Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 38

• 63 257
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
Да, ако е това предаване, в което дизайнерката пресъздава скъпи интериори за сумата, която й делегират клиентите, и аз съм се заглеждала по доста неща. За съжаление, ако човек реши да се заеме самоцелно и да майстори с налични материали, не винаги резултатът е като по телевизията  Confused

# 16
  • Русе
Точно то е, но майсторът определено е много добър. За последното си напълно права Simple Smile.

# 17
  • густо майна Филибето
Ема, корицата е трепач! Искам и аз такава мека мебеееллл!!!!
 Моята е една барокова гарнитура, преди 6 години купена, тогава други планове кроях, а сега не само не мога да я претапицирам, ами с килима е такава цигания, че ще си пера протрития козяк, с него май ще стане.
 Благодаря за темата  bouquet
Скрит текст:

Титина, пленителна къща!

# 18
Rallichka, всичките са от Еtsy.

# 19

Разкошна е, благодаря   bouquet За съжаление мога само на картинка да я гледам, цената надвишава много психологическата ми граница  #Crazy

# 20
Здравейте,имам нужда от помощ отново  Embarassed ,писах и в една друга тема ,но още нямам отговор.  За  избора на щори-
В стаята има диван   в черно бяло  , на другата дълга стена -4м ще е телевизора на шкаф черно бял гланц ,на късата стена 3 м. е гардероб с огледални врати ,стените са бледо,бледо сив.Пода е естествен свенъл паркет,не съм купила и избрала килимче , Щорите  искам да са верникални,но какъв цвят да са  newsm78,моля помогнете,нещо не мога да си представя цвета.

# 21
ana74 , според мен имаш три варианта за щори:
1. бели като дивана
2. светло сиви като стените
3. в тон с килима, който още не е купен.
Зависи какво предпочиташ повече цвят или по - монохромно излъчване.

Rallichka - този полилей също изглежда добре (ако се търси комбинация от дърво и стъкло)
http://olx.bg/ad/poliley-darvo-i-staklo-ID3BGbM.html#4b0d127a3d

# 22
  • густо майна Филибето
Купи си първо килима, той ще ти подскаже цвета на щорите. Иначе после ще питаш пак - Какъв килим?  Grinning А това е по-трудното  Wink

# 23

Rallichka - този полилей също изглежда добре (ако се търси комбинация от дърво и стъкло)
http://olx.bg/ad/poliley-darvo-i-staklo-ID3BGbM.html#4b0d127a3d

Благодаря, но няма нищо общо м/у двата, този ми е малко в графата "кич"  Wink Не, че спешно се търси, но нещо си припаднах по показания тук  Heart Eyes А ми трябва един полилей за над холната част в дневната, но все не мога да попадна на "моя" такъв, та така си седи с гола крушчица в момента  Blush

# 24
Аз да кажа, че съм жива!  Mr. Green От няколко дни се опитвам да се включа и тамън да пиша е форума зацикли, после вече сте показали всички красоти на света и докато изчета пак не остава време да пиша.  Laughing

Благодаря на Ема за новата тема!   bouquet
На Лоренка за предложението за градината - взимам го с удовоствие! Имам една камара палети в двора, които чакат да бъдат сглобени.

Карамалена, предлагам следваща среща да бъде във вас - ние носим виното и хапките, ти вадиш чертежите и започваме да предлагаме кое-как.  Wink

# 25
 Само минавам да не изпусна темата. После ще чета. Сдобих се с 2 бели иймса и 4 метални стола за трапезарията, кожените изхвърлих.

# 26
Хубава е къщата на Чакрини, особено отвън. Много достоверно е направено всичко.

Люб, аз харесвам козяк и мисля, че ще стои много добре в твоя интериор.  Тази къща е със сходен на твоя стил, може да ти хрумнат някакви идеи.

so what, да покажеш Peace

Как да си направим готини лампи Simple Smile

# 27
От мен запис с един "бохемски шик насила". Матракът е на пода, поради липса на легло. Grinning Все още няма нищо в стаята. Цветът съм го нагласила да се вижда добре на моя монитор, който е калибриран, но не знам при вас какво ще излезе. На телефона си например го виждам доста електриково. Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 00:46 от Barbabeau

# 28
  • софия
Ооох, полилеят! Много е хубаво!
Какво друго ще има в стаята? Пердета ще има ли?

# 29
Много е хубаво, Барб!

Общи условия

Активация на акаунт