Къде в Пловдив? - 59 тема

• 71 381
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • о`майна лунна нощ е
Давам и идея за лесни за изработване лично направени от детето покани - очертайте дланта му в необходимата бройка, с различни химикали или моливи, изрежете и надпишете заедно. На мен такъв тип покани са ми много мили. Колкото и да са грубовати, се вижда старанието и участието на хлапето.

# 616
  • Пловдив
Добро утро,
къде мога да занеса чадър за ремонт в центъра, около Гранд най-добре?

# 617
Момичета, препоръчайте ми добър детски нефролог - за проблеми с бъбреците на дете. Няма значение дали е по ЗК. Благодарности!

# 618
д-р Мантаркова - I ДКЦ на понеделник пазара, работи и по ЗК, но трябва при всички случаи да си запазиш час на регистратурата

# 619
  • Plovdiv
Момичета, знаете ли от къде мога да си купя йенаглас тавичка кръгла с капак (може и без капак, но ми трябва кръгла). Майка ми има такава, но тя е от сума ти години, а аз все на правоъгълни големи попадам

# 620
Момичета, моля някой да ми даде идея за празнуване на детски рожден ден на 13 годишно момиче. Миналата година бяхме в  Гладиатори на детска дискотека, ама малко ни е далеч, пък и искаме да не е на същото място. Четох, че имало  подобна зала в ТЦ Аркадия. Някой бил ли е там ? Благодаря предварително Simple Smile

# 621
  • о`майна лунна нощ е
Защо не отидат на кино с няколко приятелки. Доста са големи вече за организирани тържества.  После може да хапнат торта в някоя сладкарница на близо. Не си заслужава според мен ангажирането на помещение, аниматори ... растат и имат нужда от повече самостоятелност в организирането и провеждането на празниците си.

# 622
Ми не искат на кино, ходят доста често, така или иначе, и сега се чудя какво да измисля... Предложих да поканим няколко приятелки в къщи с преспиване, обаче не можем да ограничим дотолкова бройката и остава да търсим нещо навън. В крайна сметка мога да дам парите и да ходят да се черпят някъде Simple Smile

# 623
  • Пловдив
Момичета, знаете ли от къде мога да си купя йенаглас тавичка кръгла с капак (може и без капак, но ми трябва кръгла). Майка ми има такава, но тя е от сума ти години, а аз все на правоъгълни големи попадам

Кауфланд,Метро и по другите големи хипермаркети

Момичета, препоръчайте ми добър детски нефролог - за проблеми с бъбреците на дете. Няма значение дали е по ЗК. Благодарности!

Николов МЦ Хипократ.Работи с направления.
Аз лично от Мантаркова не съм доволна.Два пъти сме я посещавали

# 624
Къде да погледна за момичешка жилетка или суичер ? За подарък. За около 10 г. дете и до 30-тина лв ?Поръчвам онлайн обикновено,но сега нямам време.Благодаря предварително!

# 625
Виж в Лекси марица на втория етаж. Там съм виждала.

# 626
Момичета, моля някой да ми даде идея за празнуване на детски рожден ден на 13 годишно момиче. Миналата година бяхме в  Гладиатори на детска дискотека, ама малко ни е далеч, пък и искаме да не е на същото място. Четох, че имало  подобна зала в ТЦ Аркадия. Някой бил ли е там ? Благодаря предварително Simple Smile

Можеш да погледнеш и Teen Club Ton Bonbon в Рива Център в Кършиака
Има дискотека с караоке система Just Dance, Q-Zar лазерна арена, игрална зала с билярд, еър хокей, аркадни игри. Аниматорите са различни от детските - с опит с тинейджъри.

Ако го приемате за реклама, моля изтрийте го, не е това целта.

# 627
Момичета от къде да купя адаптер за английски контакт? (дори не знам как да обесня какво точно търся)

# 628
  • Пловдив
Момичета от къде да купя адаптер за английски контакт? (дори не знам как да обесня какво точно търся)
В магзините за техника  Peace

# 629

Викиват на моста на Герджика

Общи условия

Активация на акаунт