Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 38

• 63 328
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
И на мен ми харесват черните кухни ,но предпочитам бяла  bowuu

Момичета  които ме попитахте за различните възрасти .Това ми е работата ,така или иначе ,но предпочитам да работя за себе си Simple Smile Последно бях с 10 деца с възраст от 1 годинка до 12 ,така че не ме плаши това ,плашат ме ремонтите с усложненията които могат да възникнат .

Сложихме колоната за подпора на отворения план стената и днес ще завърши след работа мм камината с дървеният борд и уикенд ще се реди камъка .Юпиии  Party

Аз боядисах със спрей онова шкафче в детската снощи на розовата стена и днес ще мина няколко врати .Установих ,че със спрея освен по-бързо става идеално за улеи и ъгли и за ламперията ще е супер .Малко по лесно се размазва и един спрей е 12 долара и покрива не голяма площ ,а аз имам доста ламперия за боядисване .Няма да е лесно с валяк и четка ,някакви идеи ?  Praynig

Боги , страхотна маса .Много красиво   bouquet

# 151
Стефчо не се отчайвай! Аз бях в същото положение - сама проектирах къщата, съобразявайки се с прищефките на всички, параметрите на строителя и парите, ъфкорс! И мъжа ми гледаше към ножа...Сина ми обясняваше каква гадна къща щяло да стане и т.н. Сега всички са влюбени в къщата и с гордост развеждат гости, обяснявайки как "сами сме си я проектирали" (забележи тънката употреба на множествено число  Wink ) Така че има живот и след строежа! И няма развод!

Арчо т.нар. "английско червено" седи много добре на наситено сиво, или поне аз така си мисля.

# 152
Пак по повод на вратите...
Lady April (дано не бъркам ника, но мисля, че не бъркам Simple Smile - от Варна съфорумка) беше показвала снимки на кухнята си и вратата там беше много красива. Много подобна на тази, но и фладерът на дървото не беше просто случайно кафяво, а беше избран хубаво.

Barefoot Kontesa, свят ми се завива като те чета! Преди мислех, че Титина действа с голям размах, но се оказа, че можело и повече. Simple Smile)))) Много различно се строи при вас, много.
А тук е една пипкава работа... нищо общо.
Успех с инспекцията и после с децата!

Стефчо, аз някъде съм бляла и сега разбирам, че ще вдигате къща. Успех и на вас! Българската действителност е откъм "пипкавата работа", но вярвам, че ще се справиш. Успокой мъжа ти, че цял форум ще дава акъл (или пък съвсем го отчаяй Laughing)!

# 153
Контеса, много ме забавляват тези американски къщи - като лего са:" .. #Crazy.преместихме една стена..." Ами за възхищение сте какъв колосален труд хвърляте и става много добре, но и стандартите на стротелството са ви други. Не е като крепостта на англичанина.
Стефчо успех със строежа на къщата. Няма да ви е лесно сега, но пък краят, ах краят ще компенсира всички мъки и нерви. Дето Ваяна казва " Без общи части"... и задължителна комуникация със съседи в условията на тежък културален дисбаланс и липса на регулации.  #2gunfire #Cussing out

# 154
  • Майничка
"Случайно кафяво" е страхотно наименование за нюанс. Laughing

Контеса, впечатлена съм от експедитивността ви!
 Много обичам да зяпам пищно украсени маси, като тази на Богиня, въпреки че в домашни условия съм привърженик на крайния минимализъм на тържествената трапеза, все пак, обикновено събирам 12 човека на маса за 6-8.
 И черни мебели харесвам, но в комплект с домашна помощница или с наказани деца. Mr. Green

Ние запецнахме на цветовете в детската, двете не могат да се споразумеят, въртят се тюркоаз, полярносиньо, зелено лагуна, разни фототапети, но крайна концепция, на която да си стиснем ръцете няма. Вече и време няма - дала съм им срок до събота, ако няма сделка - минавам с бяло, да духат супата и да лепят плакати.

# 155
Идея как да се звукоизолира апартамент - дограма, екстра изолация......какво още?

# 156
  • вятърничава

[/quote]

Дам и аз съм по абстракциите! Ако откриеш нещо сподели.

Колкото до сивото, дори не го водят цвят, затова си подхожда с всичко.
Аз си падам по ърбан стила и един кафяв честърфийлд на бетон(сиво) си е ок.

http://www.ideastosteal.com/2011/11/chesterfield-moderne-hjem/
[/quote]
Честър няма какво да го коментирам - изискан във всякаква компания.
Снимка 2 :  интересен "тапет".
Снимка 3: хубава маса - сандък.
Снимка 4: харесах тази кухня - гръб райе,а горните шкафове с нестандартно разпределение/отваряне.

Желая успех и кураж на дамите в ремонт!

# 157
  • Sofia
Идея как да се звукоизолира апартамент - дограма, екстра изолация......какво още?

От какъв шум искате да изолирате?
Питам, защото от това зависи вида и начина на изолиране.

# 158
.............. Успех и на вас! .................Успокой мъжа ти, че цял форум ще дава акъл (или пък съвсем го отчаяй Laughing)!
hahaha
Благодаря! Мисля, че това ще го довърши Joy.
И аз да си кажа за вратите. Обожавам врати на квадратчета, с прозрачни стъкла, точно за нашата действителност с малките ни тъмни апартаменти и коридори изглежда толкова по-просторно.
Скрит текст:
Майка ми още през 80-те години саморъчно си сложи някакви профили и махна плътните бели врати. Стана супер, изнамерих снимка - Не са перфектни, но сама ги прави Simple Smile.

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 12:25 от Stef4o

# 159
  • Варна
Аз харесвам дървени врати със стъкла на кутийки, НО кутийките (решетката) да са в определени пропорции, т.нар. "френски врати", а не коя да е врата с кои да е прозорчета... Показаните по-горе и на мен не ми харесват. 33uu
Скрит текст:

Това ми е мечта , особено ако водят към малко озеленено дворче... Идеята вратите на хола да са остъклени предполагам е да влиза някаква светлина към коридора, спалните са интимни стаи и изискват уединение.

# 160

От какъв шум искате да изолирате?
Питам, защото от това зависи вида и начина на изолиране.
Има разпределителна станция на около 200 метра и според мен се чува шум (едно жужене).

Барб, аз имам две такива врати и могат да се отварят всички врати.

# 161
  • Варна
Да питам за пеперудения стол много ми харесва но ми се види аланкат 120 кг мъж ще понесе ли?

# 162
  • Sofia
Titina,
В този случай само добрата дограма с качествени уплътнения и троен стъклопакет ще ви спаси. Екстра изолацията, при положение че имате някаква, не е необходима. Виж, ако няма никаква - слагайте, но то ще ви донесе други ползи.

# 163
  • Варна
Titina,
В този случай само добрата дограма с качествени уплътнения и троен стъклопакет ще ви спаси. Екстра изолацията, при положение че имате някаква, не е необходима. Виж, ако няма никаква - слагайте, но то ще ви донесе други ползи.
Да, тройния стъклопакет с различна дебелина на стъклата изолира отлично, има и мембрани за външна изолация,но за тях нямам наблюдение.

Има и вътрешна изолация, например перфориран гипсокартон, но на мен не ми харесва особено и не съм сигурна какво подобрява акустиката или звукоизолацията, стъклената вата също подобрява звукоизолацията затова ако си с гипскартон може да сложиш един пласт.

# 164
  • Варна
Барб, правилно се сещаш за моята врата и ми стана приятно.
Скрит текст:
Сега като ви чета и си давам сметка, че аз даже не се замислих за друг вариант за врата на дневната. Ами свикнала съм вратата на общото помещение да е със стъкло. Не само заради светлината, но и за да е ясно къде е дневната. Имам стъкло и в горната част на вратата на тоалетната. Но там не ми се получи с пропорциите. Трябваше да е малък правоъгълник, а то към голям квадрат отива. Една от многото ми изцепки по жилището. Та идеята ми беше да се вижда вътре, че свети и че има някой, за да се избегне онази досадна засилка, с която отваряш тоалетната и въпреки, че е заключено, пак има едно "Опа, извинявай".  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А и още малко светлина към коридора, понеже имам прозорец в тоалетната.
BTW, спалнята на Барба е страхотна с този цвят, даже не се забелязва, че няма легло Simple Smile. Обаче, си давам сметка каква важна роля изиграват корнизите горе, както и белите врати и первази при употребата на такива силни цветове. Аз ако го направя, при липсата на тези елементи, направо ще евтинее.

Стефчо, и ние мечтаем за къща някой ден или една вила с големи прозорци на Камен бряг, но с ММ (вече) се смеем, че ние едва не се избихме при направата на апартамента, а къщата не знам какво ще ни причини.  Mr. Green

Френските двойни врати, показани по-горе са трепач, особено тюркоазената с бялата каса. Имам събрани цял куп картинки на такива врати, а и прозорци, за бъдещата къща. Но моите са предимно черни врати с бели каси. Много ме влече към тях.

Трапезата на Богиня е страхотна. Колкото пъти вляза да разглеждам онлайн H&M home, все за нея се сещам. Ами то едни покривки и салфетки от лен, че и в един страхотен петролен цвят, едни златни кантове по чаши, чинии, едни вази и свещници.

Съпружка, ти няма ли вече да ни покажеш твоята дневна с новия диван. То юни (за доставката му) ми се видя далече, а вече е август.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт