Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 58 294
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
  • В сърцето на любимия човек
Сега остава и на практика да го докарам  Joy, че нещо се закучват работите след + тест.

Последните години осъзнах колко здрави нерви са имали родителите ми и какъв бяс съм била в гимназията  ooooh! Чак се чудя как не са хванали гората покрай мен и защо отглеждането на брат ми, който е по-малък от мен им се стори песен  Blush

# 646
Знам, че всичко си зависи от мен и че психологичната нагласа е много важна, но само си го знам, а както се казва на практика се получава друго  #Crazy  newsm78  Rolling Eyes

# 647
Пънче  hahaha
Такава "подготовка" трябва да бъде възнаградена рано или късно  Hug

# 648
пънче, искрено ме разсмя и колкото и вложен хумор да има, това си е самата истина Mr. Green

Idacorr като седиш и чакаш повече ли печелиш? Нищо, след първия неуспех ще претръпнеш. А не мислиш ли, че може пък и да успееш от първия път Peace, което разбира се ти пожелавам.

# 649
Така е плясмляс, но аз не седя и да чакам, т.е. чакам да ми започне цикъла и на 2рия ден да отида, което ако не е в петък, ще е в събота. Миналия месец го изпуснах заради отпуските.

# 650
Idacor, аз много исках да опитам на ЕЦ, но при мен не е удачно.
Ако бях на твое място бих опитала ЕЦ, без излишни очаквания, бих си повтаряла, че ще е диагностично.
Започнах с 375 гонал и след два дни контрола. Усетих си го хормона като ме боднаха съвсем ясно. Някаква вълна се надигна чак до върха на косата ми, промени ми се вкуса в устата.

# 651
И аз исках да опитаме на ЕЦ, а не направо със заповедта, но док каза, че заради тежкия ни мъжки фактор нямало смисъл  Sad . Та сега ще се моля за успешен опит.

# 652
Да, точно така, исках да разбера някой друг с песъчинки моите симптоми ли е имал. Благодаря ви. пинче-мънче, нефрологът ми каза, че паренето може да е от това, а не че категорично е. Мислите ли, че песъчинките пречат по някакъв начин да стартирам ин-витро опита?

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 19:48 от SAB-f

# 653
  • София
Пънче
С рев и тръшкане до никъде не се стига. Всъщност стига се - до Карлуково.
Ако от сега мислиш за неуспех и дали ще го преживееш трябва сериозно да преосмислиш някои неща или изобщо да не тръгваш по този път с тази нагласа.
В живота има много и по-страшни неща от един неуспешен опит. Научи се да гледаш на ситуациите от положителната им страна, иначе наистина ще си съсипеш психиката.
Тревогите започват след положителния тест и цял живот не свършват:
- ще го задържа ли?
- ще се роди ли живо и здраво?
- защо плаче непрекъснато?
- защо ака зелено/защо не ака?
- защо не ме слуша/ аз добър родител ли съм?
и като влезе в пубертета и ти тръшне вратата с думите "ти няма да ми казваш какво да правя със живота си" купона става пълен  Joy

Перфектно си го казала/ написала Пънче, точно така си е!! Hug

# 654
Момичета , някой може ли да ми каже как протича ин витро с донорска яйцеклетка  при д-р Стаменов. Кога трябва да се ходи и т.н . Може и на лични!

# 655
Трябва ли да избягвам краставиците и доматите, портокали и банан, ако се придържам към протеиновата диета по време на стимулация?

# 656
# 657
Който е днес на преглед при Персенска - имайте предвид, че има около час закъснение. Даже час е оптимистично, понеже преди моя номер има още 15 чакащи, а часът ми мина преди повече от 30мин.

# 658
  • София
Почти 2 часа е закъснението при д-р Персенска. Аз бях за 13:30, а минах 15:15. Може и да навакса де

# 659
Имате ли представа кой ще е дежурен в събота? Май Персенска беше миналата, значи Цветков ще е тази?!

Общи условия

Активация на акаунт