"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 087
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря за бързите отговори момичета.Консултирах се с още едно мнение ,в нета също пише,че няма проблем да се пие,така че започвам веднага. Hug

# 466
Ами всичко е наред вече си имаме дъщеря Диана 3.100кг 49см здрава и прилича на майка си
Снощи в 12 и половина се събудих и почнаха водите без да съм имала никакви индикации че ще става нещо.
В четвъртък последния преглед също не показа нищо което да подскаже добре че все пак някакво чувство ме накара да си приготвя чантата през деня.
Дойдох в 1 и 30 през ноща установиха 1 пръст разкритие което си остана до последно толкова.
Тъй като много бебета решили днес да се раждат и всички по едно и също време докторите неможаха да сварят кой по напред та мен ме оставиха за накрая почти.
От 3 и 30 започнаха и контракции те и докато ме вкарат бяха почти постоянно много силни и на 5-8 минути но това не предизвика нито повече разкритие нито бакара бебето да се завърти. И така направиха секцио със спинална упойка + нещо допълнително за успокоение За да не ги слушам че анестезиолога видя че се стресирах много .
Видях я за малко слетобед ще ми я донесът
Умирам от жажда но не ми дават да пия вода
Яд ме е само че 6 часа се мъчих с контракции а ме срязаха не пожелаха да опитат нормално седалищно защото не съм била циганка да не рискували
Ако моя док не беше в отпуска щяхме да опитаме
Иначе заради позицията й я извадиха много трудно бая ми местеха тялото усещах силните им напъни чак се притиснаха
Като я извадиха изплака чак след 20 секунди
После чух още нещо да казват - много и е хубава плацентата рядко се среща оставете я настрани не я хвърляйте
Озадачи ме това но не ми беше да питам
Пожелавам ви леко раждане ще влизам да следя

# 467
Джени, честита дъщеричка. Да сте живи и здрави. За кога ти беше термина?

Снежна мама, искрени съболезнования.

# 468
djeni84 Честита принцеска, много да ви радва! Бързо оправяне  baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 469
Джени, честита дъщеричка! Важното е че всичко е ок! В коя болница роди?

# 470
djeni84 честита бебка и много да ви радва   bouquet

Това за плацентата съм го чувала (а сестра ми е чела за това), че лекарите на черно продавали плаценти. Не знам колко е вярно. Поне смятам да питам израждащия ме лекар дали няма вариант да не режат веднага пъпната връв на бебето а да изчакат да се изтече кръвта в бебето.

# 471
Име има избрано от много отдавна - чака да се появи бебето.  Grinning
Аз спя и нямам никакви болки и оплаквания. Само нисък хемоглобин, който не се повлия от Тотхемата и минавам на друг препарат.

за желязото и хемоглобина - нали мин.седмица правих изследвания. Е, оказа се, че черният дроб и зелентиите, които ядох, са помогнали! Не съм пила хапчета никакви, сега е 118. Мисля, че май е добре - от 106 на 118.

На мама Джени - честита бебка. Да те радва и теб, и таткото, и цялата рода! Пожелавам ти най-скорошно възстановяване! А това за плажцентата - не знам, ако болницата е университетска, или ако има студенти или стажанти, може за тях да я паязят  -да покажат, и да се научат на нещо.  newsm78

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 14:13 от rumka833

# 472
Джени  Честита бебка   bouquet
На теб бързо оздравяване и скоро ще си я гушкаш малката кукла а за това,че са те срязали не се ядосвай важното е че и ти и бебе сте добре.

# 473
Джени, честита дъщеричка - да расте здрава и щастлива!

Румка, черен дроб изобщо не мога да опитам дори...сега ще опитам с хапчета. Браво, че при теб има ефект.  Grinning

panteryx86, какъв антибиотик ти изписаха? Нали имаш и антибиограма?

# 474
Джени, честито! Бързо възстановяване. Аз имам въпрос, след тази тема къде отиваме? Има ли вече " септемврийски бебета"

# 475
Джени честита бебка,да Ви е здрава и много да Ви радва.  bouquet

# 476
  • Северо=Западналия край
Джени, честита дъщеричка, да ви е жива и здрава! Като четях поста си се сетих за моя аналогичен случай преди 9г. - и мен тогава ми включиха система за да ми предизвикат раждане и изтърпях 6 часови контракции в които така и не получих разкритие и финиширах със секцио! Но важното е че всичко е минало и ти пожелавам бързо възстановяване!

# 477
Джена, честита рожба! Да расте здрава и безгрижна. Секциото не е много приятно изживяване, но понякога е спасителен вариант. Бързо възстановяване и успешно кърмене!
Благодаря на всички ви за подкрепата!

# 478
Ами всичко е наред вече си имаме дъщеря Диана 3.100кг 49см здрава и прилича на майка си
...
Честита рожба:) Да е жива и здрава!
На теб бързо възстановяване и кротко бебче Wink

# 479
Честита дъщеричка, Джени! Да ви носи много радост!

Първата страничка вече почва да се пълни с бебенца passifier

Момичето ,което беше питало за антибиотика - не се притеснявай, пий си го , аз досега два пъти съм пила и очаквам в сряда пак да ми изпишат нов Sick на много майки им се налага да пият антибиотици и то доста по-рано през бременността, а сега чак 8-9ти месец знам , че няма никакъв риск за бебето, по - голям риск е бактериите да минат през плацентата.

Общи условия

Активация на акаунт