"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 038
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Днес си правих изследвания и излезе, че имам бактерии в урината Sad. Утре имам час при АГ и ми е много притеснено. Терминът ми е 07.09. и се чудя дали ще успея да се изчистя до тогава. Някой ако има опит, нека сподели  Hug

# 76
Дай стерилна урина, защото и при мен 2 пъти излизаха бактерии, а като дадох стерилна урина се оказа, че нямам.

# 77
Винаги давам стерилна урина Sad.

# 78
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Дай стерилна урина, защото и при мен 2 пъти излизаха бактерии, а като дадох стерилна урина се оказа, че нямам.
Да,и при мен се случи точно така.Първо излязоха бактерии ( може би защото в самата лаборатория чашката е обикновена и я бараме с ръце),затова док ми каза да си направя урокултура.Аз си купих стерилна чашка с капаче от аптеката,дадох я на сутринта и като я изследваха излезе стерилна.

# 79
е, когато спрете магнезия, има вероятност да се появят по-осезаеми контракции. Ама как иначе ще се ражда Wink Горе главите, всичко ще ви бъде наред! Подготвителните контракции са важни, и е добре да ги имате. На мен ми бяха казали да го спирам в края на 8, нач.на 9 месец, защото натрупването му в организма пречело на незнам-си-какво, свързано с получавне на разкритие. Та така, де Wink

Нещо важно, за което се присетих: Някаква предварителна подготовка дали правите newsm78 И евентуално, каква newsm78 В смисъл - хомеопатия, самовнушения, нещо такова, по-нестандартно. Тук във форума намерих една подобна тема, но ми се искаше да се допитам и до вас  Party

# 80
verano, аз имах бактерии в началото и ги лекувахме с антибиотик (Аугументин) за 7 дни и се изчистиха. Имаш време Simple Smile

Предното ми раждане беше секцио, заради седалищно, и да ви кажа нямам нищо против и сега да е секцио, ако лекарят ми препоръча. Поне знам какво ми предтои. Не държа да е нормално на всяка цена и предпочитам да не го мисля и това. По-спокойно ще ми е някак.

Относно присъствието на таткото на раждането - не бих го карала да присъства, освен ако сам не държи (моят не държи). Хич не желая да му причиня гледката, а и да ме гледа просната на масата в безпомощно състояние ... тръпки ме побиват като си помисля, и аз не искам да се виждам от страни Simple Smile
Болниците, в които не допускат бащите, предполагам е защото повечето не го преживяват добре и екипът трябва и с тях да се занимават. Simple Smile

Относно покупките - сега нямам много за пазаруване, но и преди и сега, за мен е удоволствие да си потърся и избера сама всичко за бебето. Като знам колко са нещата, които трябва да се вземат и калко е богат избора на пазара, не си представям как за 3-5 дни може да се купи всичко. Подвластна съм на суеверия, но за това специално не чувствам някакво притеснение.

За магнезия, не мога да взема отношение - не ми е изписано за сега.

# 81
Аз чета темите "Смешно ли е раждането" и така се нагласям позитивно.

# 82
Позитивно мислене ми е подготовката Simple Smile  Hug

Иначе не искам ММ да е с мен по време на раждането, той също не желае.

Днес бях на преглед - мерихме тонове, всичко е ок. Засега ще раждам нормално, ако нещо не се обърка в последния момент, разбира се. Нямам разкритие, малката не е застанала на изходна позиция още. Според лекарят ми ще си изчака септември спокойно  Heart Eyes
Другата сряда съм на консултация с анестезиолог.
Това е от мен засега Simple Smile

# 83
ами, да тренирате техники за дишане, техники за релаксация, визуализация, знам че има и други. това четох преди малко и ми хареса =

http://-spam070-/2010/06/14/%D0%BC%D0%BE%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%8 … %BE/#.VdHv-LVTSf4

другите статии, на които съм попадала, не са били така добре систематизирани, тази ми хареса  Laughing Laughing

# 84
Lov3d, защо ти е консултация с анестезиолог щом ще раждаш нормално?

# 85
Сиси, за всеки случай, да сме подготвени за всичко. Peace
Истината е, че не съм чела още нищо за упойките, ще го оставя за дните преди консултацията.

Руми, линка не се отваря, пробвай пак, но в скрит текст?

# 86
Здравейте момичета, чудесна нова тема си имаме, дано ни е само на късмет хубавото заглавие!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Аз също имам контракции всеки ден, но от тези подготвителните, стягане на корема, доста често са. Обаче от утре съм 38 седмица, и си е напълно нормално. По-обезпокоителното е, че бебка е доста голяма като грамове - около 3500, но и главичката и още от мин. седмица е около 10 см..... което ме води към секцио, а аз честно казано нямам никакво желание, страх си ме е, повече от естественото Praynig . Утре съм на преглед и ще го мислим с моя доктор, ама той все разправя, че травмите и разкъсванията от естествоното щели да бъдат по сериозни..... и т.н.
За това сега само се ослушвам, ако нещо ме пристегне корема, контракция ли е, в банята се оглеждам за тапата  newsm78 #Crazy Grinning Grinning нащрек съм като заек в тръстика, хахахахахах.
А за присъствието на раждането, с моя съпруг сме решили да не присъства, нито на мен, нито на него ще ни е комфортно и спокойно. Ще се гледкаме после!
Хубава вечер момичета, и дано скоро-скоро всичките да се хвалим с пухкави здрави бебчета  Hug Hug

# 87
Мен ме оставиха до последно да си правя разходки в коридора, дано и сега да е така. Не знам дали помогнаха, но всички така ме съветваха...Но не ми се размина система на края при 8 см. разкритие /поне за упойката си отстоях  Wink/, епизиотомия...уфф...сега ще видим как ще е.
Някой ще ражда ли в ОБ? 

Aз ще раждам в Окръжна секцио, първото ми беше също секцио.Утре ще ходя да говоря с Жекова...да видим

# 88
  • Пловдив
Аз тре съм на поредния преглед - тогава пак ще мъдрим с АГ нормално ли, секцио ли. Хич не ми се ще втория вариант.
Колкото до главата на бебето -аз също го бяхпитала "ами ако е повече от 10 см", а той каза ,че нямал никакво значение. Просто ще ти направят епиозотомия и готово. Не би следвало да те разкъса ... стига да те цепнат навреме и правилно, и после да те зашият хубаво де.
Ами тези, които раждат нормално 4-5 кг бебета как са? Да не би винаги да минават под ножа?

Пожелавам на всички ни здрави мами и здрави бебета и по-спокоен завършек на бременността. Всички сме на финала  bouquet  Hug  Heart Eyes

# 89
Мамчета, като ви чета и се хващам за главата,относно това че докторите все повече и повече дават съвети за секцио.
Кво значи,голяма глава,едро бебе,дрън,дрън....
Ми как са раждали деца по 4-5кг.
Thinking
Днес на мойта приятелка докторицата й казала"дай да минеш секцио, за половин час работа",при положение че всичко върви наред,и няма никакви предпоставки за секцио #Cussing out
Голями търгаши са в БГ.Само гледат да скубат пари.
Не искам да обидя никого,просто изразявам възмущение,защото правя съпоставка от чужбина и БГ.

Общи условия

Активация на акаунт