"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 298
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Честито и от мен! Бъдете живи и здрави! Hug

# 301
Честита рожбичка и от мен!  bouquet

# 302
Бените честито момиченце!Да ви е жива и здрава,много да ви радва!Много се радвам и нямам и аз търпение да вида и аз моето бебенце. 
Коластра и аз няма като чели такива корички имам от време на време, гърдите не са ми пораснали и миналия път пак така бях.                           

# 303
Бените, честита бебка, да е жива и здрава, много щастие да ви носи!

# 304
benite, честита рожба! Simple Smile
Да е жива и здрава, да расте весело и добро дете и много много да ви радва Simple Smile

За коластрата - днес бях на лекция в Токуда на тема Кърменето и неонатоложката, която я водеше каза, че само някои жени имат коластра преди разждането. Така, че не се притеснявайте, че няма, то не се и очаква всеки да има Simple Smile

# 305
  • Пловдив
Честито, benite!!! Бъдете здрави и бързо възстановяване. Ти започна бебевалежа, ние ще го продължим  Party

И аз нямам коластра. Преди ми бяха по-напрегнати гърдите, сега поомекнаха  newsm78 Но са ми доста чувствителни зърната, ареолите ... дано не ме боли много при кърменето. А вие третирате ли ги по някакъв начин? Докторът ми каза задължително, за да могат да загрубеят леко и да се оформят хубаво зърната, че моите били леко плоски. Една приятелка, която ходеше при друг АГ, каза, че той й е забранил да ги обработва, за да не получи контрации. Ама сега тя съжалява, защото има проблем с кърменето. Каза, че много боляло  Shocked
Ами сега?  #Crazy

# 306
Кърменето не трябва да боли и зърната не трябва да се обработват предварително. Ако боли, значи бебето не захапва както трябва и най-вероятно е хванало само зърното и затова така се получава.
Да разгледа картинки как трябва да се направи или да се обърне към консултатнт по кърмене - безплатни са и дават съвети за всякакви трудности, много са полезни. Ще ѝ отговорят за точно нейния конкретен случай, а не общи приказки.

# 307
Честито бебче, Бените!!!
Да е жива и здрава и да порасне голяма! Simple Smile   bouquet

# 308
  • Драгоман
Честита радост, benite!!!Бъдете живи и здрави!!! Дано беборанката да порасне голяма и да бъде много послушна!  Simple Smile

# 309
  • София
Момичета, само авторът на темата ли може да попълва информация на първата страничка? Аз никога не съм правила тема и не съм много запозната. Май е време да добавяме информацията за родените бебчета Simple Smile

# 310
Да, мисля че само аз мога да я редактирам,затова и когато се прави нова тема ще е много лесно, просто копирам информацията, сега ще направя секция за родените бебенца, а след моето раждане, ако не мога да се занимавам повече ще дам на някой името и паролата да може да си редактирате.

# 311
  • София
Benite, честито! Да ви е жива и здрава и да ви радва много!

# 312
Benite, честита рожба! Бъдете здрави и усмихнати! Успешно кърмене!

# 313
Честита бебка и от мен! Мн щастливи моменти с малкото мъниче и голяма да порастне Simple Smile

# 314
Честита бебка,само радост да ви носи   bouquet
И мен много ме боли долу вече.
Събуждам се от разтягаща болка ,та чак ми се драйфа.
Днес бях на ЖК.Казах им ,че бебо не мърда много.Почти само вечер го усещам.
Те малко се претисниха.Правихме тонове и видвозон.Всичко е нормално.
На видеозона,бебо си мръцка,но тези движения не ги усещам.
Главно гледаха движенията и количеството течност около бебо.
5.1 била и всичко изглеждало наред.
В 38 седмица съм, и само питам дали ще излиза,колко ниско е паднало,ама индикации за скорошно раждане май няма.
Иначе ям като за световно. Embarassed
С 20кг.отгоре съм.
После ще е голям глад. Sad

Общи условия

Активация на акаунт