Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 578
  • 774
  •   1
Отговори
# 60
Ликоко ти си малко след мен. Скоро ще го разбереш.  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 61
Хоп, ето ме и мен. Успех на всички момичета, които от понеделник са отново на бойното поле.

Хайде и от мен малко вълшебен прашец, макар още да не знаем пола Simple Smile)))

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

clean newsm79 newsm28

Пъхам се и аз под прашеца на моята сладка Licoco, който според мен (от деня на първото ЧХГ съм го нарекла) е "на принцеса"... иначе аз да си кажа - претенции нямам - Господ да ми даде живо и здраво бебе само искам Simple Smile

Момичета, на днешния хубав празник искам да пожелая на всички ни от все сърце - нека Богородица ни пази и да помогне скоро всички да прегърнем своето newsm30

# 62
 Трулииии   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Честит празник на всички именици   bouquet

# 63
Хоп, ето ме и мен. Успех на всички момичета, които от понеделник са отново на бойното поле.

Хайде и от мен малко вълшебен прашец, макар още да не знаем пола Simple Smile)))

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Ликоко  Hug И аз под прашеца ти  newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28

Момичета, желая на всички ни Пресветата Богородица да ни закриля и да ни дари с рожби  Praynig Честит празник на всички и да се молим на нашата майка-закрилница да бди над нас - мами, бременни и борещи се за най-святото  Praynig Амин!
П.С. Днес бях на църква и попаднах на книжле с молитва за изцерение на безплодие пред иконата на Богородица с ябълката.

# 64
И аз за прашец, поръсвам се цялата.  Grinning

# 65
Licoco, остана завинаги в историята на бгмама с рецептата за успешно инвитро - чаша вино!
 newsm79 newsm79

# 66
Бебе, благодаря ти, че си се сетила за мен Hug Добре съм, чета ви от време на време, но не пиша. Имах нужда малко да си почина от всичко. Октомври сигурно ще си прибирам снежинките на топло Simple Smile
Честит празник на всички и нека Света Богородица ни пази и ни дари с най-големия подарък - едно или две бебчета!
Желая успех на всички! Hug
Бебе, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и здраво и красиво бебче Hug

# 67
Ами каква по-хубава рецепта Simple Smile
А и времето предразполага за чаша хубаво студено бяло винце Simple Smile)) Пийвайте си по чашка две и ще видите какви хубавички беборанчета ще станат Simple Smile))

Само ако знаете как ми се пие чаша леден совиньон блан охххххххххх ама другото лято Simple Smile)) Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 68
  • София
Снимат филм в клиниката, народа се е изпокрил  Mr. Green

# 69
Гуакамоле  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Ще стискаме палци с бебка за теб.
Честит празник на всички.
Малко момичешки прашец.  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Бамба, този месец без Стаменов така или иначе се бяха изпокрили. Звъняла съм по цял ден без никой да ми вдигне. Но тази седмица бях там в четвъртък и ги виждам девойките бързат, подтичват и си казвам нещо има. После видях Стаменов се върнал по-рано и преглежда. Е така се смях. Само здрав контрол и това е.

# 70

Малко момичешки прашец.  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 Бебе, и аз искам момичешки прашец, цялата се окъпвам  Laughing

Значи Стаменов е започнал от по-рано прегледите  newsm78 Кай знае каква лудница ще е сега там.

# 71
  • В сърцето на любимия човек
Значи Стаменов е започнал от по-рано прегледите  newsm78 Кай знае каква лудница ще е сега там.
Вчера от обяд изглеждаше уморен. Нямаше много пациенти, сякаш, които да чакат пред кабинета му  Rolling Eyes
Разбрах, че има доста насрочени операции за първите дни след отпуската, докато не са стартирали с пункциите.

# 72
искам и аз момичешкият прашец да ме залее..

# 73
Гале специално за теб и за всички момичета, започващи битката понеделник. Успех!
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 74
Ей, дружинкатааа, много позитивизъм има днес тук! И аз се окъпвам с прашеца...Успех, девойки! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт