"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 369
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
На бебетата възглавници не са им нужни.
Ако поради някаква причина се налага да спят повдигнати (например заради рефлукс), се повдига единият край на матрака.

# 211
  • Пловдив
Аз съм взела възглавница, но ми казаха да я ползвам по-нататък /май след втория месец/. Тя е посредата по-ниска, а отстрани и горе - по-висока. Да не се въртяло бебето. Незнам хубава ли е. Аз никога не съм спала с възглавница и досега ... може и бебе да е така Simple Smile)

# 212
Здравейте момичета. Да са ни живи и здрави бебчетата, които са се появили. Нека на финала всички сме едни щастливи и спокойни мами. Нашата ваканция приключи и вече сме в София. Утре отивам за болничния, че нещата малко се объркаха и закъснях, а в петък съм на тонове при д-р Кирякова в Токуда и ще поговорим за раждането за да съм спокойна. От утре съм в 36 седмица и продължавам да пия магнерич, но въпреки това болките си ги имам, а също и тези в срамната кост. С предишната бременост нямах такива неразположения. Започвам да се вълнувам и да се притеснявам малко, но е в реда на нещата. Имам доста дрешки от първото детенце, но съпругът ми не иска нищо предварително вкъщи и затова съм помолила майка ми да ги изпере и изглади в нейния дом. Почвам да подреждам стаята, но с бъдещата кака имаме постоянни разговори за стари и ненужни играчки, които трябва да се изхвърлят. Та това е при нас. Хубава вечер.

# 213
Момичета, друга дилема имам  newsm78 каква козметика е добра за новородено? И наистина ли само с вода се къпят бебетата !? Аз гледах клип тук в мамата и акушерката сложи някакъв течен шампоан

# 214
Аз мисля да ползвам на Веледа крем за подсичане и мляко за тяло или на Хип.Шампоан за коса и за тяло ми донесоха от Гърция за това няма да купувам .Това което го слагат във ваничката е пияна или гелче  за вана то си пише обикновено на продуктите дали са за вана за новородени.Слагаш във ваничката малко и после го къпеш с тази вода.Дано сега второто ми дете да не е толкова алергично като първото че ще трябва да взимам иначе на др натхерцен.

# 215
Хич ме няма - уж писах коментар, ама не се е публикувал Sad

Racel, терминът ми е на седми, мисля си, ако е топло да я облекат малката само с гащеризончето, без бодито + пеленка. Ще приготвя за всеки случай и боди с къс ръкав + ританки.
Иначе и аз като теб силно се надявам да кърмя. Нито шишета съм подготвила, нито АМ. Дано имаме късмет  Hug
Скрит текст:
(според приятелка, която кърми успешно - кърменето е в главата  Praynig  )
Възглавница и аз знам,че не се ползва, само се повдига леко матрачето, при нужда.
Козметика - да, и аз така четох, че не е нужно да се ползва измивен продукт всяка вечер. Купих си от ДМ душ гел за коса и тяло на Бейбилов ( писала съм и преди, откъм състав е доста изчистен, поне според една стара тема във форума), мисля да купя и лосионче за тяло пак на същата марка.

# 216
Биба имам една, на Авент. Мисля да взема една и на Нук. Козметика мисля на Бюбхен да ползвам.
Да ви помрънкам, ММ не ще с пръст да ме пипне и това много ми липсва. Сигурно е тъпо точно затова да мрънкам, но ме обземат едни настроения... Sad
И имам чувството, че времето не минава.
Много ми е меланхолично и май и този път няма да ме подмине депресията Cry

# 217
  • Пловдив
Хихи, тва с пипането от страна на мъжа не е само при теб. Дано станем отново привлекателни за тях селд раждането. Приеми го, че е внимателен и гражовен - от този тип мъже, не е първичен. Имай търпение. Не го приемай лично  Hug

# 218
Аз пък не искам, че да не родя по - рано.

# 219
Биба имам една, на Авент. Мисля да взема една и на Нук. Козметика мисля на Бюбхен да ползвам.
Да ви помрънкам, ММ не ще с пръст да ме пипне и това много ми липсва. Сигурно е тъпо точно затова да мрънкам, но ме обземат едни настроения... Sad
И имам чувството, че времето не минава.
Много ми е меланхолично и май и този път няма да ме подмине депресията Cry
И аз да се оплача.
От Април сме на сухо с ММ.
Няколко пъти се пробвахме,ама нищо.
Последно миналата седмица се пробвахме, и пак нищо.ММ само си мисли ,че ще нарани бебо,че главата му е ниско,да не му я удари.....т.н. Grinning
Ще чакаме всичко да мине и после.
Първо дете ни е и двамата сме малко сдухани...

# 220
Само да ви кажа, че секса не може да предизвика раждане. Освен ако самото то не е започнало.
А и все пак за всеки случай да е много внимателно.
И док му го каза, не, страх го било.
А с първото си правехме до последно. Tired

# 221
benite беше споделила , че утре й предстои секцио. Пожелавам й леко раждане, нека всичко да мине безпроблемно Hug

# 222
  • Драгоман
Здравейте!!!  Peace Аз винаги пера на 60 градуса, ако материигу го позволяват. Имам чувството, че на ниска Т не се изпират добре, особено ако са по-мръснички. Сега пера с Ариел сенситив и съм много доволна. Peace А и моите стари бебешки дрешки имат жълти петна, особено около вратлето. Още не съм ги прала и се чудя дали ще се оправят  newsm78 Иначе с ММ си правим секс, нз колко му харесвам в момента, но аз лично хич не се чувствам секси, иначе си имам желание. За бобницата не мисля да взимам залъгалка. Първите дни трябва да се научи да суче, а не да се залъгва с нея и да ни е неуспешно кърменето.

# 223
Женче, а контракции имаш ли след това?

# 224
  • Драгоман
Женче, а контракции имаш ли след това?
Понякога да, но кано цяло ги получавам като се ядосам и се карам на детето, когато не слуша и ме ядосва, иначе още си пия магнерот. Казаха ми да го спра като навърша пълна 37 г.с. , но аз ще съм с планово секцио по мед. причини.

Общи условия

Активация на акаунт