"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 313
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Това ми каза днес и лекарката. Peace
Всички ме карат да съм си събирала багажа за болницата, а аз от суеверие или мързел не го правя. Все повече мои познати след като си го бяха събрали, непосредствено след това са родили. Joy
Та да не би и на мен да се случи. hahaha
Мързелче, не се притеснявай, всичко ще е ок. Hug

Оф, това гадно време ми влияе зле, боли ме глава и се чудя къде да се завра. Досега мих с парцала, че сме в ремонт и всичко е в прах. Tired Дано утре приключат, за да може в събота и неделя да изчистим.
И другата седмица да разместим спалнята и да сложим креватчето и сме готови. Grinning

# 271
Elito K, да избрах окръжна с екип.

Остава и количка да избера  Joy Само си сменям предпочитанията и съвсем се обърках вече.  ooooh!

benite, чакаме да се похвалиш!  Grinning
И аз ще бъда там ,с избор на екип и епидурална,при доктор Жекова,ти кой лекар си избрала?

# 272
  • софия
Аз сега се върнах от ЖК дадоха ми най-после документите и ми вЗех секрет,всичко ми е наред за сега  smile3501

Мързелче аз съм с един пръст разширение и 40 процента скъсяване на шийката от 29 седмица вече съм 37  Hug

# 273
Благодаря ви, момичета! Успокоихте ме  Hug
А на мен вчера ми дадоа всички документи за болницата и се чудя, ако пък си остискам до 20 и някой септември, то това напчревление ще е изтекло. Аз имам час при нея за 23ти септември като последна ЖК, ако не съм родила до тогава, ново направление ли ще ми даде?

# 274
За възглавницата и аз знам, че не се слага на бебетата. На първото ни дете не съм слагала и чак на 4 години сам си поиска възглавница и спи на много ниска.

derelli,  и аз съм на тонове в петък при Кирякова Simple Smile в 12 Simple Smile

Относно козметиката, ще взема Бюбхен, защото преди бях доволна от нея. Някой сподели за Бейбилов на ДМ и може би и нея ще пробвам в някакъв момент. Няколко от продуктите им съм ползвала и съм доволна.

julieta_sv, и аз имам запушен нос от доста време. Не е съвсем запушен, но колкото да сумти. Докторката ми каза, че е нормално за бременността и ще премине след това. Ако обаче си настинала е друг въпрос.

Това с вируса е притеснително. Днес бях в Токуда на лекции и на излизане пред асансьора един случител с някаква колика обясняваше на колежката с него, че от няколко дни е болнав. Само като чух и хванах стълбите Simple Smile  не можех да си представя да вляза спокойно в асансьора с него ... трябва да се пазим.

Относно прането в пералнята, аз пускам допълнително плакнене и така съм по-спокойна, че няма да има остаци препарат по дрешките. Прането на ръка на толкова много дрешки ми се стува много трудоемка и времеемка работа...

sof4e, и мен ме болят кръстът, между краката и гърбът когато се преуморя. Но в дните когато си поседявам повече, няма проблем и спя спокойно. Почивай си Simple Smile

Това със слизането на бебето и зрелостта на плацентата не ми е ясно, въпреки, че ми е втора бременност. Чета ви с интерес и ще потърся и аз информация.

Доста се раздвижи темата и на мен лично ми е много полезна Simple Smile

# 275
julieta_sv Само запушен нос може да е от бременността, но щом и гърлото те боли значи си настинала.

# 276
Мами,да ви попитам само аз ли нямам нито коластра,нито гърдите ми са наедрели...все си мисля че вече трябва да има някаква промяна,но... нищо  Confused

# 277
julieta_sv Само запушен нос може да е от бременността, но щом и гърлото те боли значи си настинала.
Запушеният нос е отдавна, явно от бременността. Обаче от днес зверски ме боли гърлото. Ходих при една гинеколожка (моята отсъства) и тя поиска да ми даде антибиотик. За всеки случай минах и през УНГ (преди половин час) и той ми каза, че имам лек фарингит, който обаче щял да ми се излекува с топли напитки и гаргара с лайка. А сега де??!?!!!!!? Кой е крив, кой - прав?

