Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 935
  • 774
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Герда, имах предвид, че инициирането на срещи и контакт с доктора е наша работа, а не на доктора.

# 301
Герда, пропиляваш енергия в темата, която ти е необходима за най-важното. Не мога да разбера защо се ядосваш на лекаря...Звъниш, търсиш, питаш, разпитваш, докато си изясниш детайлите. Докторите имат стотици като нас, а тези моменти-нашите, ги преживяваме не, за да доказваме кой е с аграрно или не образование, кой има кинти или не, а за да дадем живот, ако е рекъл Господ.
Не те укорявам, разбирам те и ти желая успех.

# 302
  • София
Герда, пред старта на дълго чакан опит си, не хаби енергия и излишни емоции за разни неща(може просто лекаря да е забравил да ти звъне погълнат от другите си пациенти). Приеми го факта, че е пропуснал, напред и успех.
Ще следя темата и много бих се радвала скоро да ни се похвалиш с хубави новини. Hug

# 303
  • В сърцето на любимия човек
Има ли някой пациент на д-р Персенска, който в момента е в клиниката?
Има ли закъснение в графика и приблизително колко?
Благодаря предварително  bouquet

# 304
  • София
не изпращат ли смс-и?
на мен ми изпращат за стаменов, времето обаче никога не е вярно  ooooh!

# 305
  • В сърцето на любимия човек
Не, и на телефона за закъснения в графика не вдигат  Confused

ПП: Вдигнаха ми, почти няма закъснение

# 306
Здравейте момичета, толкова се притесних , че взех и обърках темите... Да ви попитам и вас... Моля малко помощ... Няколко дни попитах за какво се правят имунологични изследвания.... сега ми е друг въпроса. Моля някоя от вас ако знае да ми помогне, изследването ми е готово. Suppressor/cytotoxicT cells (CD3+CD8+)  18 при референтни 19-36%, и CD16+CD56 + nk cells 13 при референтни <12% , другите са в норма. Заключението е Оgestan i "Уместно е определянето на ЕИП". Моля ако знаете какво показват тези изследвания , може да ви се струва глупав въпроса ми , но никъде не намерих нищо , ще съм ви много благодарна. . За ЕИП едно момиче ми написа, че е за имплантационния прозорец, видях че струва към 200 лева и излиза за около месец.Успех на всички.

# 307
  • Варна
Beniito, това са т. нар. Т и НК клетки. Отклоненията ти са минимални, да не кажа нищожни. Дишай спокойно. И аз съм пила Ogestan, който е витамини и се препоръчва и по време на бременост.

# 308
Здравейте момичета, толкова се притесних , че взех и обърках темите... Да ви попитам и вас... Моля малко помощ... Няколко дни попитах за какво се правят имунологични изследвания.... сега ми е друг въпроса. Моля някоя от вас ако знае да ми помогне, изследването ми е готово. Suppressor/cytotoxicT cells (CD3+CD8+)  18 при референтни 19-36%, и CD16+CD56 + nk cells 13 при референтни <12% , другите са в норма. Заключението е Оgestan i "Уместно е определянето на ЕИП". Моля ако знаете какво показват тези изследвания , може да ви се струва глупав въпроса ми , но никъде не намерих нищо , ще съм ви много благодарна. . За ЕИП едно момиче ми написа, че е за имплантационния прозорец, видях че струва към 200 лева и излиза за около месец.Успех на всички.
При моите имунологични изследвания излезе също като при теб- Suppressor/cytotoxicT cells (CD3+CD8+)  18 при референтни 19-36%, всичко друго беше в норма.Бяха ми предписали IDEOS, Оксибор форте и Омега 3. Питах Шефкетова-каза ,че всичко е наред.Значи това понижение на тези клетки не е  проблем.За  другите клетки- незнам.Но имунолозите май на всички предписват витамини.

# 309
Veli36 , Gallizia, момичета много ви благодаря, определено ме успокоихте. Да ви попитам (последно) след като съм имала само един трансфер на 3-ти ден, задължително ли ще правя ЕИП. вие правили ли сте, притеснява ме това , че ще пропусна още 2 месеца ако резултатите се бавят около месец. Още веднъж благодаря и успех .

# 310
  • София
По-добре да се забавиш с 2-3 месеца, отколкото да правиш опит след опит, да хвърляш пари и нерви

# 311
По-добре да се забавиш с 2-3 месеца, отколкото да правиш опит след опит, да хвърляш пари и нерви

Nandin, Благодаря за съвета. Аз от март до сега успях да направя само 2 опита и малко се отчайвам вече .... Знам , че има момичета с много повече опита от мен и не се отказват и не се отчайват като мен, но явно аз изживявам нещата по емоционално. А и последния път уж се е по закрепило и после изпадна.... имах и проблем с лекарствата и не знам сега от къде да започна. Дали да си чакам заповедта или да продължа с опитите.... Може и малко да драматизирам , но аз съм си такава. Успех и скоро всички да си видим точиците.

# 312
Бенито, според мен, изчакай заповедта; почини си малко и после с нови сили. А за тези 2-3 месеца почивка ходи на спорт или нещо друго, което да те разсее и организмът да може са си почине.

# 313
Бенито, според мен, изчакай заповедта; почини си малко и после с нови сили. А за тези 2-3 месеца почивка ходи на спорт или нещо друго, което да те разсее и организмът да може са си почине.

Благодаря, всеки ден ви чета и мисля че започвам да мисля малко по - трезво. Добре че ви има, иначе не знам какво щях да правя. Надявам се скоро да се преместим всички в друга тема и да чакаме точиците да се появят. Целувам ви и ви прегръщам за помощта и силите които ми давате.

# 314
  • София
Знам как се, чувстваш с отлагането. Аз от декември  до сега успях да направя само 1 опит... То изпускахме фоликули... То канцелирахме стимулации...
Сега чакам да ми дойде ( нещо ми закъснява втори ден) да напрявя още 1 опит и да пускам документи за фонда. Търпение му е майката, с бързане не става.
Успех и скоро да ни се похвалиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт