На море в България 2015 - 5

• 39 755
  • 375
  •   1
Отговори
# 75
Hellymod в кой хотел отседнахте в Слънчев бряг. И аз съм на мнение че в слънчев бряг има страхотни хотели на тихи места. А плажа наистина е фантастичен.
От снимки, които съм виждала става ясно, че не може да легнеш, без да прегърнеш съседа си по хавлия. Първият ред чадъри са във водата поставени, точно на прибоя. Гъчканицата е невероятна. Колко да е хубав  един плаж с подобни "екстри"? Днес имаше репортаж по Нова, двама младежи легнаха на два съседни чадъра - ситуацията е повече от комична.

# 76
За да видите, че на плажа има достатъчно място, поствам две снимки, направени от нашата тераса. Първата е платената зона, а втората е свободната.
Плажът едостатъчно широк, за да не се блъскаш с никого, а посещаемостта това лято, и то във висок сезон, беше доста слаба в сравнение с преди 10-ина години, когато бях ходила там за последно.

Val27, бяхме в lti Neptun Beach.

# 77
Знам, че не обичате Слънчев бряг. И аз си създадох такова впечатление за него от четеното в темата.
Тази година за пръв път ходихме там и очаквах да е гадно извън хотела. Но не беше така, дори не беше и претъпкано, през деня си беше пустош, а плажът беше празен. Явно има отлив от този курорт, но на нас това не ни пречеше.
Това, което най-много ми хареса, беше широкият чист плаж, кристално чистата вода и хотела. На мъжа ми това му беше беше първото море в България и му хареса. А почти бях сигурна, че ще останем разочаровани след четенето в темата и през цялото време, докато заминем, бях на тръни..

Всъщност влязох в темата да споделя, че на следващия ден след като се върнахме, получихме по мейла от нашия туроператор изключително подробна анкета за впечатленията ни от хотела и чартъра. Такива подробни анкети попълваме всеки път след всяка една почивка и си мислех, че няма да е зле и българските туроператори да въведат такава практика. Ще им е от полза, ако искат да подобряват качеството си и да променят нещо в положителна посока.
Като гледам обаче, май много се размечтах това лято  Grinning
Съни турс го правят. До Варна е слънчево.

Втора поред година резервирам с Амигос травел и потвърждавам, че и те го правят  Peace
В Серенити имаше такава форма за отзиви, която се оставя на рецепция в самия хотел /дано четат и вземат мерки обаче/.
И да, както вече писах доста пъти, плажът на Слънчев бряг е най-хубавия, който аз съм посещавала. По-скоро развалиха курорта с презастрояване и изсипване на чужденци, дошли да се размажат от пиене в евтинията...  Tired

# 78
Да ви следя, макар че май се отказваме от почивка това лято. То лятото мина, но дебна нещо евтино за няколко дни през септември  Hug Оглеждам Златни пясъци и нещо около Варна.

# 79
Да ви следя, макар че май се отказваме от почивка това лято. То лятото мина, но дебна нещо евтино за няколко дни през септември  Hug Оглеждам Златни пясъци и нещо около Варна.
Виж цените на к-с Ривиера, имат и по-нормални в тризвездните хотели. Преди години бях там на плаж и останах много доволна специално от плажа и обслужването.

# 80
Знам, че не обичате Слънчев бряг. И аз си създадох такова впечатление за него от четеното в темата.
Тази година за пръв път ходихме там и очаквах да е гадно извън хотела. Но не беше така, дори не беше и претъпкано, през деня си беше пустош, а плажът беше празен. Явно има отлив от този курорт, но на нас това не ни пречеше.
Това, което най-много ми хареса, беше широкият чист плаж, кристално чистата вода и хотела. На мъжа ми това му беше беше първото море в България и му хареса. А почти бях сигурна, че ще останем разочаровани след четенето в темата и през цялото време, докато заминем, бях на тръни..

Всъщност влязох в темата да споделя, че на следващия ден след като се върнахме, получихме по мейла от нашия туроператор изключително подробна анкета за впечатленията ни от хотела и чартъра. Такива подробни анкети попълваме всеки път след всяка една почивка и си мислех, че няма да е зле и българските туроператори да въведат такава практика. Ще им е от полза, ако искат да подобряват качеството си и да променят нещо в положителна посока.
Като гледам обаче, май много се размечтах това лято  Grinning
Съни турс го правят. До Варна е слънчево.

