"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 308
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Екумчева сигурно сме се видели, защото чаках много. На 28.08 съм за 11,30. на тонове.

Аз съм от 12:30 на ЖК тогава. Нали за Токуда ставаше дума? Като знам колко се чака и колко време отнема, може да се засечем по коридорите Simple Smile

Точно си мислех скоро дали сега като ходим по-често не се засичаме без да знаем. Simple Smile И дори сигурно доста от нас ще се засичат в родилните отделения при раждането Simple Smile

# 361
BaJleTo, нямам идея какво е. Но според мен можеш да посетиш спешен кабинет. Peace

Да ви кажа, болките се усилиха, а ходих само до отсреща и обратно. Сега пак пих но-шпа, но се чудя защо така? newsm78 Цял ден нищо не съм правила. Снощи се обичахме с ММ много малко и внимателно, но нямах болки след това, направо съм в стрес. Tired

# 362
Благодаря ти.  Hug

# 363
Racel
Скрит текст:
Мани, всичко над 30 градуса ми е толкова дълго като време Sad А искам първото пране да е поне на 60+ допълнително изплакване. Здраве и живот, след време, ще вземем нова пералня,ама сега ще караме с наличното.  ooooh!

Only, и на мен ми се е случвало малката да шава толкова силно,че да ме боли. Ако искаш обади се на доки и му обясни, ако с но-шпа не се оправиш.  Hug
Скрит текст:
На път за последния си преглед много ме боля от шаването й, ама много! И с магнезий дори не се успокоиха нещата. Коментирахме го с моя лекар и ми каза да пия и но-шпа, освен магнезия. Дано да съм помогнала  Embarassed

BaJleTо, и аз не мога да дам съвет Sad

# 364
Четох, че от напъните докато ставам, от киселини и изобщо усилия които полагам, може да се надуе там. Казаха ми ако нямам болки да не се притеснявам, а на 25 ще помоля да го види и моята докторка. Благодаря ви все пак.
Относно коластрата, аз имах само за 2 дни, но не беше много. Иначе бебето като шава ме боли и мен ниско долу, понякога имам чувство че ще излезе докато се блъска Simple Smile Поне ми остави ребрата намира, че досега беше любимо място за ритане.

# 365
  • Северо=Западналия край
Четох, че от напъните докато ставам, от киселини и изобщо усилия които полагам, може да се надуе там. Казаха ми ако нямам болки да не се притеснявам, а на 25 ще помоля да го види и моята докторка. Благодаря ви все пак.
Относно коластрата, аз имах само за 2 дни, но не беше много. Иначе бебето като шава ме боли и мен ниско долу, понякога имам чувство че ще излезе докато се блъска Simple Smile Поне ми остави ребрата намира, че досега беше любимо място за ритане.
И аз имам болка по средата горе високо под гърдите, чувствам че ми е като топка която ще гръмне, но не е издуто. На мен ми казаха, че стомаха сега е много притиснат от бебето и затова е и дискомфорта, на мен сега направо ме боде в тази област и на моменти и пари, появиха ми се и за първи път киселини, хапвай по малко и начесто за да не претоварваш стомаха.

# 366
Ох,момичета мен ме избиват едни настроения напоследък не мога да се позная..  ooooh! Доста често си поплаквам..
Да не говорим за будуването нощес..  ooooh! Айде вече да излиза,че взех да изперквам..  Crazy

# 367
Ох,момичета мен ме избиват едни настроения напоследък не мога да се позная..  ooooh! Доста често си поплаквам..
Да не говорим за будуването нощес..  ooooh! Айде вече да излиза,че взех да изперквам..  Crazy
На мен за поплакването ми трябва една думичка да ми кажеш или дори да си помисля, че ще ми кажеш. Ама аз май и преди си бях така ooooh!
А защо не спиш - често ходиш до тоалетна или вече нямаш приятна и удобна поза?

# 368
  • Пловдив
И аз рева за всичко ... споко Wink
Тоалетната я прежалшх вече и не ми прави никакво впечатление, че ставам през час, два. Свикнах да заспивам след това. Лошото е, че пълният пикочен мехур ми причинява силна болка и тежест ниско долу и докато се надигна и отида до wc е голяма мъка Sad

# 369
На мен ми помина, само ме стяга. И от няколко вечери глава ме заболява. Като бабичка съм, не мога да се почуствам добре.
Исках да мия прозорци другата седмица, ама предпочитам да не се напъвам много.
Хем ми се иска да се ражда до една-две седмици, хем ме е страх, че док го няма и кой знае на кой ще попадна. Tired

# 370
Ами вечер си заспивам (макар и понякога с болки в кръста),но през нощта като стана до тоалетна и след това няма заспиване..
Снощи вечеряхме с ММ късно към 22:00 и си легнахме..Станах към 4:00,отидох до тоалетна и бях зверски гладна все едно не съм яла от сумати време ии няма заспиване..Сутринта като го изпратих за работа хапнах и заспах..  Tired
Не знам на какво се дължи,но вече изпадам в аадска депресия..  ooooh!

# 371
И аз рева за всичко ... споко Wink
Тоалетната я прежалшх вече и не ми прави никакво впечатление, че ставам през час, два. Свикнах да заспивам след това. Лошото е, че пълният пикочен мехур ми причинява силна болка и тежест ниско долу и докато се надигна и отида до wc е голяма мъка Sad

И на мен така много ми тежи. И от препълването уринирам много бавно вечер. Confused

# 372
  • Драгоман
Май всички сме така! Лягам и като се размисля за нещо и няма заспиване! Отделно на всеки час пишкам като едва отивам до тоалетната от болка е после едва уринирам. Също имам газове, които не могат да излязат явно притиснати от бебето и ме боли корема. А и трудно намирам удобна поза, а скоро бях заспала по гръб и се събуждам от задушаване  ooooh! след като родим ще ни олекне и ще можем да спим спокойно, но дали ще имаме тази възможност...

# 373
Аз имам чувството че не мога да си намеря удобна поза и моето човече постоянно шава и заради него не мога да спя. В момента също е голямо ритане и мърдане.

# 374
Момичета, може ли който има опит да сподели за тапата. Много ме е страх да не я объркам с обикновено течение. По какво се различават? Поне по количество? Аз отдавна съм с ежедневни превръзки и за най- малкото откачам, а имам месец до термина

Общи условия

Активация на акаунт