Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 563
  • 774
  •   1
Отговори
# 15
  • София
аз намилах няколко години че искам момче и че съм с претенции.
ами получих си момчето.
сега не пропускам да повтарям че искам две, пък се надявам и тях да получа  Mr. Green

# 16
Аз искам поне едно и, ако може да е момиче  Mr. Green

# 17
  • В сърцето на любимия човек
Едно живо и здраво да родя и ние да сме здрави, пък братя/сестри ще осигуряваме после някак.

Някой ще ме ориентира ли, ако ми се наложи вливка, каква сума да приготвя, приблизително.
Октагам-а ли беше 100лв/грам?

# 18
  • София
аз намилах няколко години че искам момче и че съм с претенции.
ами получих си момчето.
сега не пропускам да повтарям че искам две, пък се надявам и тях да получа  Mr. Green

От сърце ти го пожелавам бамба. И на всички ни, да не се сбъднат желанията

# 19
Благодаря за новата тема  bouquet
Пънче, хайде ти първа да повлечеш крак Praynig Hug

# 20
Да е късметлийска и успешна темата за всички   bouquet

# 21
Айде,момичета, на есен с песен.

# 22
  • София
И аз тук, цоп Hug

Благодаря за новата тема  bouquet

И аз като бамба си мечтая за двойка живи и здрави близнаци, ама надали.

# 23
Здравейте момичета, време е и аз да се запиша в новата тема, за която благодаря.  bouquet
Дано всички излезем от нея с бременни коремчета, пък кой с колкото иска. stork-boy stork-girl
И аз искам още две, но и на едно ще съм доволна. newsm44 newsm17

# 24
Момичета, минавам само да ви пожелая мнооого успех и искам всяка една от вас да се похвали тази есен с успешна процедура! Пращам ви малко бременелски прашец и дано всяка получи това, за което е мечтала - момченце, момиченце или и двете:)  newsm75  newsm75  newsm75  newsm75  newsm75
На късмет да е новата тема!

# 25
  • София
Момичета, минавам само да ви пожелая мнооого успех и искам всяка една от вас да се похвали тази есен с успешна процедура! Пращам ви малко бременелски прашец и дано всяка получи това, за което е мечтала - момченце, момиченце или и двете:)  newsm75  newsm75  newsm75  newsm75  newsm75
На късмет да е новата тема!

Хоп под прашеца
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Благодаря  bouquet

Последна редакция: чт, 13 авг 2015, 20:57 от Nandin

# 26
Късметлийска да ни е темичката!
Имам само един опит, но бях толкова спокойна и сигурна, че ще е успешен и тайно си казвах като четях тук разочарованията "ех, тези момичета защо не мислят положително, трябва да вярват, че ще успеят и т.н."..
Приземих се много бързо след неуспешния опит, но три месеца не бях на себе си и заради резултата, и заради промените в тялото ми, които настъпиха, а за хормоните дори не намирам думи.
Сега съм на прага на втория опит и въобще не вярвам, че ще се получи и от сега свиквам с мисълта за не успех, за да няма после пак депресии, мепресии и други глупости.
Каквото има да става, ще стане. На едни им е писано по-рано, на друго не чак толкова.  Grinning
Церемония,добре че сподели, мила. Взех да да си мисля, че само аз съм лудичката, дето така ги изживява нещата. Ще стане, знам, но от октомври месец и аз събирах яйцеклетки и ...няма значение. Ще гледаме напред! Успех, мила!

# 27
  • СОФИЯ
Взех да да си мисля, че само аз съм лудичката, дето така ги изживява нещата. Ще стане, знам, но от октомври месец и аз събирах яйцеклетки и ...няма значение. Ще гледаме напред! Успех, мила!

Не си лудичка просто си по емоционална и неуспеха ти те сломи  Heart Eyes Hug
Горе главата всичко ще бъде наред само малко търпение  Peace

# 28
Аз пък съм единствената лудичка,  която супер много се страхува от двуплодна бременност, ама - на.

# 29
  • Варна
Аз пък съм единствената лудичка,  която супер много се страхува от двуплодна бременност, ама - на.

Тц, не си... И аз вече не ща да чуя. Два пъти ми стигат...  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт