Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 58 276
  • 774
  •   1
Отговори
# 690
Той си знае най-добре. На мен ми правиха без упойка, но в друга клиника.
Стискам палци всичко да е  наред.

# 691
Благодаря ви момичета  bouquet
Пънче, малко са ти завишени, не като моите ooooh! Но пък Перси нищо не ми е казала още, да се виждам ли с имунолози при моите резултати newsm78
Моме, хубаво, че нищо не се е видяло Hug Дано всичко е наред с резултатите Hug

# 692
Здравейте, момичета!
Не съм влизала във форума от началото на юни, след неуспешния ми опит.
Реших да пусна някои изследвания, и най-вече да си почина и да изкарам хубаво лято. Не ми се получи с почивката- съсипах си нервите, търсих психолог в клиниката, но за жалост няма.
Направих имунологични, генетични, имунологична и разширена биопсия- проблем имаше само при разшир.биопсия- показа изместен имплантационен прозорец, още незная с колко.
Този месец трябва да правим ЗЕТ, едва го дочаках, но май ще се отложи- имам оплаквания, пуснах 2 микробиологии- не се откри проблем, ще пускам и тест за мико-, уреаплазми и хламидии в Геника, излекувахме една гадина преди време, да видим дали не се е върнала. Да се побърка човек Sad
Е, изплаках си мъката  Blush
Имам много да наваксвам с четенето, надявам се да открия, че много от вас са вече бъдещи мами Hug

# 693
Буги, колко са ти НК клетките? Не ги ли коментира с Перси? Аз бих отишла при имунолозите, но се приготви за сериозна сума.

# 694
Моме, първо ми бяха 42-3% (по спомен), след вливки станаха 28%, после съм правила поредица от вливки и не съм ги изследвала пак. Перси ми видя имунологичните изследванията, но нищо не каза. Ние сега няма да правим трансфер, така че ще я питам Rolling Eyes

# 695
  • София

И съвсем вече ми се плаче - направихме имунология така между другото и имам почти двойна стойност на NK Cells. Персенска каза този месец да се въздържаме, или ще стане като предния месец с химическата  Cry
Фифи, много е вероятно точно от биохимичната да са ти увеличени. Моя приятелка забременя месец след такава и НК клетките бяха до небето, правиха вливания няколко пъти до сега и за сега всичко е наред!
Амини, страхотна новина!  Hug Laughing Heart Eyes Разкажи подробности...

# 696
Dandiela, благодаря bouquet Сигурно е възможно, но като ни казаха да се въздържаме и мисля да послушам лекарката. А и ще пътувам за дълго извън България и сега за 2 месеца се опитваме да направим максимално изследвания - евентуална бременност, която не завършва добре, само ще забави нещата.

А иначе така не ми се иска да пропускаме месеца, пък и следващия - трябва да правя снимка и биопсия Confused

# 697
Момичета, само информация - днес по-късно ще позвънят на чакащите за утре (12.09), все още изготвят графика на д-р Стаменов.
Дано съм била полезна!  Peace

# 698
  • София
аз бях за чакащите утре.
ама ми се обадиха сутринта още.  Rolling Eyes
аз се записах за неделя де, ако на някой му трябва д-р стаменов и тогава ще преглежда.

# 699
аз бях за чакащите утре.
ама ми се обадиха сутринта още.  Rolling Eyes
аз се записах за неделя де, ако на някой му трябва д-р стаменов и тогава ще преглежда.

Това ще ми е едва втори преглед и вероятно дават предимство на по-стари пациенти. Но щом ще преглежда и в неделя, съм спокойна - ден по-късно няма да е фатално на този етап.
Мерси за включването!  Simple Smile

И един малко глупав въпрос... ММ беше за спермограма днес, каза ли му резултати само на място или по телефона. Ще мина да ги взема, на регистратурата ли? Извинявайте, но съм все още доста неориентирана в порядките на болницата.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 14:19 от Clear

# 700
Аз имам 8 бройки, но започнах стимулацията с 3 ф и един задържан.

# 701
Амини, разкажиии! Радвам се за теб много! Разкажи ако може

# 702
Шакира, къде се губиш? Как е при теб?

# 703
Церемония, благодаря, чакам си цикъла в края на месеца и Стаменов каза да се запиша за стимулация на 2-3ден. Като ходих на преглед на 28август само това каза. Имах фоликул на 20ден от цикъла и той даже предложи да правим пункция след буквално 2дни, но при мен ситуацията е такава, че аз работя сезонно на морето и отказах, защото трябваше да се връщам на работа. Поплаках си, но няма как..., трябва да ги изкарам тия пари...А те не са малко. Нищо..все се успокоявам, края на септември започвам отново.
Стаменов не ми назначи никакви изследвания. Само ми каза- Нищо ти няма, идвай за стимулация. И това е.
 При теб как е?

# 704
Момичета благодаря ви  Hug
То няма кой знае какво да разказване,нещата са горе долу същите като в българските клиники. И лекарствата ми са абсолютно същите.

Общи условия

Активация на акаунт