Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 540
  • 774
  •   1
Отговори
# 765
Не са ми слагали нищо, всичко мина за 5 мин. После доки ме пита искам ли свещичка, но нищо не ме болеше. Аз единият път имах проблем с упойката и като казах следващия път на анестезиолога, нямаше проблем (но не в Надежда).

# 766
  • В сърцето на любимия човек
Аз след това казвах и нямах проблеми, но докато разбера защо се получава така, си отвисях два пъти извънредно след пункция.
Впрочем, ако Перуника чете тук, искам още веднъж да и благодаря, че беше толкова мила с мен и, че е чакала да се увери, че съм добре, преди да си тръгне. Искрено се надявам нейният трансфер да е бил успешен и сега да се радва на ритничета  Hug Ще се радвам, ако прочете това и ми пише на лични  Hug

# 767
  • София
Мамография (рентгенова снимка) се прави не по-често от 1 път годишно. Добре е да е по-към средата на цикъла

# 768
Nandin, аз говоря за ехография. Доки каза рентгенова след 40г., или поне така си спомням.

# 769
  • София
ехография може да си правиш всеки ден ако искаш Simple Smile

# 770
Момичета, препоръчайте ми психолог, в клиниката няма, а ми е нужен.

# 771
  • София
Мислех да се кандидатирам, ама малко в по-друга област работя

# 772
Таричка, съвсем спокойно и открито може да споделяш проблемите си и тук, с каквото може ще ти помагаме, а и така може да ти олекне, докато търсиш психолог.
  Трябва да знаеш, че преди всичко нещата зависят от теб и едва след това от психолог. Hug

При мен всяка година искат мамография, и на шест месеца ехография.

# 773
  • София/Стара Загора
Заповядайте в новата тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=870990.new#new

# 774
И аз бях на пункция без упойка при Персенска, справи се отлично, не усетих абсолютно нищо. Но вярно, че беше само един фоликул.
Момичета, утре тръгвам за София за първото си стимулирано ин-витро, въпреки паренето при уриниране. Урината ми е чиста има само кристалчета пикочна киселина, уретралния ми секрет е чист, влагалищният ми секрет е чист. Урологът, нефрологът и микробиологът ми считат, че няма защо да отлагам ин-витрото. Ако и док. в клиниката го потвърди с радост ще започна. Моля Ви, ако някой от Вас се сеща какво е важно да си взема в багажа и да подготвя да дава съвети на лични. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт