На море в България 2015 - 5

• 39 771
  • 375
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм изключително доволен от хотелите в Албена, да малко по-скъпо е - но получаваш качествена и супер разнообразна храна и то - на практика на самия плаж. Стаите не са големи, да, но отивам на море с идеята да прекарвам в стаите малко време. И все пак - трима души (едно дете) не ни е тясно. Да ида на море, че да почна от сутринта да мисля кога какво да се  яде и откъде да се купува, а не мерси , сокове безброй видове, сладоледи безброй видове, басейни, анимации, чудеса – всичко е шест! И най-вече – храна на OI е супер разнообразна и богата!
Абсолютно подкрепям! Но не смятам, че е "по-скъпо". Има скъпи хотели, но има и бюджетни варианти. За мен е идеално съотношението цена-качество, а знам и две и двеста, така да се каже. С плащането на ранни резервации някакси съм свикнала, не ми прави впечатление, хубавото е, че ти връщат парите без неустойка при анулация до 2 седмици преди пристигане. Пък и след периода на ранните резервации в Ралиците местата за топ сезон се изчерпват, поне тази година беше така.
Дюни ме влече като опция за следващи години, но не съм сигурна, че за 1000+ лв. отгоре ще получа нещо повече (особено при положение, че аквапаркът не е готов още).

# 106
Здравейте момичета, след седмица имаме резервация за Мирамар, има ли скоро завърнали се с отговор на въпросите как е плажа/морето и водата в басейните? Благодаря предварително.

# 107
  • София
Аз съм изключително доволен от хотелите в Албена, да малко по-скъпо е - но получаваш качествена и супер разнообразна храна и то - на практика на самия плаж. Стаите не са големи, да, но отивам на море с идеята да прекарвам в стаите малко време. И все пак - трима души (едно дете) не ни е тясно. Да ида на море, че да почна от сутринта да мисля кога какво да се  яде и откъде да се купува, а не мерси , сокове безброй видове, сладоледи безброй видове, басейни, анимации, чудеса – всичко е шест! И най-вече – храна на OI е супер разнообразна и богата!
Абсолютно подкрепям! Но не смятам, че е "по-скъпо". Има скъпи хотели, но има и бюджетни варианти. За мен е идеално съотношението цена-качество, а знам и две и двеста, така да се каже. С плащането на ранни резервации някакси съм свикнала, не ми прави впечатление, хубавото е, че ти връщат парите без неустойка при анулация до 2 седмици преди пристигане. Пък и след периода на ранните резервации в Ралиците местата за топ сезон се изчерпват, поне тази година беше така.
Дюни ме влече като опция за следващи години, но не съм сигурна, че за 1000+ лв. отгоре ще получа нещо повече (особено при положение, че аквапаркът не е готов още).
Дюни? Какво беше това, имаш ли някакъв сайт за хотели, ОИ  ли са?
Благодаря!

# 108
# 109
  • София

Дюни все повече се превръща в семеен курорт. Тази година ходихме и там, освен в Слънчев бряг (за където писах по-назад) и смятам, че качеството на храната и напитките е понижено. Навремето много ми харесваше, но все повече нивото пада. Иначе анимацията вечер е добра, но като цяло е скука. Трябва да се ходи до Созопол за разнообразие. Освен това има много румънски...селяни.

# 110
Освен това има много румънски...селяни.
За мен е изключително важна липсата им в хотелите на Примасол. Виждам ги само на плажа и в аквапарка, което си е сериозно предимство.

# 111

Дюни все повече се превръща в семеен курорт. Тази година ходихме и там, освен в Слънчев бряг (за където писах по-назад) и смятам, че качеството на храната и напитките е понижено. Навремето много ми харесваше, но все повече нивото пада. Иначе анимацията вечер е добра, но като цяло е скука. Трябва да се ходи до Созопол за разнообразие. Освен това има много румънски...селяни.
Не разбрах - нещо лошо ли има в семейните курорти? И вместо Слънчев бряг в пъти аз лично предпочитам Дюни. Имам едни десет дни в годината, когато искам да ми е спокойно, зелено и уредено. Нищо от това не намирам в Слънчев бряг, съжалявам. И наистина точно там няма румънци, но пък е пълно с неадекватни граждани на Западна Европа от ранни следобедни часове, което ми е още по-неприятно. И лъскавите окачени фасади и скъпият гранитогрес не могат да ми заменят липсващата гледка на морето.

# 112
  • София

Не разбрах - нещо лошо ли има в семейните курорти? И вместо Слънчев бряг в пъти аз лично предпочитам Дюни. Имам едни десет дни в годината, когато искам да ми е спокойно, зелено и уредено. Нищо от това не намирам в Слънчев бряг, съжалявам. И наистина точно там няма румънци, но пък е пълно с неадекватни граждани на Западна Европа от ранни следобедни часове, което ми е още по-неприятно. И лъскавите окачени фасади и скъпият гранитогрес не могат да ми заменят липсващата гледка на морето.

Всеки търси различна почивка. Peace Не съм казала, че е лошо, че е семеен курорт, просто аз вече съм на етап, в който не търся това. Нямам малки деца. Иначе споменах този факт точно, за да помогна на хора, които търсят семеен курорт. Дюни е такъв - дори в нощната дискотека и барове е пълно с деца.

Липсата на гледка към морето в Слънчев бряг е само от хотелите на по-задна линия. Има си хотели на първа линия, от които гледката към морето е първокласна. Разбира се, цената е определяща и всеки си прави собствените сметки как ще изкара ваканцията. Но да се правят генерални заключения на едро не е добре, особено когато не са изцяло верни. На Слънчев бряг е купон, но ако не желае човек да се включи, никой няма да го дърпа насила. В хотелите си има достатъчно забавления (анимация) и там цари ред и спокойствие. В смисъл, в Слънчев бряг има за всекиго по нещо. Снимка Слънчев бряг - личен архив:

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 09:32 от Popule

# 113
Генерални заключения наистина не е добре да се правят, така че аз споделих само моето лично впечатление. Аз между другото съм на същия етап от живота си и предпочитам семейните курорти, а не такива, които таргетират гореспоменатите от мен алкохолни туристи. Отново подчертавам, че това е моето предпочитание и не го натрапвам на никого.

# 114
Генерални заключения наистина не е добре да се правят, така че аз споделих само моето лично впечатление. Аз между другото съм на същия етап от живота си и предпочитам семейните курорти, а не такива, които таргетират гореспоменатите от мен алкохолни туристи. Отново подчертавам, че това е моето предпочитание и не го натрапвам на никого.

+1  Peace

Децата пораснаха и аз вече търся спокойствие .ММ с топ не може да го заведеш в Слънчев Бряг. Имаме приятели, които имат апратмент в Созопол и ако реша мога да почивам там безплатно. Само че, и там не бих издържала. Вече сме на етап , където търсим спокойствие и тишина - достатъчно ни е напрегнато ежедневието

# 115
Дойде време да направя резервация, а още не знам къде?!  Mr. Green
Серенити и Блу Ориндж отпаднаха след последните коментари.  Blush

Ако някой може да ми подскаже хубав хотел ОИ с чисто море..... newsm78

# 116
Дойде време да направя резервация, а още не знам къде?!  Mr. Green
Серенити и Блу Ориндж отпаднаха след последните коментари.  Blush

Ако някой може да ми подскаже хубав хотел ОИ с чисто море..... newsm78

Ние резервирахме в Сънрайз Олл Суит Резорт, до Обзор. За първи път ни е на ол инклузив, за първи път ще ходим в края на август - началото на септември. Следя коментарите на сайта на Съни Турс, засега ме удовлетворява това, което чета, но и предпочитам да не тръгвам с големи очаквания. Ако искаш, провери го  Peace

# 117
Как е времето по морето? При нас е  облачно сега, дано се оправи до другата седмица  Praynig

# 118
mi6u-to, аз също търся хотел за този период. Обзор си ми е слабост, много ми харесва, искахме в Риу Хелиос , който между другото препоръчвам, но нямаше места за дните, които искаме да ходим.
Сега ще разгледам и Сънрайз!  Hug

# 119
И аз да покажа хубавата гледка в Слънчев бряг, имахме огромна тераса, въпреки че НЕ препоръчвам хотела:

А тук имам снимки на Сънрайз от миналата година: http://merlinski.snimka.bg/sea/sunrise-all-suit-resort-obzor.829061  За минусите на хотела вече подробно съм описвала и в темата за Обзор, и тук...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт