На море в България 2015 - 5

• 39 430
  • 375
  •   1
Отговори
# 180
  • България
В Блу Ориндж сме. Писах в темата. На мен ми харесва много тук. В Приморско не съм ходила.
Отстрани на Белла Виста видях един плаж, който ми се стори пренаселен-до Куцата медуза. Много на гъсто ми се видяха шезлонзите. Да не би хотела да има друг плаж?
4o4olina, къде са пуснали ваучери за Мирамар на Каваци? Не ги намирам.

# 181

4o4olina, къде са пуснали ваучери за Мирамар на Каваци? Не ги намирам.

http://topofertite.com/deal/7697-na_more_purva_liniq_do_kavaci_h … r_top_oferta.html

Аз бях от 8-ми до 13-ти август. Тогава имаше ваучери за 560 лв. за двойна стая НВ за 5 нощувки.

# 182
  • София
Здравейте, има ли някой с мнение за Риу Хелиос Парадайз Свети Влас?

Писала съм и в тази тема и в темата за хотела. Със страхотни впечатления сме. Питай, ако нещо по-конкретно те интересува:)

# 183
Значи тук във всяка тема гледат да те " чукнат" за нещо.
Споделих мнение. На който му е полезно - ок.
Прекрасно море на планиращите го скоро

# 184
Отново идва топлото време и  всички избрали да почиват след 25.08. ще уцелят и ниски цени и слънчице.Приятно изкарване!

Даноооо!  Hug

Започнах да давам пробиотик Биобаланс. За себе си какво да взема Линекс форте?

Приемам мнение и за Жерави  Приморско!  Mr. Green
Досега съм резервирала само чрез Съни турс, някакви мнения за Ник Травел или Александър травел?
Аз резервирам чрез Александрия травъл. Много съм доволна и винаги се съобразяват (когато е възможно) с предпочитанията ми. Още повече че Жерави 2 е клубен хотел на Александрия.

# 185
Жеравите отпадат, няма места. Embarassed
Те хотели не останаха. Благодаря за мнението за Александър травел, ще разгледам офертите им. Peace

# 186
  • София
Мда, криза, слаб сезон, а хотелите - пълни.  Crazy
Да се неначудиш!

# 187
Да и на мен ми е чудно-хотели пълни...с хората не можеш да се разминеш по улиците....плажовете пълни и накрая...криза и т.н...слаб сезон.Чак ми става смешно Laughing Laughing

# 188
Върнахме се в събота от Приморско,бяхме в частна квартира ,близо до центъра и южния плаж,морето беше чисто,колкото може да е в топ сезон-нямаше медузи,щипалки,водорасли и др буболечки..плажната ивица е доста пренаселена,но въпреки това място си намирахме ,не са ни стъпвали на главата.Центъра и заведенията пълни,но винаги сме си намирали места да седнем,без да чакаме.

# 189
Да и на мен ми е чудно-хотели пълни...с хората не можеш да се разминеш по улиците....плажовете пълни и накрая...криза и т.н...слаб сезон.Чак ми става смешно Laughing Laughing

Не се учудвайте. Никой хотел няма да изведе изнормация, че сезонът му е бил пълен и е направил голяма печалба. Нали плащат данък в съответната община за всеки турист. Затова се крият туристите и се обявяват по-малко от действителните бройки.
А официално се обявява - слаб сезон. По Слънчев бряг не можеш да се разминеш. Хотела официално беше обявил на рецепцията че Не раполага със свободни стай до ....дата.

# 190
  • Сф
Мда, криза, слаб сезон, а хотелите - пълни.  Crazy
Да се неначудиш!

Александрия работят с чехи  и от много рано пускат офертите!
Аз пък не им харесвам офертите;Виж, ако е за клубен  хотел -ок; Но все-пак сме в бг и не ми се ядат чехски манджи, не ми се слуша анимация на чехски и тн  Peace

# 191
Така, да дам и аз отзиви. От вчера сме в Реджина МАре.Плажа не е много пренаселен.Вчера морето беше бурно, имаше водорасли, но водата беше бистра. Днес е обратно. Водата е мнго мътна. Станах сутринта свидетел как се тичаше до зоната на Серенети и се мятаха хавлии, същото и със зоната на Саут бийч. От кородора за лодките към Томас Резиденс няма грам камъче на плажа и във водата.Чак до скалите не съм ходила. за там не знам. От кородора за лодките до другия край- Рокамар е пълно с камъни. Не знам зао не ги изчистят. Преди 2-3 години не беше така, нямаше грам камъче. ММ изказа предположение че може нарочно да ги държат, заа да не яде морето пясъка. Не ми стана много ясно идеята. Времето е разкошно иделано за плаж. Дано утре водата е по чиста.

П.С ЗаАлександрия - анимцията е и на български, не само на чешки. ВСеренети също не е само на български. А манджите им не знам дали са чешки, но са разкошни. Александрия и Александър Травъл са различни агенции

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 13:33 от мама_съни

# 192
  • В.Търново
Камъните на Нестинарка със сигурност са от 2012г. и никой не прави нищо да ги махне.

# 193
Мда, криза, слаб сезон, а хотелите - пълни.  Crazy
Да се неначудиш!

Александрия работят с чехи  и от много рано пускат офертите!
Аз пък не им харесвам офертите;Виж, ако е за клубен  хотел -ок; Но все-пак сме в бг и не ми се ядат чехски манджи, не ми се слуша анимация на чехски и тн  Peace
Ако кюфтета, кърначета, руло стефани, телешко и свинско печено, мусака, овчарска салата са чешки манджи, аз отивам да живея в Чехия.

# 194
  • Сф

Ако кюфтета, кърначета, руло стефани, телешко и свинско печено, мусака, овчарска салата са чешки манджи, аз отивам да живея в Чехия.
Сестра ми беше там- в Жерави, а после в Блу ориндж с нас, от това, което тясравни/храна,анимация/  -разликата е голяма- поне за мен! Това, че си постнала 5 манджи е излишно, всички знаем , че политиката на  Александрия травел  е насочена към чехите и техните хотели се знаят- Жерави, Белведере, Хермес...

Общи условия

Активация на акаунт