Къде в Пловдив? - 59 тема

• 71 461
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • Майничка
Скрит текст:
В кой супермаркет продават бонбоните за грил - маршмелоу Thinking

В Лидл има, понякога и в Лекси.
Уф...и аз така си мислех,ама е били в някаква тематична седмица,щото снощи не виядях а и касиерката незнаеше.

И аз съм купувала от Лидл,мисля,че си е в постоянния асортимент.

Има и в постоянния асортимент, може да са с друга форма /не като широки коркови тапи/, а цветенца, усукани и т.н., но щерката си купува от там всеки път, когато затръгва нанякъде. Поддържат такива и в магазина за насипни бонбони на пешеходния мост.

# 106
  • Пловдив
Ей сега се връщам и втора продавачка ми казва,че няма...Тръгнах за Кауфланд,ама ме намокри дъжда и се прибрах Grinning

Благодаря ти! Hug

# 107
Лекси винаги има

# 108
Здравейте, днес бях до Мол Галерия,но беше затворен. Някой да има информация,защо и докога? newsm78 newsm78 Thinking Thinking

# 109
къде в града има плуване за бебета?

# 110
  • Пловдив
Здравейте, днес бях до Мол Галерия,но беше затворен. Някой да има информация,защо и докога? newsm78 newsm78 Thinking Thinking
Наводнен от дъжда....а дали ще отваря не знам Thinking

# 111
Момичета,препоръчайте ми добър зъболекар,че този при който ходя взе да работи по 2 дни в седмицата  и все не мога да отида,а сега е почти 2 месеца в отпуск  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 112
  • Пловдив
Наводнен от дъжда....а дали ще отваря не знам Thinking

Затвориха го, защото се наводни жестоко, ще му правят ремонт за една година и ще бъде изцяло обновен с много атракциони и дори кино  Simple Smile

# 113
  • Пловдив

Хотел Кендрос  /над Вис Виталис на 6 ти септември/
http://pluvanezabebeta.wix.com/pluvanezabebeta

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 18:13 от ♥Elfita♥

# 114
  • Пловдив
 За добър зъболекар препоръчвам Лидия Стоянова 032 670613 на Събота пазара и е кабинета. Работи с дъщеря си която също е зъболекар.

# 115

Хотел Кендрос  /над Вис Виталис на 6 ти септември/
http://pluvanezabebeta.wix.com/pluvanezabebeta

bouquet

# 116
  • Пловдив
За добър зъболекар препоръчвам Лидия Стоянова 032 670613 на Събота пазара и е кабинета. Работи с дъщеря си която също е зъболекар.
Подкрепям добрите отзиви за нея. Само че е Лилия Стоянова, а дъщеря й е Яна Стоянова. Работното време на кабинета е сутрин от 10-14ч и от 15-19ч, само в петък е сутрин.

# 117
  • Пловдив
Момичета,препоръчайте ми добър зъболекар,че този при който ходя взе да работи по 2 дни в седмицата  и все не мога да отида,а сега е почти 2 месеца в отпуск  Rolling Eyes Rolling Eyes
И аз със  същото питане,ама ако може да е с кабинет в кв Тракия .

# 118
  • Пловдив
И аз със  същото питане,ама ако може да е с кабинет в кв Тракия .

Аз съм много доволна от д-р Румен Пейчев. Кабинета му е в бл.100. Мисля, че вече се е върнал от отпуска. Най-добре е да се търси в кабинета след 15.00 часа.

# 119
  • Пловдив
[...

Аз съм много доволна от д-р Румен Пейчев. Кабинета му е в бл.100. Мисля, че вече се е върнал от отпуска. Най-добре е да се търси в кабинета след 15.00 часа.
[/quote]

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт