Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 566
  • 774
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте,

включвам се в темата само за да кажа, че според мен болница Надежда е наистина най-добрата болница, не само в София, но и в цяла България за хора с репродуктивни проблеми.

Имайте доверие към всички, които работят там, защото те наистина правят чудеса. И си сигурност, който е тръгнал по пътя към ин-витрито рано или късно има резултат!

Аз лично бях при д-р Шефкетова/която е по майчинство в момента/ и после при др Личева, но всички са много внимателни и учтиви.

# 721
Има ли в момента някой в клиниката? Цял ден се опитвам да се свържа с Информация, за да проверя резултат от изследване - никой не вдига телефона - дали работят изобщо?

# 722
Моме, и аз вчера звънях на Информация безрезултатно. Затова знъннах на момичетата, които записват часове и им исках парола. Видях си изследванията онлайн, но мисля, че не всички може Peace

# 723
Не, Буги, парола имам, но нищо не са качили там - нито имунологичните изследвания (тях си ги разбрах), нито от изследването за ЧПВ.

# 724
Не, Буги, парола имам, но нищо не са качили там - нито имунологичните изследвания (тях си ги разбрах), нито от изследването за ЧПВ.
Какво е ЧПВ ?

# 725
Човешки папилома вирус Peace

# 726
Моме, цитонамазката не се качва там. Получаваш си изследването на ръка.

# 727
Моме,звънни на 024417971- това е тел на лабораторията и искай да ти разрешат достъп до резултатите ти он лайн

# 728
Моят постоянен достъп е с потреб.име номерът ми като пациент в клиниката и парола ЕГН-то ми Wink

# 729
Не всички изследвания се качват на онлайн достъпа.Веднъж ми се случи така и бях заминала в чужбина и звъннах на тоя номер на лабораторията и жената каза,че ще ми активира достъпа и до тях за да ги виждам

# 730
Проблемът е, че това изследване няма да се прави при тях, а в Геника. Като попитах на регистратурата как да си разбера резултата, ми казаха да звънна по телефона. Не съм от Сф, иначе ще отида на място, за да си го получа. Но сега? Да не говорим, че ако е положителен, трябва да отида и при д-р Еленчев, за да ми назначи терапия, т.е. и това трябва да се съгласува с неговото работно време. Ще продължавам да упорствам по телефона, пък дано успея. Дали има шанс някой друг да ми го вземе, като се обясни, че съм от друг град?

# 731
Моме, едва ли ще го дадат на някой друг. Опитай да звъниш на другите телефони - на закъснението в графика и пр., и по-късно пак.
Можеш да звъннеш и в Геника, аз в аналогична ситуация съм го правила.

# 732
  • В сърцето на любимия човек
Моме - могат да ти изпратят резултати по куриер за твоя сметка. Моя приятелка от Варна така си получи имунологията.

# 733
Мерси, а по имейл дали има шанс да ми отговорят и препратят резултата? Аз съм си виновна, че не разбрах кога точно ще е готов, иначе да звънна до Геника е добра идея!
Пънче, и това е вариант, въпреки че на мен ми трябва само - да, положителен, или не-отрицателен, за да знам дали и кога да планирам пътуване. А като отида на място ще си го искам разпечатан от регистратурата.
И още един въпрос - някой знае ли дали д-р Еленчев работи в събота и с какво работно време е?

# 734
Моме, стискам палци за добри резултати Hug

Общи условия

Активация на акаунт