Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 932
  • 774
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, да се похваля-днес ми мина ЦС-резултатът е напълно проходими тръби, което си беше изненада за мен и ММ.
Сега ще чакаме фонда, ако спазят написаното в сайта, ще вземем заповед нач.на октомври. Ако надхвърлят, краят на септември. И със заповедта отиваме при д-р Персенска, за да започнем ИКСИ-то.

# 286
Док притежава капацитета да се справи с моя проблем в България.
Виждам професионализъм в него, харизма,човечност, вярвам в него като ръководител на екип.
Имаше моменти, в които губех вяра, но той ми даваше кураж.
Дано успеем.
Тромбофилията е най-малкият проблем при мен който се поддава на контрол.

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 12:50 от Анонимен

# 287
  • Варна
здр.някой може ли да ми каже как мога да стигна от централна гара до болницата

С автобус 60
Влез във сайта на Центъра за градска мобилност и виж къде точно му е спирката срещу ЖП гара... А иначе до клиниката спирката е малко след като я подмине. Т.е. малко се връщаш назад като слезеш на спирка Балканкар.

# 288

благодаря

# 289
Между 5-7 лв. Е таксито, зависи от трафика.

# 290
  • София/Стара Загора
здр.някой може ли да ми каже как мога да стигна от централна гара до болницата

С автобус 60
Влез във сайта на Центъра за градска мобилност и виж къде точно му е спирката срещу ЖП гара... А иначе до клиниката спирката е малко след като я подмине. Т.е. малко се връщаш назад като слезеш на спирка Балканкар.

Кали, продължава се малко наред, а не назад, трябва да се подмине бензиностанция OMV  Hug

# 291
Кали е права:
- ако слезе на "Балканкар" се връща назад до светофара;
- ако слезе на "ЖК Красна поляна" продължава напред.  Peace

# 292
Предстои ми да стартирам ,може би, дълго отлагано начало тази седмица.
Доста ми е напрегнато и объркано от неяснотата.

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 07:18 от Анонимен

# 293
  • София
що пък да се отнася несериозно, откъде да знае ти кога ще получиш заповед  Rolling Eyes

# 294
Да я взимам ли тази заповед по фонда, да се подлагам ли изобщо на стимулация.
Ако лекарят не е  готов, да забавям нещата, да си търся варианти. Да отивам в чужбина.

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 23:50 от Анонимен

# 295
  • Пловдив
Според мен при всички положения трябва да си вземеш заповедта. Все пак това си е финансова помощ, а за стимулацията....Доколкото знам при стимулация се получават по-качествени яйцеклетки, но не знам в твоя случай дали е така...
Относно предимплантационната....аз малко се обърках, може би защото не съм запозната докрай с тази процедура. Но как така си я заплатила предварително, като не знаеш как ще реагираш на стимулацията, колко яйцеклетки ще извадите и колко ембриончета ще имате? То нали се заплаща на брой?
Не знам какво да те посъветвам, но според мен твоето мило не е прав. По-добре си искай обяснение, а заради пътя, по който си изминала и всичко, което си изчела, аз съм сигурна, че ще разбереш какво иска да ти каже лекаря. Пък и не мисли, че се е отнесъл несериозно - все пак знаеш, че винаги ние трябва да питаме и да ги търсим, но не трябва това да те отдръпва от него. Казвам ти го, защото в момента трябва да имаш пълното доверие на лекарите, с които ще осъществиш мечтата си.  Hug
Но пак ти казвам - вземи си заповедта. Все пак имаш 1 година да я ползваш....ако не си сигурна и си на кръстопът в момента можеш да я позабавиш. Аз например я взех още през декември миналата година, но я използвах чак сега юли.
Желая ти успех! :
hug:

# 296
  • София
Герда, аз все пак съм и от двете страни на барикадата. Знам как стоят нещата и от двете страни, не ми е ясно как очакваш доктора да те търси и той да инициира контакт. Не сме единствени пациенти на който и да е доктор. Ние имаме зор, ние ги търсим, а не те нас.
Вземи си заповедта и действай. Късмет и успех   bouquet

# 297
И в другите клиники в чужбина има две страни, но има огромен контраст по начина, по който консултират случая, въпреки езиковата бариера, нещата са разбираеми за пациента. Без да искам правя паралел и имам огромни очаквания към лекаря си.
Не знам дали съм права. Сигурно не съм.

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 14:18 от Анонимен

# 298
Аз също не съм много наясно с ПИД,но за да си по-спокойна си уговори среща с док и коментирайте всичко което те притеснява.Заповедта може и да я отложиш за месец или два.Само ти си знаеш какво е здравословното ти състояние и как трябва да постъпиш.Късмет

# 299
Ще оставя съпруга си да контактува.

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 07:16 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт