На море в България 2015 - 5

• 39 472
  • 375
  •   1
Отговори
# 225
Поля, разбира се, че идеално няма.  Peace Не оставайте с впечатление, че съм от капризните и претенциозните. ММ е такъв, той отказва половината хотели.  Mr. Green Аз съм ходила на бунгала, по квартири и тн, и пак е било хубаво, за мен няма значение. Затова и казах той да избира.

# 226
Поля, разбира се, че идеално няма.  Peace Не оставайте с впечатление, че съм от капризните и претенциозните. ММ е такъв, той отказва половината хотели.  Mr. Green Аз съм ходила на бунгала, по квартири и тн, и пак е било хубаво, за мен няма значение. Затова и казах той да избира.
Много добре си го решила.И ние не сме от капризните, но ММ с тази Казабланка такова мърморене ми омърмори, че идея си нямаш. Добре, че храната беше вкусна, че имаше интернет и възможност тийнейджърката къде да се разхожда,че се посмекчиха нещата. Май догодина ще го оставя той да се мъчи, ама съм сигурна , че няма да успее.

# 227
И ние се завърнахме от Приморско - доволни сме. Морето беше кристално на Перла, на другите не сме ходили. Рибки, рачета, само вчера видях няколко медузки, иначе нямаше. Щипалки нямаше тази година, учудващо. Последните все случвахме на такива.  Confused
Доволни сме от хотела, но ние си го знаем от предните години. Като се замислих последните дни там, реших, че наистина мястото ни устройва и като че ли започна повече да ми харесва.  Grinning

# 228
  • София
Някой ходил ли е тази година в Обзор бийч ризорт, имаме резервация за след седмица там, а отзивите от тази година и в чужди сайтове са доста оскъдни. Много бих се радвала на мнение от първа ръка  Thinking

Знам, че има тема за Обзор, но тя не е толкова четена.

# 229
Направи ми впечатлението изказването на Marzi Pan.От всичко недоволна останала.Важно е с каква нагласа се тръгва.

Нищо не разбрах - аз съм започнала коментара си с това, че сме тръгнали с високи очаквания, съответно с положителна нагласа, имах много хубаво усещане за хотела, проучвах го, четох и коментарите в чужди сайтове. Или трябва да тръгна с ниски очаквания и негативна нагласа, за да не се разочаровам? newsm78 А това, че от нищо не сме доволни изобщо не е вярно, за хотела мисля, че съвсем коректно съм написала и кои неща са ми харесали, даже завършвам с изказането, че като цяло сме доволни Rolling Eyes Положителна нагласа имах и за Хармани, замъка, Веселите палачинки - именно затова избрах да ги спомена тук като нещо, което ме е разочаровало. Естествено, че има и субективен фактор, но не знам какво общо има нагласата. Положителна нагласа имах и за Каваци и тук очакванията ми се оправдаха.

# 230
Решили сме да отидем за 2 дни в Обзор в РИУ Хелиос Бей. Хареса ми офертата, която ми предложи Сънни Турс, казаха че е е валидна при резервации до 31.08. ММ твърди, че в началото на септември цените ще са още по-ниски. Вие как мислите? До 31-ви ли да резервирам или началото на септември, дали ще има разлика в цените?

# 231
после да не кажете, че Лозенец не бил Хавай http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4943839   Crossing Arms

# 232
Днес даваха по телевизията във всички новини , че Лозенец е абсолютно празен ......Хотели с по 25 стаи- имат 5 заети от хора , които не са си отменили пътуването , а останалите 20 стаи са свободни...Ресторантите празни  Confused Confused Confused Водните атракции са на загуба - платили са на концесионер предварително , а от седмица не работят изобщо.... Ужасна работа ....Жалко за бизнеса и още по-жалко за хората с резервации, които са си планирали почивката там !  ooooh! Морето с толкова много водорасли , че чак е гнусно ! ooooh! Това , което се чудя - как тази неприятна ситуация важи само за Лозенец ???? newsm78 Китен е в близост , Приморско също ......Водата да не е в локализиран басейн , че важи тази бактерия само за Лозенец ???!!!!  #Crazy newsm78 Неприятна работа ......Казаха , че за да се изгради пречиствателна станция и нещата да са О.К са необходими поне 2-3 години  #Crazy #Crazy #Crazy Следващата година нещата отиват за море ...извън България ..... Cry
Щом е цитирано Приморско да ти кажа че там станцията е голяма и обхваща целият курорт....водата беше кристално чиста с рибки и рачета.Сравнявам с Равда-мръсно детето се разболя.Миризма на фекалии и канализация се усеща отвсякъде.Проблема в Лозенец може би е че трябва да се разшери пречиствателната станция...но отнема време.
Ще те разочаровам, но станцията в  Приморско обслужва и Китен е отдавна е недастатъчна и с нерабетещи канаално-помпенни станции, сега се допроектира разширение и модернизация, но скоро няма да се извърши строителството, поради ред причини. И в тези две населени места не всичко е обхванато от ПСОВ.

Няма как да ме разочароваш-аз видях с очите си чистотата на водата и всичко останало.Най-важното не мирише на канализация както на други места.

# 233
  • В.Търново
Направи ми впечатлението изказването на Marzi Pan.От всичко недоволна останала.Важно е с каква нагласа се тръгва.

Нищо не разбрах - аз съм започнала коментара си с това, че сме тръгнали с високи очаквания, съответно с положителна нагласа, имах много хубаво усещане за хотела, проучвах го, четох и коментарите в чужди сайтове. Или трябва да тръгна с ниски очаквания и негативна нагласа, за да не се разочаровам? newsm78 А това, че от нищо не сме доволни изобщо не е вярно, за хотела мисля, че съвсем коректно съм написала и кои неща са ми харесали, даже завършвам с изказането, че като цяло сме доволни Rolling Eyes Положителна нагласа имах и за Хармани, замъка, Веселите палачинки - именно затова избрах да ги спомена тук като нещо, което ме е разочаровало. Естествено, че има и субективен фактор, но не знам какво общо има нагласата. Положителна нагласа имах и за Каваци и тук очакванията ми се оправдаха.
Просто изказах мнение.Simple Smile Не се засягай. Такова впечетление остана в мен. Simple Smile

# 234
Днес даваха по телевизията във всички новини , че Лозенец е абсолютно празен ......Хотели с по 25 стаи- имат 5 заети от хора , които не са си отменили пътуването , а останалите 20 стаи са свободни...Ресторантите празни  Confused Confused Confused Водните атракции са на загуба - платили са на концесионер предварително , а от седмица не работят изобщо.... Ужасна работа ....Жалко за бизнеса и още по-жалко за хората с резервации, които са си планирали почивката там !  ooooh! Морето с толкова много водорасли , че чак е гнусно ! ooooh! Това , което се чудя - как тази неприятна ситуация важи само за Лозенец ???? newsm78 Китен е в близост , Приморско също ......Водата да не е в локализиран басейн , че важи тази бактерия само за Лозенец ???!!!!  #Crazy newsm78 Неприятна работа ......Казаха , че за да се изгради пречиствателна станция и нещата да са О.К са необходими поне 2-3 години  #Crazy #Crazy #Crazy Следващата година нещата отиват за море ...извън България ..... Cry
Щом е цитирано Приморско да ти кажа че там станцията е голяма и обхваща целият курорт....водата беше кристално чиста с рибки и рачета.Сравнявам с Равда-мръсно детето се разболя.Миризма на фекалии и канализация се усеща отвсякъде.Проблема в Лозенец може би е че трябва да се разшери пречиствателната станция...но отнема време.
Ще те разочаровам, но станцията в  Приморско обслужва и Китен е отдавна е недастатъчна и с нерабетещи канаално-помпенни станции, сега се допроектира разширение и модернизация, но скоро няма да се извърши строителството, поради ред причини. И в тези две населени места не всичко е обхванато от ПСОВ.

Няма как да ме разочароваш-аз видях с очите си чистотата на водата и всичко останало.Най-важното не мирише на канализация както на други места.
Tо замърсяването не се установява с очи. Може да изглужда чиста, а да има достатъчно на брой и вид бактерии, опасни за човешкото здраве. Това , че не мирише показва, че канализацията работи сравнително добре, но съвсем не значи ,  че и станцията е ок.

# 235
  • София
Да ви кажа - не се и съмнявам, че в клоаката Лозенец, в т.ч. Каваци и прочие цигании без тоалетни е истинска кочина. Знам какво беше преди 7-8 години, представям си какво е сега - знам и от колеги били там. Клоака, защото бг собствениците на хотели не си вършат работа (на хотели, на къмпинги, концесионери и пр.).

# 236
Ще се присъединя към мнението на Роналд. За мен е повече от показателно това че всеки втори се връща с вирус от морето. Това какво означава, замърсено море, некачествена храна и тн. Жалко че имаме толкова хубаво море, а го превърнаха в тоалетна.  Peace

# 237
Вчера на Нестинарка беше истинско блато - мътно, боклуци -отврат. Днес се чудим накъде да отпрашим на плаж.

# 238
Ще се присъединя към мнението на Роналд. За мен е повече от показателно това че всеки втори се връща с вирус от морето. Това какво означава, замърсено море, некачествена храна и тн. Жалко че имаме толкова хубаво море, а го превърнаха в тоалетна.  Peace

Да, за съжаление нещата отиват все повече извън границите на България за море .....Не знам какви ще бъдат заключенията на бизнеса след края на сезона , но гарантирано следващия сезон ще има огромен отлив от българското море .... ooooh!

# 239
Вчера на Нестинарка беше истинско блато - мътно, боклуци -отврат. Днес се чудим накъде да отпрашим на плаж.

Арапя? На нас поне това ни е резервния вариант  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт