"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 322
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Видях че термините ни са на една дата. За кога ти е секциото?
Ние уж записахме дата, но дали ще устискам дотогава....
По колко магнерот пиеш?
Бени, успех утре! Praynig
И бъди много спокойна! Hug Praynig

# 226
Здравейте настоящи и бъдещи мами,
Кога ви чета кога не... като гледам при вас нещата са мнг напреднали аз въобще ме съм се приготвила имам чувството че има толкова мнг време а сигирно ей сега ще се изтъркули еремето. Та щях да ви питам има ли мами с деца чиято разлика ще е около 3 г . Как ги подготвяте за предстоящето човече?
А за дрехи бодита с къс или дълъг ръкав за края на септември съм.

# 227
  • Драгоман
Видях че термините ни са на една дата. За кога ти е секциото?
Ние уж записахме дата, но дали ще устискам дотогава....
По колко магнерот пиеш?
Бени, успех утре! Praynig
И бъди много спокойна! Hug Praynig

Засега окончателна дата нямам, ще ходя др седмица за определяне на дата, но  последно ми казаха около 15.09., но не по-рано от 10.09. Пия по 2 магнерот на ден  Peace ти от къде си, къде ще раждаш? Аз в Шейново

# 228
Здравейте и от мен, пожелавам на всички леко раждане и много сладки и здрави бебета!
Като четох темата ми направи впечатление, че никой не пие магнезиев диаспорал. Аз имам контракции от 5/6 месец и все още не съм го спирала, а вече съм в 36 седмица. Дали докторката е забравила да ми каже, че трябва да го спра newsm78.
Днес ходих на тонове и графиката не беше много "назъбена", върти се около 140, но почти няма амплитуда. Това дали е нормално??? Докторката е в отпуск и акушерката леко се притесни (а аз направо пуснах някоя сълза от страх). Утре отивам пак на тонове, но ще се радвам някой ако може да сподели мнение. От няколко дни бебето не е толкова активно - преди дори ми пречеше да заспя от ритничета, а сега седя и чакам. Дали му е тясно вече или има някакъв проблем?

# 229
И aз съм в Шейново, и aко се решa нa плaново секцио ще е около 20.09 Simple Smile може дa се зaсечем с някои от вaс тaм Simple Smile
Биерон в болницaтa със сигурност ще ползвaм. Ще вземa нa Aвент, имaт си кaпaчетa и не е необходимa кутийкa. Ще ги стерилизирaм кaто ги потaпям зa няколко минути във врялa водa зa чaй, зaкупенa от кaфето Wink С първото ни дете биберонa ни спaси, откaзaхме го нa годинa и половинa без никaкви дрaми. Не е имaло проблем със зaсуквaнето зaрaди биберонa  Peace
Комплект зa изписвaне си поръчaх токущо от мaдър кеър. Дaно не родя по-рaно, че дa имa време дa пристигне  Praynig ще ви го покaжa в отделен пост.
Термометър ползвaм сaмо живaчен, нaпaтих си с безконтaктни и електронни и вече им нямaм вярa  Peace
Сегa взех зa първи път козметикa нa Бочко зa синa ми, ухaе добре. Досегa ползвaхме A дермa, че имaше дермaтит, но мaй го преборихме. Тa ще пробвaм кaк е Бочкото и aко ми допaдне ще го ползвaм и зa бебето. Не искaм дa зaпочвaме с медицинскa козметикa, a дa я зaпaзим кaто вaриaнт aко се нaложи при евентуaлен проблем.
Днес изпрaх първaтa перaлня с бебешките дрешки, утре вторa, мaй и третa ще имa. Всичко с дaдени ми от две приятелки дрешки. Купих Тео бебе зелен и ползвaм омекотител нa Сaно мaксимa син или бял, ухaят стрaхотно. По принцип имaме сушилня и ще ползвaм нея без дa глaдя, но отнемa от aромaтa нa препaрaтите и зa дa се нaслaдя този път реших дa ги изглaдя (едвa ли ще повторя обaче Wink ) Перa всичко нa 40 грaдусa. Нa 30 и късa прогрaмa мисля, че нямa дa изпирa нaaкaни и нaповръщaни дрешки  Peace
Дa се оплaчa - и aз се присъединявaм към мaмите с пaднaл хемоглобин - 105. От утре зaпочвaм феро фолгaмa. A кaк не искaх дa я пия  Sick Първaтa бременност си кaчих хемоглобинa с фреш от червено цвекло. Но мaй сегa нямa време, от утре съм в 35тa седмицa. Имaм и следи от белтък в уринaтa, но доки кaзa че не е притеснително при положение, че кръвното ми е ниско и нямaм оттоци.