Правят го, въпреки че ми изтриха мнението за Ескада преди 2 години. Писах в темата тогава. Отново резервирам през тях, но не си губя времето да описвам подробно в последствие.

# 81
Здравейте, момичета. Някоя от вас случайно да е била на почивка в Зорница Сендс- Свети Влас?
Бихте ли ми препоръчали хубав хотел, ОИ, по-възможност на първа линия в някой от курортите: Елените, Бяла, Златни пясъци, Свети Влас, Св. Константин и Елена, може и  малко по-надолу, но искаме да е по северното черноморие, за да ни е по-близо. Без Обзор, че бяхме там юни месец и искаме да сменим мястото.

# 82
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Ние вчера се завърнахми от Слънчев бряг. Бяхме една седмица в хотел Дюн. Доволна съм от всичко.
Другата година живот и здраве пак сме там.

# 83
Ние вчера се завърнахми от Слънчев бряг. Бяхме една седмица в хотел Дюн. Доволна съм от всичко.
Дюн, с частния си плаж, изобщо не може да се оплаче от пренаселеност.  Laughing
Ще помоля и теб за малко описание на хотела - знам, че предлага закуска само. Как са цените в ресторанта на хотела и там ли се хранехте?
На мен ми направи впечатление, че няма сушилки по терасите и банските на хората висяха по тях  Mr. Green

# 84
Дюн, с частния си плаж, изобщо не може да се оплаче от пренаселеност.  Laughing
Ще помоля и теб за малко описание на хотела - знам, че предлага закуска само. Как са цените в ресторанта на хотела и там ли се хранехте?
На мен ми направи впечатление, че няма сушилки по терасите и банските на хората висяха по тях  Mr. Green
356 лева за двойна стая BB....много ми е, колкото и да е добър хотелът. Много ми е странно как така имат "частен плаж" - такова понятие не съществува, ама нали сме страната на неограничените възможности.....

# 85
"частен плаж" демек плаж към хотела... има предостатъчно чадъри и шезлонги, спрямо стаите, по мои наблюдения. Цената и според мен е много висока, точно затова ми е интересно дали всичко е на ниво в хотела.  Peace

# 86
  • Пловдив
До колкото си спомням,хотел Дюн е собственост на Жоро Илиев на жена му, преди години се опитваше тя да го продаде,дали е успяла... Но! Това обяснява,че е построен /против всички разпоредби/ на плажа,както и частния му плаж. Peace

# 87
Hellymod в кой хотел отседнахте в Слънчев бряг. И аз съм на мнение че в слънчев бряг има страхотни хотели на тихи места. А плажа наистина е фантастичен.
От снимки, които съм виждала става ясно, че не може да легнеш, без да прегърнеш съседа си по хавлия. Първият ред чадъри са във водата поставени, точно на прибоя. Гъчканицата е невероятна. Колко да е хубав  един плаж с подобни "екстри"? Днес имаше репортаж по Нова, двама младежи легнаха на два съседни чадъра - ситуацията е повече от комична.
Това е южният  плаж на Несебър, а не Сл. бряг. Двата плажа са несравними.  Плажната ивица е огромна и на дължина и на ширина. Между чадърите има достатъчно място има и много голяма свободна зона по цялата ивица.
Пред Дюн чадърите и шезлонгите поне преди 3 год. се отдаваха срещу 50 лв. комплекта и на хора,  които не са клиенти на хотела.

# 88
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Това на кого е хотела мен лично не ме интересува. Плаащам за спокойствие.
На летището ми осигуряват трансфер до хотела. Има услуга рента-кар, бавачка, пране, масажи. На плажа всичко е идеално.
Към нощувката е включена закуска/континентална/.по желание ти яносят в стаята или около басейна.
Цената според мен е оправдана. Помещения 30 кв. м, баня с вана, душ, биде. Хавлии, халати, чехли.ресторант с бели покривки, чаши и прибори. Без потни персони по потници и шорти
Деца до 6 г. Са безплатно.
Миналата година бяхме в апартаментите на хотел Кубан. Останах приятно впечатлена. Ресторанта е с много приятна и разнообразна кухня,
Апартаментите имат страхотна изолация и дограма.

# 89
По принцип си права, ама това за потните персони по гащи....клиентите с пари не винаги по дефиниция са  и  с възпитание, обноски и дрехи на лордове, така че никой не е застрахован от шокиращи гледки, ако ще и 700 лв да е цената на стаята и умивалниците да са от чисто злато.

Общи условия

Активация на акаунт