Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 38

• 63 271
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
  • густо майна Филибето
Имаш много интересно жилище! Почти всичко ми харесва, на мен лично ми се набиват в очи плочките в кухнята, ако вкараш бяло в интериор, те ще фокусират вниманието още повече. Не зная как е наживо, все пак снимките са доста лоши.

# 46
Ох, не знам, на мен този състарен шкаф не ми се връзва, той ще иска и друг тип диван и изобщо - проблем. Не може ли островът да е с повече вратички и да поеме част от багажа и да помислите нещо друго за тв-то?

# 47
На мен пък, от всичко показано от Дарена ми харесва най-много секцията. Ако се обработи и се боядиса в бяло или в царско синьо, маслено зелено, ще се получи страхотна библиотека. Може да се намали дори и височината й. Но от снимките като че ли се вижда, че не е в подходящо помещение. На нея и трябва повече въздух и пространство. Но Дарена, нали няма да я изхвърлиш?
Кухнята също я виждам в бяло и не бих използвала изобщо остров, стаята не е достатъчно голяма, за да си съжителстват много мебели в нея.

# 48
Аха, ако се префасонира секцията ще стане.

# 49
daarena, и на мен ми се струва, че библиотекат, ако се пребоядиса в бяло ще стане много добре, както и кухнята, ако я омаслиш в бяло. Тъмните цветове ужасно затварят пространството. А и този жълт стуко, май му казват стенен цвят допълнително усложнява обстановката. Предложението на Стефчо за бели или много светло сиви стени е много по-добро. Мисля, че баш майсторките тук ще ти дадат доста идеи. Общо взето ми се струва, че нямаш голям проблем с реновацията.

# 50
  • sofia
Секцията е екстра, но първо действително е огромна за там, второ повръща ми се от нея:)))
10 години я гледам и не мога повече:)Мисля си, че този шкаф ако се сложи сам на стената ще има доста повече въздух.От двете страни може да сложа някакви рамки много в различни размери, хоризонтални, вертикални всякакви и ще стане и по-просторно и по - различно и светло.Няма да ви казвам колко книги, часовници кутии и всякакви красоти съм извадила за да я изпразня.Не е мръднала просто за толкова години.
И мен ми вадят очите тези плочки, ремонта тръгна с идеята да сменим тях с едни страхотни, които бях харесала.Оказа се , че вече ги няма а и , че ще падне зверско къртене, защото са до тавана и на места се виждат и приключихме дотам с идеята за смяната им.
Островът ми трябва, защото не остава никакво място.Плота на кухнята е много малък аз аз се вих ря сериозно в нея.
Колкото до дивана, този изчезва.Избрали сме нещо само на картинка все още, но с меки плюшени възглавници в някой от цветовете на килима.
Малко ме е страх да не евтинии кухнята като я пребоядисам в мръсно бяло и нали има няколко видими страници около хладилника например и дъната, за тях се чудя дали ще стане с пребоядисване или ще трябва да се сменят директно.Предполагам не е масив, а някакъв изкуствен як.Въпреки, че хората , които ще я пребоядисват произвеждат мебели и казаха, че няма проблем.
Супер сте!
Ако някой има идеи за ъглов диван съм отворена, до него още не сме стигнали:)

# 51
На мен този цвят на кухнята с тези плочки много ми допада Embarassed.

# 52
Привет!
Daarena,според мен ако боядисаш в бяло кухнята,която е прекалено близо и прекалено отворена към хола ужасно ще привлича внимание Wink,ще се набива още повече кухнята в хола.Лошо е че държиш толко на остров,можеш да поразчистиш плота и ще имаш место за готвене.Според мен ако трябва наистина да има нещо там където е плота трябва нещо съвсем тъничко и по скоро красиво от колкото полезно место за готвене Simple Smile.На мен не ми харесва само плота между хола и кухнята и стените,приличат малко като на венецианска мазилка но сигурно от качеството на снимките  Hug.Кухнята ти е хубава,шарения шкаф до нея също но може би на друго място ще му е по-добре и библиотеката ако махнеш вратичките и подредена сигурно ще е много хо-хубава от шкафа,който си показала.
От снимките не мога да се ориентирам какво место и стени има още в помещението.
Може би трябва да помислиш за друго разположение на дивана и библиотеката и ако може телевизорът да не е в нея,но може би нямаш место?Дай снимки по отдалеко и от различни страни

# 53
Искам да изкажа големи благодарности на Богиня!

Богиньооо, направих от твоите руски чаени сладки за някакво събитие, където мъжът ми трябваше да занесе десерт и ги е разбил просто!