# 278
Здравейте, момичета. До сега бях на тонове, и от време на време се губеха, може би, защото бебката мърдаше. Лекарката за по- сигурно ме вика и в събота. Каза ми, че като ми го слагат този клексан не може да ми сложат епидурална упойка, което да си призная доста ме наплаши. Аз и без това нямам много висок праг на болка, и така вътрешно се обнадеждаващ, че ако ми сложат епидурална и ще бъда по- скопосана. Утре ще отида и до 3-та градска да видим с Клексана и разширените вени, последно какво ще кажат. Но доста се притесних днес с тоновете.

# 279
  • Северо=Западналия край
Здравейте мамчета, да се отчета от днешната консултация. Отново успя да ме притесни тоя доктор, и сега и миналия път нещо ме оглежда по обстойно на ехографа и си мисля че нещо не е наред. Продължава да твърди че изостава на тегло, сега е 2200кг, на мен ми се струва нормално, но на доктора не. Пита ме колко съм родила предното и като му казах че е било 3 кг. той рече - то и това ще е толкова. Знам ли с какво да го нахраня тоз бебок за да порасне по бързо, на мен нищо не ми се яде, като хапна нещо само защото околните ме карат ме заболява горе високо стомаха и все едно съм преяла и от най малкото количество храна. Моите килца не са мръднали, плюс 5 съм от началото до сега. Иначе околоплодни води има достатъчно. плацентата е добре, вика ме пак другата седмица, но не на тонове, а за консултация. За ниския хемоглобин ми каза да си пия усърдно желязото и ми изписа някакви витамини които били важни за развитието на бебо - Огестан. Оплаках му се, че от седмица ме боли долу ниско като при цикъл, не че имам контракции, той ми вика - еми натиска те и може и да не дочака термин. Този път не коментира нищо за секциото, подозирам че е забравил, да видим другата седмица на какво мнение ще е.  Явно трябва да приготвя вече багажа, той е почти стегнат но все отлагам. че ми се струва че като ми е готова чантата и ще си въобразя че раждам и ще побегна към болницата без време. Нещо от суеверие не ми се иска да сглобявам креватчето, дори и дрешките които съм приготвила са при майка ми, не знам защо сега се чувствам с тази бременност притеснена, а уж горе долу всичко ми е наред.

# 280
ateto  незнам какво да ти кажа аз съм в 36 г.с бебка последно като я мериха на 11.08 беше 2.000 аз лично от началото на бременността бях 42 кг , а сега съм 60 , а не съм от най-ящните . Смисъл  не ям постоянно и аз не съм с кой знае какъв апетит .. Joy Joy Според мен всичко си е наред

# 281
Мами,да ви попитам само аз ли нямам нито коластра,нито гърдите ми са наедрели...все си мисля че вече трябва да има някаква промяна,но... нищо  Confused

И аз нямам още коластра. Не всички имат предварително.

Запушеният нос е отдавна, явно от бременността. Обаче от днес зверски ме боли гърлото. Ходих при една гинеколожка (моята отсъства) и тя поиска да ми даде антибиотик. За всеки случай минах и през УНГ (преди половин час) и той ми каза, че имам лек фарингит, който обаче щял да ми се излекува с топли напитки и гаргара с лайка. А сега де??!?!!!!!? Кой е крив, кой - прав?

Пробвай първо с чайчета и билкови препарати.

# 282
Elena_88 , и аз нямам коластра. И предния път не съм имала преди раждането.

# 283
И аз нямам коластра, нито пък гърдите ми са се променили по някакъв начин.

# 284
Ох добре че сте отворили приказка за коластрата , че се бях притеснила! Нито са пораснали особено, нито имам такова чудо Sad Направо не знам дали да купувам помпа ...

Общи условия

Активация на акаунт