Силен обезцвететел/боя/крем?

• 3 779
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте,дами! Естествения ми цвят е кестеняв,но 3 години се боядисвах черна ( няколко пъти с къна ) Обаче реших,че не се харесвам черна повече и след 5 процедури с деколор получих тъмно червено-челен цвят....минаха 3 месеца от тогава.Интересувам се дали мога да постигна цвят тъмно русо или по-точно карамел.Дали косата ми ще се поддаде? Някой мацка с опит? Сама ще процедирам и търся нещо,което наистина ще свърши работа.Благодаря.

# 1
  • София
Изчакай да ти израсте естествения цвят, изрежи боядисаното и тогава си прави нови експерименти. Ако не искаш да останеш без коса.

# 2
Аз съм махала черно с блонд-он (обезцветител), но после става червена наистина. И тъй като беше станало "тука има-тука няма" се наложи звестно време да се боядисвам в червено. Ето такъв цвят бях избрала

После след малко почивка, за да не изгори, и я бях направила кестенява в естествения ми цвят. Неуспешни опити (като не се боядисам и не се получи добре) съм махала с ремувър за боя, но той връща почти истинския ти цвят.

Сега след доста време кестенява реших, че искам оранжево и пак прибегнах до обезцветител и тъй като на места стана жълта след няколко дни намазах и оранжева боя. Ето как ми е сега:

# 3
# 4
С обезцветител ще стане с червенеещ-оранжевеещ цвят и аз бих сложила ремувър. Твоята коса сега не е неспасяемо тъмна. Точно идеална е, а за да стане цвета, вземи ремувъра. Иначе ще трябва да си избереш друг цвят, а не този последния. И аз бях тръгнала от подобно на твоето изходно положение, но с лек червен оттенък ми беше кестенявото.

# 5
Много благодаря Simple Smile

# 6
Сега пак гледам какво искаш да постигнеш и мисля, че с няколко боядисвания ще стане и без да обезцветяваш. Аз бих намазала направо с тази . След няколко измиквания (ако имаш и излагане на слънце даже ще стане по-бързо) ще изсветлее до това, което си сложила като снимка. А то според мен е нещо карамелено кестеняво, не е русо.

# 7
Може ли да посочите конкретни марки и цени. И аз съм с черна коса в момента, а искам кестенява. До скоро се къносвах, но вече се боядисвам. Фризьорката каза, че нялам шанс да я изсветля Sad

# 8
Aз се обезцветих с това , струва под 3 лв, една опаковка ми стигна (можеш да видиш дължината на косата ми на снимката по-горе). Косата ми не изгоря, даже стана лъскава. Щадящо е и това . С него съм връщала цвета си.

# 9
Много благодаря за отговора. Сама още малко смелост да събера и ще пробвам  Sunglasses

# 10
Здравейте! Ходих на фризьор и съветът ми е ако сте слагали черна боя просто да изчакате да израсте...при мен не се получи.

# 11
Защо? Какво стана?

# 12
По принцип мислех,че съм си махнала черната боя с римувъра,но положението се оказа съвсем различно.Обезцвети ме при което станах много червена,но не рижаво,а червено като това

между 11 и 12ката...стоях максимално,но уви newsm78 боядиса ме след това и естествено,че цвета стана никакъв + доста силни червени оттенъци.Та сега съм си прошарена като кокошка.  Grinning

# 13
Мен само ме е страх да не ми изгори косата  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт