Къде в Пловдив? - 59 тема

• 72 872
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • Майничка
Трябва ми пита за утре сутрин, от къде мога да взема готова?

Лекси

# 331
На пазара в Тракия съм виждала.
Не съм от Тракия, но ще видя и там, ако мислите, че са по- евтини. Този пазар до хлебозавода ли?

Да, до хлебозавода. Не съм добре ориентирана в цените на цветята по принцип и не искам да ви подведа.

Сега се сетих, че можете да проверите и разсадника в Беломорски.

# 332
Карам фризьорски курс, до края на седмицата ми трябват глави за подстригване  за късо и мъжко. Ако има доброволци да ми пишат на лични. Учителката подстригва с мен, нямам окелпазен до сега.

# 333
  • Пловдив
Cathrine, *vera,  благодаря Ви за насоките, ще обиколя да разгледам   bouquet

# 334
влизам с малко странно питане
препоръчайте сот в пловдив или друг начин за справяне с кражби
живея в къща и онзи ден са влизали крадци, които без проблем са отворили прозерец пвц дограма, дори без последствия за дограмата  #Crazy

# 335
  • Пловдив
Здравейте, незнам защо съм успяла да ви изпусна. Има и други теми, в които не ми дава ново съобщение и изпускам новата тема, няма значение това.
Искам да ви питам някъде в Пловдив продават хубава хума.
Другото, което ме интересува, къде има хубави чанти, не много скъпи
И последно някои взимал ли и калъфи за холова гарнитура и доволни ли сте, много ли се сгърчват

# 336
  • Пловдив
Къде да търся ученическа чанта /с дълга дръжка за през рамо/ за 15г девойка?

# 337

Като купувах раниците на децата, видях че има и такива

http://akvarel-bg.com/ranitsi-i-chanti/chanti-za-prez-ramo

Не зная като десен дали ще се хареса. Магазинът е на Цариградско, горе-долу с/у гробищата, зад военните блокове.

# 338
Не знам дали и сота ще помогне. Ние сложихме ролетна решетка.

# 339
Момичета къде мога да видя и купя от тези шишенца , бурканчета, кутийки за кръщенета които използват? Само в нета съм гледала, но дали немога от някъде да си купя шишенце например и да украся, виждали ли сте?
  bouquet  bouquet  bouquet 
Погледни тук https://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%90%D0%9D%D0%94%D0%95%D0 … E/351510934889133
При тях съм виждала такива неща

# 340
Момичета, посъветвайте ме от къде да купя по-евтини цветя в саксии. Трябват ми за подаръци, около 20бр. В обикновен цветарски магазин ще ми отрежат главата  ooooh!
Разсадника в началото на с.Труд

# 341

Габол имат такива качествени чанти в основните серии и в тийн сериите също. Тук достатъчно сме говорили къде ги има - Bags line, Джулия, Маркет центъра...  Peace

# 342
влизам с малко странно питане
препоръчайте сот в пловдив или друг начин за справяне с кражби
живея в къща и онзи ден са влизали крадци, които без проблем са отворили прозерец пвц дограма, дори без последствия за дограмата  #Crazy

Ние сме с Даикс, осма година вече. Пристигат много бързо, когато се включи алармата. Не са ни обирали, слава Богу,  но аз съм малко небрежна и алармата честичко се включва по моя вина.

# 343
  • Майничка

Бенджи, ако идеята е да не е тип "пощальонска", а торба, в края на Отец Паисий, преди пресечката за Хемингуей, има един магазин за авторски кожени чанти, има много кипри дънкови торби около 35лв., дръжките ми се видяха доста здрави.

# 344
  • Пловдив
Момичета,от къде да намеря прилични дънки на детето  newsm78 р-р 140/146...в НиМ дали има нещо като за по-слабички ученици?Не ми се ще от типа скъсани и изтъркани "турски" и от "пазара"...не,че в м-на не са пак от Турция,ама... Blush Разбрахте ме какво искам да кажа,нали? Laughing

п.п. в Уайкики зълва ми каза,че няма нищо свястно.

Общи условия

Активация на акаунт