Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 549
  • 774
  •   1
Отговори
# 735
Днес, събота си е официален работен ден.
Достоверна информация за д-р Еленчев е най-добре да с епотърси на телефона на часове.
Ако едно изследване се работи в Геника, най-коректно е да се звънне там. Много са любезни и отзивчиви, аз много пъти съм контактувала с тях, стараят се да създават удобство на пациента, но и спазват конфеденциалност на резултатите.

Исках да попитам, когато сте слагали гонал малко след инжекцията променя ли ви се вкуса в устата и мирис в носа? newsm78

# 736
И още един въпрос - някой знае ли дали д-р Еленчев работи в събота и с какво работно време е?

Моме, д-р Еленчев преглежда само от понеделник до четвъртък, след 14.30 ч., мисля в 17.30 ч. е последният час. Ако имаш положителен ЧПВ тест, трябва да знаеш и кой щам ти е - високорисков, нискорисков или среднорисков.  Peace Успех и дано е отрицателен   bouquet

# 737
Моме, резултатът ще ти го пратят по мейла, просто бъди по-настоятелна. Имам две изследвания в Геника, и при двете се обаждах на информация и се разбрахме да ми пратят резултата по ел.поща.

# 738
Благодаря, момичета, много ми помогнахте  Hug
Марсче, във фактурата ми беше описано за кои щамове се прави изследването, предполагам, че в резултата също ще са описани поотделно. Щом е до четвъртък, значи няма шанс да го съчетая с прегледа в събота при д-р Стаменов. Карай, здраве да е.
Буги, мерси душа, късмет и на теб!

# 739
Благодаря, момичета, много ми помогнахте  Hug
Марсче, във фактурата ми беше описано за кои щамове се прави изследването, предполагам, че в резултата също ще са описани поотделно. Щом е до четвъртък, значи няма шанс да го съчетая с прегледа в събота при д-р Стаменов. Карай, здраве да е.

Да, срещу всеки щам пише положителен или отрицателен. Аз когато го правих, сама си занесох материала в Геника, който ми взе гинеколог. Беше готов за седмица и сама си видях резултатите онлайн. Така че можеш да им звъннеш да ги питаш, предполагам, че и Надежда ще разполага с онлайн достъп до тях.

# 740
Герда, моята стимулация беше с гонал и менопур, не съм имала промяна във вкуса, нито в обонянието  newsm78

# 741
Моме, благодаря  bouquet А ти ЧПВ заради цитото ли пусна?

# 742
Момичета,искам да ви попитам като отидете на 2 ден за стимулация, правят ли преглед, и тогава ли разбирате на какви лекарства ще сте? Аз бях на преглед на 10 и ми каза, че няма пречка другия месец да започнем, но ми откри миомен възел. Каза че няма за какво да се притеснявам, защото е малък и не пречи за опит, само ще го наблюдава. Благодаря предварително за информацията.

# 743
  • София
преглеждат на 2 ден и тогава решават и какви ще са лекарствата.

# 744
  • Варна
Герда, никога до сега не съм чула някой с подобни усещания от Гонала. Мисля, че тези ефекти не са от него, ама пък знае ли човек - организъм...

# 745
Герда, виж на листовка за странични ефекти, ако ти стиска /аз не гледам, че съм паника/ Хормони влиаят на психиката и това е ефект някакъв. Усхех ти желая!

# 746
Никакви листовки не чета аз. Нямам толкоав време. Wink
Подобна промяна на вкуса и обонянието също ми се е случвала при поставянето на венозен антибиотик.

# 747
  • София
С какво те стимулират, да не се ровя назад

# 748
Гонал 375, но ми е за първи път, може от това да е.

Менопурът за какво го слагат, сигурно и на мен ще го дадат след няколко дни.

# 749
В листовката на гонал-а не е описана подобна реакция, специално за вас я прочетох току що.

Общи условия

Активация на акаунт