Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 57 948
  • 774
  •   1
Отговори
# 270
за тази събота има график, поне така ми казаха преди няколко дни, за по-натам не знам.

# 271
# 272
Може би се очертава в събота блокираща и след това по дълъг, искам да планирамслужебни неща, колко време след нея идва МЦ и на кой ден трябва да се започнат инжекциите?
 Ако мога до си планирам напред нещата и няколко пътувания.

# 273
  • Пловдив
Може би се очертава в събота блокираща и след това по дълъг, искам да планирамслужебни неща, колко време след нея идва МЦ и на кой ден трябва да се започнат инжекциите?
 Ако мога до си планирам напред нещата и няколко пътувания.
Различно е. На някои им идва навреме - след 7-8 дни,  но обикновено от 10 до 14 дни. На мен ми дойде точно на 14-тия ден от блокиращата. Те по принцип и така ти дават час за 14 дни след блокажа като би трябвало дотогава да ти дойде, но предупреждават ако не ти е дошло да отложиш часа. Инжекциите започват като при късия протокол - от 2-ри, 3-ти ден. При мен почнаха от 4-ти, тъй като ми дойде точно в деня на прегледа и лигавицата не се беше отлющила. После ме викнаха чак след 5 дни биене на инжекции и после няколко пъти през ден преди пункцията. Дано съм ти помогнала и от сърце ти желая успех!  Hug.

# 274
Ей Герда много се радвам, че почваш. Ти ме посрещна в тази тема и затова те следя и стискам палци. Аз бях по дълъг протокол. За да се ориентираш като дати. На 7ми блокираща инж, на 15ти ми дойде и на 20ти ми започна стимулацията. Условието е да прокървиш, но при мен си беше нормален цикъл. Всички край мен бяха по дълъг и те се движеха в тези рамки. Успех и малко момичешки прашец от мен
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 275
Съвсем без излишни емоции се приближавам стъпка по стъпка до началото.
Подчертавам - старая се да не влагам емоции.Нямам никакви очаквания.
Изпратих информация на ендокринолога си ,като съобщение на вайбър ( стойности на изследване, и ще включваме ли метизол 1/2 през ден преди стимулацията) както се бяхме уговорили - той е в чужбина, но ми върна бързо и адекватен отговор, с което ми вдъхна доверие, кураж, че мога да разчитам на него дори и да е далеч.
 Но контактът ми днес с друг лекар, който също консултира моя случай много ме напрегна, много ми е трудно да общувам с този лекар, а се налага.

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 20:52 от Анонимен

# 276
gerda1 по-егоистично тогава! Важна си ти, не неприятния лекар. Едно знам, стреса много пречи на успешния опит, затова ако ще да е на сила, но по-ведро и не позволявай лошите емоции да се задържат за дълго в теб!  bouquet

# 277
Герда хора всякакви и лекари всякакви. Аз също имах ендокринолог от който ми се разваляше настроението като ми дойде времето за преглед. Не можех и аз да общувам с него и циничното му отношение ме побъркваше. Накрая го зарязах. Винаги има някой по-добър.
Добре е да не влагаш много емоции. Така се стараех да бъда и аз.

# 278
Не мога да си позволя да' зарежа лекаря, с който имам труден контакт, защото завися от него.

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 20:57 от Анонимен

# 279
здр.някой може ли да ми каже как мога да стигна от централна гара до болницата

# 280
Герда, че ми стана интересно- Стаменов ли контактува с тия хора или ти?

# 281
Някой, дали са го отлагали заради задържан Ф? При какви размери отлагат?

# 282
Принципно си права, но си в центъра на темата отдавна. И въпреки, че в момента се правиш на интересна, ще следя и аз твоя случай за да видя докъде ще стигне тоя път доктора  Mr. Green

# 283
Коментарите ти не са съвсем доброномерени, зад тях прозира парадиране, но за какво? Какво целиш?

# 284
Нищо не целя бе, жена. Ти се направи на интересна, после се смени поста. Имаш тежка тромбофилия като мен. Мен ме изпуснаха, затова те следя. Стаменов колкото и да се старае, не може да огрее навсякъде. Искам да видя с теб ще си вземе ли забележата от мен. Ако продължаваш да се държиш грубо с мен, не очаквай цветя.

Общи условия

Активация на акаунт