Много благодаря отново за рецептата!
 newsm51 newsm51 newsm51

# 54
Само запис

# 55
дами понеже остана една празна стая в която да сложа дивана реших да питам и вас - какъв диван бихте избрали да сложите ???? Това е помещението в което трябва да сложа някаква мека мебел . Знам че някои от вас ще ми препоръчат да сложа ъглов диван , но по скоро ми се иска някакви тройка + двойка в ъгъл и в долен десен ъгъл една лампа която конзолно да отива над масичката която ще е пред диваните . Все пак бих избрал в някои случаи и ъглов , но нещото което ме спира там е че лежанката която ще е в долния край към прозореца , ще е доста широка и някак си стаята ще се "смачка" един вид . простете за обясненията ама в тоя късен час и след толкова много футбол днес по телевизията съм тотално неадекватен Simple Smile Естествено че ъгълът може да бъде направен и с посочени от мен размери , но там пък идва голямата чуденка какви да са те ... стаята ще се ползва за гледане на телевизия и ако дойде някой гост да спи на дивана Simple Smile приемам всякакви предложения - възможна е и промяна в разпределението - мога съвсем спокойно да изместя вратата към терасата и в другия край , съответно ще трябва да изместя и вратата към коридора . този ход обаче го възприемам като крайна мярка , понеже не ми се събарят и зидат наново отвори за врати и прочие .  Лека вечер и благодаря на всички които ще прочетат късните ми полузаспали излияния   bouquet

# 56
Арчо, прочетох ги, но съм дотам, нищо, че не съм гледала футбол  Laughing. В настоящия момент (не знам как ще е след време, например след 2 дни) предпочитам определено нормален диван и удобни фотьойли, които не държа да са еднакви с дивана.

# 57
Емаблагодаря за темата!
Даарена,много рядко харесвам кухня и врати,различно от бяло,но твоите са хубави! Аз бих сменила плота и гърба в бяло,както и бих оставила секцията,но нея вече боядисана в бяло,но не състарена,а плътно бяло. Ако пък толкова ти е писнало от нея,сложи си друг шкаф,но недей този състарения! Той с нищо не си пасва!
Плочките,които са между горните шкафове може да ги боядисаш в бяло,а другите вече съвсем нормално да ги смениш! Стените,в едно светло сиво ще изглеждат много добре и ще се връзват и на иноксовите уреди! Аз бих махнала холната маса и бих сложила една много по- малка на колелца,която да се ползва само при нужда.Така много ще ти се отвори пространството. Вярвай ми!
Со уат, честити Иймсове! Какъв цвят са!
Арчо,не мога да помогна,съжалявам!
Богиня и Гадамер съвсем зачезнаха! Кой знае,по кои географски ширини са!

Последна редакция: нд, 16 авг 2015, 03:02 от Има ли значение?

# 58
Ема благодаря за темата!  bouquet
Барбс аз пак нищо не видях, ще чакам да оправиш леглото.
карамелена и вино ще донеса, ти само кажи къде!
Даарена много е хубаво у вас, на мен само кухнята не ми хареса (секцията ми хареса като мебел, но не за там, разбирам те напълно). Аз бих боядисала кухнята в млечно бяло, не състарено, бих сменила дръжките с нещо по-ретро. Барплота също ще е добре да се махне, идеята ти за там е много добра. На първо време бих експериментирала с наличния диван като сменям възглавнички и мятам различни кувертюри по него докато си избистря идеята какво точно искам. Хем ще отложите един разход, хем ще избереш нещо подходящо и ще минимизираш риска да не ти хареса. Картините и черния лакиран шкаф с цветята са ми любими  Heart Eyes Ще стане много хубаво, дерзай момиче!
П.П. кухненските плочки също могат да бъдат боядисани като евтино и лесно решение ако не ти харесват. Друга опция - може шкафа за телевизора да бъде боядисан в синьо-тюркоаз като плочките (ако това е цвета им, не видях добре от снимките) и да се вкара и някоя и друга възглавничка по дивана с подобен цвят. На бяла кухня може да стоят много по-добре.

Арчо аз ако бях ти  Mr. Green щях да сложа един готин диван, двойка, от тези дето се размазваш от кеф като седнеш и не ти се мърда и няколко готини кресла - кожрен пеперуда, нещо ретро DIY, някой и друг пуф....ей такива работи. Ъглов не бих сложила, особенно ако ще има и лежанка.

# 59
Съвсем те объркахме Даарена! Ще се радвам да споделиш, какво сте решили и да покажеш крайния резултат!
И аз изпуснах Барба, но ще я чакам скоро да се похвали!

Общи условия

Активация на акаунт