# 230
Много е хубав комплекта,много сладък.  Писанка - моето дете е на  3г.и5месеца и от доста време го подготвям,че ще стане батко,че в началото няма да може да играе с него,защото ще е много малко и ще трябва  да му даваме мляко за да порасне, че ще плаче много отначало защото е малко,че трябва да не вика докато спи бебето,защото трябва да порасне и др. Навън като сме му показвам някое бебе да придобие някаква представа.Бодита според мен с дълъг ръкав.
Възглавниците и за мен са безсмислени.

# 231
  • Пловдив
Здравейте настоящи и бъдещи мами,
Кога ви чета кога не... като гледам при вас нещата са мнг напреднали аз въобще ме съм се приготвила имам чувството че има толкова мнг време а сигирно ей сега ще се изтъркули еремето. Та щях да ви питам има ли мами с деца чиято разлика ще е около 3 г . Как ги подготвяте за предстоящето човече?
А за дрехи бодита с къс или дълъг ръкав за края на септември съм.

Краят на септември си е баш за дълъг ръкав  Peace

# 232
Женче, моето секцио е за 16.09, в Тина Киркова ще раждам. Praynig
Аз магнерот пия 2х2.
След малко отивам на тонове и ще питам и кога пак ще ме преглеждат, да видим беб колко е пораснал.
Отивам при лекарката на Бени, та ако някой и знае името ще я питам за нея.

# 233
Elito K, да избрах окръжна с екип.

Остава и количка да избера  Joy Само си сменям предпочитанията и съвсем се обърках вече.  ooooh!

benite, чакаме да се похвалиш!  Grinning

# 234
Някоя от вас има ли запушен нос? Не мога грам да го ползвам тези дни. Четох някъде, че бил често срещан проблем по време на бременността. Не стига това ами и гърлото много ме боли от днес! Малко остана, а проблемите взеха да ми се лепят един след друг Cry

# 235
Момичета, пазете се точно на финала! Има много гаден вирус.

julieta_sv, прави гаргара с клеева тинктура.

# 236
И аз съм настинала , а почти не излизам от вкъщи и вкъщи не пускам климатика умишлено, обаче онзи ден като ходих до болницата и в таксито беше много силен климатика, че и се върнах със същото такси и като нищо от там да е станало #Cussing out От началото на бременността съм все на косъм да се разболея и затова пия Биозин мама за имунитет и като усетя , че ставам зле почвам да пия по 2,имам чувство , че имунната ми система е разбита, от най - малкото се появяват симптоми на грип.

# 237
Стискам палци на бените всичко да е наред   Hug

Днес след две нощи будуване най-накрая се наспах. Мисля да подредя дрешките на малката и да не си давам много зор, че предните два дни направо се разбих. Малката си шава в тумбака доволно  Heart Eyes

Мисля си дали да не си поръчам някакви витамини за есента, някоя от вас да е пила за кърмачки?  Hug

# 238
  • Драгоман
леле какви шутове отнесох точно сега! Има вирус , да!Най-добре лекар да назнячи лечение, иначе с бабешки илачи -за гърлото сода с мед да се маже, гаргала с оцет облекчава болката. Ца носа загряване на челото или инхалации с лайка да се напари носа, а и люти бонбони за смучене също ромагат ца нос и гърло. На чен мн ми действат тези дето са за морска балест, зн как се казват, па бензиностанциите се продават  Peace А витамини за кърмачки май са подходящи тези, които са за бременни + вит. Ц за имунната с-ма  Simple Smile

# 239
Benite успех  Hug Ще чакаме резултата.

Общи условия

Активация на акаунт