Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 928
  • 774
  •   1
Отговори
# 315
Нандин, дано ти позакъснее още 9 месеца.   Hug

# 316
Beniito, точно тук е мястото да споделиш и да получиш подкрепа.   Hug

# 317
  • София
Нандин, дано ти позакъснее още 9 месеца.   Hug

Няма как да е точно сега, вече мина 1 цикъл след неуспешния трансфер

# 318
  • Варна
Кали е права:
- ако слезе на "Балканкар" се връща назад до светофара;
- ако слезе на "ЖК Красна поляна" продължава напред.  Peace

Точно така...
На мен Балканкар ми се струва по-близо и затова слизам там. На практика автобуса минава покрай клиниката, подминава я и тогава спира. Т.е. трябва да се върнеш малко назад...
А ако светофара пред клиниката светне червено, с най-милия и жален глас моля шофьора да ми отвори вратата и слизам точно до клиниката... Mr. Green

# 319
Някой,ако правил ли е опит с лека стимулация (ще е с хапчета само по план) след първия преглед на 2-3 ден колко често се правят изследвания, защото имам служебно пътуване и трябва да си направя сметка дали ще успея да ги съчетая.

# 320
  • София
дават ги хапчетата за 5 дни обикновенно, прегледа е или последния ден с хапчета или следващия ден. после вече може и през ден, зависи как върви производството.

# 321
Бамба, благодаря.  bouquet

# 322
Момичета, при ЗЕТ изследват ли се някакви хормони, ако да - какви, кога?

# 323
  • София
при мен изследваха прогестерон само на единия зет, ама не ползвахме прегнил и дебнахме овулация та затова.
на другия зет нищо.

# 324
Тези дни док1 трябва да  определи стимулацията.
 ooooh! #Crazy Cry Cry

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 22:48 от Анонимен

# 325
Според мен, док 2 не може да даде гаранция за успех. За да си свърши работата, за която сте предплатили са необходими яйцеклетки, за да има такива е нужна стимулация и дай Боже всичко да е наред и да имате ембриончета, които док 2 да изследва.
Правилно ли съм те разбрала, Герда, или съм пропуснала нишката?

# 326

Ако един лекар срива емоционално пациента си заради своята несигурност и изпитва затруднение да контактува с пациентите си да си наеме пиар!

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 00:02 от Анонимен

# 327
Герда не се напрягай излишно, на този етап няма какво да се коментира, все пак не е нужно да ти разказва учебника по генетика. А и това дали някой човек е сладкодумен или не не е никаква гаранция за това какъв специалист е.

# 328
И да му се не види, ако някой доктор има трудности да общува с пациенти, ми да иде на обучение.
 Гледам да не товаря мм как се чувствам и само тук мога да споделям.
Напрежението е голямо.

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 23:58 от Анонимен

# 329
  • Варна
Аз пък честно казано не разбирам абсолютно нищо от постовете на Герда...  newsm78 Може би защото все ги корегира и трие, но въобще не мога да навържа нишката напоследък. А съм на легло и по цял ден вися уж във форума... Какви са тия Док1 и Док2? Те имена нямат ли си? И какви са тия предплатени услуги в тази болница? И от кога изобщо има практика лекар да се ангажира с каквито и да е прогнози за какъвто и да е метод? И защо след като се притесняваш, че ще ти четат постовете, изобщо ги пишеш?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт