Къде в Пловдив? - 59 тема

• 71 393
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Wild_rabbit, благодаря ти но нямам време за такъв тип резервации, понеже събирането е в събота... Ще чакам още идеи за приятни местенца с добра кухня подходящи за рокаджии хора Simple Smile  знам няколко рок заведения, но всички са по-скоро за слушане на музика и за пийване и в тях няма възможност за хапване Simple Smile

# 91
*vera , радвам се, че съм помогнала за намирането на мас. Grinning Изненадах се, че в Лекси не е имало...но сигурно тази която съм гледала там е била със сол. newsm78

# 92
  • Майничка
... Ще чакам още идеи за приятни местенца с добра кухня подходящи за рокаджии хора Simple Smile  знам няколко рок заведения, но всички са по-скоро за слушане на музика и за пийване и в тях няма възможност за хапване Simple Smile

Бирарията "Але Хаус", например.

# 93
Gargamela, къде се намира тази бирария?

# 94
  • Пловдив
В Маркет центъра, на кръстовището на Капитан Райчо и Петко Д. Петков. И аз я препоръчвам

# 95
  • Plovdiv
Аз щях да препоръчам бирария "Йегерхоф" в Тракия

# 96
  • Пловдив
Момичета,дайте идея за заведение, където се слуша рок музика( или поне да не е чалга) и  да става за хапване и пийване с приятели

Пожарната.

# 97
  • Пловдив
Момичета,търся за близка приятелка жена за гледане пак на жена,на легло.Не за цял ден,а почасово...и най-удобно ще и е ако е от Коматево.
Ако се сещате/имате позната/,пишете...  bouquet

# 98
  • Пловдив
Здравейте!
Препоръчайте ми читав майстор, който да работи добре и да не взема твърде скъпо. Трябва да се сменят тапетите в една стая, да се сложи паркет, да се боядиса таван, както и да се сложат 2-3 квадрата плочки в един кухненски бокс.
Благодаря!

# 99
  • Пловдив
В кой супермаркет продават бонбоните за грил - маршмелоу Thinking

# 100
  • Майничка

В Лидл има, понякога и в Лекси.

# 101
В Маркет центъра, на кръстовището на Капитан Райчо и Петко Д. Петков. И аз я препоръчвам

gargamela, Only,  tonitabrandtner , благодаря ви много, момичета   bouquet

# 102
sunflower, *vera, благодаря много за споделените магазинчета!  bouquet

# 103
  • Пловдив

Уф...и аз така си мислех,ама е били в някаква тематична седмица,щото снощи не виядях а и касиерката незнаеше.

# 104

Уф...и аз така си мислех,ама е били в някаква тематична седмица,щото снощи не виядях а и касиерката незнаеше.

И аз съм купувала от Лидл,мисля,че си е в постоянния асортимент.

Общи условия

Активация на акаунт