Къде в Пловдив? - 59 тема

• 71 383
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Знаете ли някой от града да прави поръчки от сайта всичко по 5 паунда? 

# 76
Знаете ли някой от града да прави поръчки от сайта всичко по 5 паунда? 
http://shopping-feya.com/home.html

Peace Peace Peace

# 77
Преди време в МОЛ Пловдив на първият етаж имаше магазин за материали за рисуване, декупаж, скрапбукинг и прочие. Дали е още наличен този магазин или да знаете друг подобен в града. Искам да спретна някои нещица за кръщенето на малчугана ми и ми се ще всички материали да ги намеря накуп, а не да обикалям по магазинчета и капанчета, тъй като живеем извън града и логистиката по транспортирането на колички и прочие ми идва в малко повече Simple Smile

# 78
  • Пловдив
Преди време в МОЛ Пловдив на първият етаж имаше магазин за материали за рисуване, декупаж, скрапбукинг и прочие. Дали е още наличен този магазин или да знаете друг подобен в града. Искам да спретна някои нещица за кръщенето на малчугана ми и ми се ще всички материали да ги намеря накуп, а не да обикалям по магазинчета и капанчета, тъй като живеем извън града и логистиката по транспортирането на колички и прочие ми идва в малко повече Simple Smile
За съжаление този магазин вече не съществува. Но магазин Пи Ем Арт е много добре зареден, собствениците са отзивчиви и любезни, успех!

# 79

В пресечка на Иван Вазов - магазин ПАЛИТРА. Идвайки от гарата срещу болницата, отляво е пресечката.
https://www.facebook.com/ArtIHobiMagazinPalitra

Благодаря, момичета - успях да си купя мас от указания от вас магазин Фреш!

# 80
здравейте. някой може ли да ми каже от къде мога да си закупя стъклени сини "оченца". трябват ми няколко малки, които могат да се сложат на гривна и 2-3 по големи такива. но обезателно си ги искам стъклени Simple Smile

# 81
Момичета да знаете къде в Пловдив зареждат бензинови запалки?

# 82
Здравейте, препоръчайте ми сребърна бижутерия в центъра на не много високи цени. Препоръчаха ми IMIKSI, ако правилно го написах

# 83
  • Берлин
Благодаря шушулче, явно ще търся другаде бански.

И аз ходя по мъките с голямата си... чашка. Обаче - в София аутлет център има страхотно намаление на бански в момента. Аз поръчах Триумф онлайн, жестоки са, дойдоха за 2 дни и са супер. Ето ти линк http://www.sofiaoutletcenter.bg/flash-sales

# 84
От кой квартал на пловдив сте? Има ли мами от кършияка

# 85
Здравейте, момичета! Търся стъклар.
Преди време ми помогнахте да намеря стъклар в Кичук Париж, не точно на указаното място ( Механотехникума), но оттам ме насочиха къде да проверяи намерих. Няколко пъти бай Тошо идва да оправя счупени прозорци, доволна съм, сравнително добре работи, и има нормални цени. Въпросът е, че след днешната буря сме отново със счупен прозорец, а той казва, че е много зает и може да дойде чак другата седмица, а за нас е абсурд да седим на течение. Моля ви, дайте ми координати на друг стъклар, може да имам повече успех с него. Благодаря от сърце Hug

# 86
  • Пловдив

Много, много благодаря   bouquet Hug

здравейте. някой може ли да ми каже от къде мога да си закупя стъклени сини "оченца". трябват ми няколко малки, които могат да се сложат на гривна и 2-3 по големи такива. но обезателно си ги искам стъклени Simple Smile

Бижуленд  Peace

# 87
  • тук-там
Момичета да знаете къде в Пловдив зареждат бензинови запалки?

На Руския пазар - със сигурност. Може би и на всеки по-голям пазар.

# 88
Момичета,дайте идея за заведение, където се слуша рок музика( или поне да не е чалга) и  да става за хапване и пийване с приятели

# 89
  • тук-там
Момичета,дайте идея за заведение, където се слуша рок музика( или поне да не е чалга) и  да става за хапване и пийване с приятели

Бившата Симфония. Сега е нещо с М.... Останах приятно очарована и от храната и от музиката - по-скоро техно и хаус. newsm78
Само с резервация, обаче - за определена маса и с 2 дни предварително.
А и фонтаните си заслужават.  Работят до 3.
За закуска също е перфектно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт