. Май затова имам кофти спомени.  Sunglasses

# 149
Така е, но забележи колко умело черното е използвано предимно по вертикала, а хоризонталните повърхности, по които всъщност ужасно си личат прашинките, не са черни Simple Smile
Даммм, добро наблюдение... ще го запомня. Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт