На море в България 2015 - 5

• 39 787
  • 375
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Моето мнение е, че развалиха прекрасния курорт Слънчев бряг. И въпреки че ние тази година НЕ случихме на хотел там, аз смятам, че много зависи къде точно си отседнал. Плажът му е просто прекрасен - слънчев, широк, пясък/ вода, всичко е точно каквото желая от един плаж.
Меджестик много ми харесва по снимки, но предлага НВ, нали Популе? Би ли споделила повече за хотела - тихо ли е вечер, на ниво ли е хигиената /той също е огромен хотел, та успява ли да се справи персонала?/ и  как е организирано изхранването - на блок-маси ли е? Скъпи ли са напитките? Има ли детски басейн, но за най-малките?  Благодаря!

Маджестик е едно прекрасно място, казвам го напълно отговорно. Изключително чисто, персоналът е усмихнат, изхранването е закуска и вечеря на блок маси, но кухнята е от висша класа - има много специалитети и то направени добре, с прясни продукти и без повторение - каквото остане явно се изхвърля. В цената за спане не влизат напитките - влиза само храната. Напитките са скъпи - чаша бяло вино е 5 лв. в ресторанта и в баровете. Коктейлите се продават по 2 (единият уж безплатно - това не ми хареса) за 11 лв. на тики бара и в баровете на хотела. Анимацията не беше на ниво, но кой ти гледа анимация...Мисля, че има детски басейн, ама не съм сигурна, защото ние не стоим на басейните, а ходим на плажа. Чадърите и шезлонгите на плажа са на половин цена за клиенти на хотела, което ще рече по 4 лв. за всеки. Иначе са по 8 лв., за тези, които не са отседнали в хотела. Има спа зона. Гледката към морето е страхотна, много ми харесват живите палми около басейните. Винаги се намират места около басейните, това го видях и ми хареса, въпреки, че не отсядахме там. Ако имаш други въпроси, с удоволствие ще отговоря. Това определено е нашият хотел на БГ черноморието, а ние сме обиколили всички курорти там.

П.С. Слънчев бряг е супер - никога не може да се скучае там. Peace Не е вярно, че на плажа е гъчканица.

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 22:00 от Popule

# 91
Popule, искам де те попитам какво означава от описанието на visit следното отнасящо се за хотел Меджистик  "Два басейна - единият, от които Relax-Pool с джакузи; водни атракции и забавления " Анимацията ли има такава "реклама' или има аква парк ?

Моля за мнения и препоръки за хотел на първа линия в близост до пясъчен плаж , който трябва да е с прекрасен пясък и чиста вода и в хотела да има приличен аквапарк / дете на 7-8 години - трябва да се възползва от тези "хубавини" ??? Благодаря ако някой сподели мнение !

Приятно изкарване на всички , на които им предстои !! Peace  bouquet

# 92
  • София
Popule, искам де те попитам какво означава от описанието на visit следното отнасящо се за хотел Меджистик  "Два басейна - единият, от които Relax-Pool с джакузи; водни атракции и забавления " Анимацията ли има такава "реклама' или има аква парк ?

Моля за мнения и препоръки за хотел на първа линия в близост до пясъчен плаж , който трябва да е с прекрасен пясък и чиста вода и в хотела да има приличен аквапарк / дете на 7-8 години - трябва да се възползва от тези "хубавини" ??? Благодаря ако някой сподели мнение !

Няма аквапарк в хотела, но в Слънчев бряг по принцип има страхотен аквапарк. Водните атракции са анимация през деня. Но както казах, ние не сме стояли около басейните, така че не знам дали беше добра анимацията - струваше ми се обаче, че туристите се кефеха (това, като ходех до банята). Ако търсиш хотел на първа линия до разкошен плаж - Маджестик е изборът. Peace

# 93
Popule , Благодаря ! Peace Hug  bouquet

# 94

Еврика бийч клуб  хотел в Сл. бряг.Не съм почивала лично в хотела, но съм чела предимно добри отзиви.

# 95
Fatalina, Благодаря !  Peace  bouquet Hug

# 96
Hellymod в кой хотел отседнахте в Слънчев бряг. И аз съм на мнение че в слънчев бряг има страхотни хотели на тихи места. А плажа наистина е фантастичен.
От снимки, които съм виждала става ясно, че не може да легнеш, без да прегърнеш съседа си по хавлия. Първият ред чадъри са във водата поставени, точно на прибоя. Гъчканицата е невероятна. Колко да е хубав  един плаж с подобни "екстри"? Днес имаше репортаж по Нова, двама младежи легнаха на два съседни чадъра - ситуацията е повече от комична.

Това да е проблема.А знаете ли ,че в щатите винаги е така пренаселено на плажа,но хората не мрънкат.

# 97
Popule, благодаря! Заглеждала съм го много пъти, но досега все държах на Ол Ин... след тази година вече си мисля, че качеството на услугата ще е много по-добро, ако се спрем на друг вид изхранване  Peace Заплащането на 1/2 цена на чадъри също ми звучи добре - хем се избягва запазването от ранни зори, хем цената идва доста прилична. Ще го мисля, имам време  Grinning

# 98
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Ами така е. Аз категорично съм против ОИ. За мен е важно добрия плаж, качествена храна и то каквато искам на момента, чаша хубаво вино. Както и забавления. Аквапарк и лунапарк за детето и съпруга. На басейн и анимация изобщо не обръщам внимание.
Но това сутрин да бързам със закуска, а след това да се чудя къде да си търся чадър, за мен е ужас.
До преди четири години ходихме на Албена. Обаче там на практика няма вече нищо от моите изисквания. Количество за сметка на качество. А за малките стаи, въобще нямам коментар.
Жалко, че категоризациите на хотелите, не отговарят на реалното предлагане.

# 99
pam4i, а  Кубан нали е Ол Ин? Пишеш, че си била впечатлена.. няма ли я там гъчканицата за храна, или просто си харесала помещенията за настаняване? Шумно ли е нощем? Гледах, че хотелът има и собствен аквапарк...  Peace
И друго се сетих да ви питам - как са паркингите на хотелите? В Чайка, дето има към 1000 стаи, на паркинга към хотела има 36 паркоместа. Оставям на страна допълнителното заплащане, това беше предварително оферирано и съм го приела.  Rolling Eyes

# 100
Кубан е втора година ОИ, но ние бяхме  само нощувка и закуска. Два пъти допълнително си платихме само вечери и напитки. Може и само обяд. Решавахме си ние. Апартаментите са с напълно обурудвана кухня, сушилник,дъска и ютия. Камериерките са много мили и свестни жени./българки/.
Сградата е нова. Отделна от високата. Собствен паркинг-охраняем с бариера, охрана и камери-денонощно.
Аквапарка не е лош и е включен в цената. Има анимация, която много се хареса на 10 годишния ми син.
Радват се на българи.
Като си затвориш вратите не се чува шум.
Много от гостите идват с автобуси от летището. Българите бяхме около три семейства.

# 101
Някои от хотелите имат задължителен ОИ само във висок сезон. През останалото време не е задължителен.

# 102
За жалост е така.. Да има как да те задължат да си оставиш парите-в техния хотел. А още по-дразнещо да си платиш цялата сума прдварително. Визирам системата на Албена.

# 103
За жалост е така.. Да има как да те задължат да си оставиш парите-в техния хотел. А още по-дразнещо да си платиш цялата сума прдварително. Визирам системата на Албена.
Разбрах, че не си останала доволна от Албена и споменаваш малки стаи. Новите хотели - Фламинго Гранд, както и супериорните стаи на Амелия са доста широки и комфортни. Сега има и една вила на брега, също много приятна. И аз не обичам малки помещения, затова го написах.

# 104
  • София
Аз съм изключително доволен от хотелите в Албена, да малко по-скъпо е - но получаваш качествена и супер разнообразна храна и то - на практика на самия плаж. Стаите не са големи, да, но отивам на море с идеята да прекарвам в стаите малко време. И все пак - трима души (едно дете) не ни е тясно. Да ида на море, че да почна от сутринта да мисля кога какво да се  яде и откъде да се купува, а не мерси , сокове безброй видове, сладоледи безброй видове, басейни, анимации, чудеса – всичко е шест! И най-вече – храна на OI е супер разнообразна и богата!

Общи условия

Активация на акаунт