"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 075
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро, тумбаланчета!  Flutter Flutter Flutter

днес заранта 2 приятелки звъннаха да ме чуят, дали пък не съм родила, и да съм забравила да им кажа Wink) Ми не, не съм родила още. Инак, в офиса колежките ми си правят облози кога ще родя. Едната, която е заявила че днес ще е Денят, ми звъни още от вчера да ме увещава да почвам да раждам хихиххи. Другата, дето е посочила като дата вдругитен пък ми звъни - да "стискам" до вдругитед Wink) е, много се забавляват тук с мен, не може да се отрече.
Wink)

# 511
От днес и аз съм в 9-ти месец. Confused
Хем ми е вълнуващо, хем ме е страх, хем обаче и нямам търпение да се роди вече.
Ужасно ми тежи и не се чувствам никак добре. С всяка изминала седмица съм все по-малко подвижна, а трябва да измия прозореца в детската стая... Tired
Я кажете, в какво стегнахте багажа за родилното?

# 512
От днес и аз съм в 9-ти месец. Confused
Хем ми е вълнуващо, хем ме е страх, хем обаче и нямам търпение да се роди вече.
Ужасно ми тежи и не се чувствам никак добре. С всяка изминала седмица съм все по-малко подвижна, а трябва да измия прозореца в детската стая... Tired
Я кажете, в какво стегнахте багажа за родилното?
Имам чувството, че описваш мен. От няколко дни и на мен много ми тежи и ме боли коремът много ниско долу. Едва вървя, а май трябва да се разхождам, вместо да лежа. Освен това съм и болна и комфортът ми е пълен.
И аз се чудех багажа в какво се гласи и накрая го сложих в чантичка от Хиполенд, не знам дали ще е смешно newsm78

# 513
Моят е по следния начин - в една торба от Билла - мойте неща, в друга торба от Билла - бебешките неща. Двете заедно в една торба от най-простите, прилича на пазарска, с две големи дръжки. И съм си пъхнала една празна торба найлонова, за мръсни дрехи, и подобни неща дето ще се чудя къде да слагам.

Първият път, когато раждах, в стаята ми имаше едно момиче, което като че ли беше тръгнало на екскурзия в чужбина. Преобличаше се в различен тоалет на всеки 4 часа. Къпеше се по 3-4 пъти на ден, парфюмираше се ... шегуваха се, че се гласяла за младите лекари, които минаваха на визитация.
Беше си смешно чак пък толкова ...

# 514
Аз също още не съм си купила сакче за багажа и затова не съм го приготвила Grinning Имам два сака, които са прекалено големи, трябва някакъв по - малък да взема, иначе за резервен вариант имам и аз една платнена торба голяма зелена, но я използвам за пазарска чанта  Laughing иначе като лежах в шести месец отидох с торбичка найлонова непрозрачна , обаче майка ми всеки ден ми носеше нещо от вкъщи, хавлии, чехли, чорапи, каквото се сети ми мъкнеше, ще кажеш , че ме оставя в болницата вечно и като трябваше да се прибирам бях вече с три найлонови торби Joy да не говорим като ме местеха от 4ти на 3ти етаж и в количката аз с трите торби и санитарката ми носеше гуменките, че нямах вече ръце Joy затова сега искам сакче да взема, сигурно съм , че ще е по - удобно, иначе не мисля , че някой ще обърне внимание в какво си носиш нещата за болницата.

Аз съм вече с ужасна кашлица , обадих се на гинеколожката в събота , каза ми да пия сироп Стодал и Проспан таблетки, ефекта е никакъв , даже имам чувство , че става по - зле, днес ще ходя при личната да видим какво ще каже за тази кашлица, а утре съм на ЖК, а в четвъртък на тонове, как ще ги записват тези тонове с тази кашлица нямам идея...основното , което ме притеснява е , че като кашлям и си стягам и корема и да не си предизвикам контракции ooooh!

Иначе корема не усещам да ми тежи повече от преди, обаче в неделя като се обличах нещо си разтегнах сухожилие на крака , точно където се свързва с триъгълника и вървенето е голяма мъка, вече трети ден не ми минава

# 515
Е, и аз не знам в какво да сложа багажа...стои си на 2 купчинки, но учудващо не е много - 3 нощници, хавлии, голям несесер и превръзки и еднократни чаршафи.  Joy
Днес ми излезе резултат посявка от стерилна урина - резултатът е посявките останаха стерилни. Сега остава и влагалищен секрет, започнах и арника и остава да чакам. След секрета ще продължа с лактобацилите и цикатридината.
И аз нямам проблем със запек от желязото, ям много праскови и грозде.

# 516
Аз съм в 9-тия месец вече втора седмица..И мен ме боли корема долу,а като ходя се засилва болката.. От няколко дни забелязвам,че гърдите особено едната ме боли адски много..няма секрет,но боли.. едното ми ухо заглъхва от време на време.. абе луда работа..  Tired
Няма да се даваме,малко остана!  Flutter  baby_neutral

Иначе багажа мисля да го стягам в голяма от най-големите торбичка от джъмбо..

# 517
Навиват ме да звънна на една лекарка, и ако си е тук, да ида на преглед и тя да ми направи секциото.
И без това моят излезе несериозен, и без това другите докторя казват, че другата и по-другата седмици (37-38 г.с.) беб ще си се е развил и ще е ок. Обаче не знам как да постъпя Tired
Със сигурност предпочитам да платя на екип, който ще е ангажиран и заинтересован от мен. Явно моят не е Tired
Но от януари досега съм била при 3-ма различни лекари... И се чудя аз ли съм толкова капризна или късметът ми е такъв Tired
Първата беше неоткриваема, затова и се записах при този. Изрично му казах защо се махам от предната, уж ми вдигаше и всичко беше ок. Но откак е в отпуск и той не вдига. А сам ме увери, че ще вдига и да не се притеснявам. Ходя при неговата заместничка, която оперира Бените, но тази седмица и тя е в отпуск, та утре ще видя при кой ще се падна ooooh!
И сега както ме навиват да звъня и на новата....направо не знам, много съм притеснена, а отделно и неразположенията и те ме напрягат допълнително ooooh!

# 518
Only God can..., а до кога можеш да чакаш? Има ли показания да бързаш с по-ранна дата от близка до термина?

# 519
Only God can... нали си решила в коя болница ще раждаш, просто избери един лекар от там и готово или те всичките сега се редуват за отпуски ooooh! а ти нали имаш дата за секцио или искаш по - рано да стане

# 520
Е, и аз не знам в какво да сложа багажа...стои си на 2 купчинки, но учудващо не е много - 3 нощници, хавлии, голям несесер и превръзки и еднократни чаршафи.  Joy

аз в моята торба сложих също и Помпата. Много ми е важна. Също четка и паста за зъби /купих си нови, за да не се налага да се сещам да ги вземам последния момент тези, които си ползвам у сега нас/, както и малки шампоанчета и душ-гел. Сетих се, че имах от преди от един хотел, изрових ги и си ги напълних. Вземи и джапанки - за банята. И дезодорант, така за самочувствие. 1 брой гланц за устни за изписването и руж.И една празна торба за разни неща, които ще се насъберат/мръсни дрехи примерно/. Само едно нямам - и то е - книга. Искам да си взема една, ако съм сама в стаятая, или пък ако съм секцио - да не пукна от скука 3 дена сама в реанимацията ...  #Crazy И освен това - едно празно шише за вода - и то е важно, ако ти е трудно да ставаш, да помолиш някой да ти го напълни.  
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 12:12 от rumka833

# 521
  • Драгоман
Затова не плащаш на никой и който се падне. Така или иначе еднакво внимание обръщат  Peace

# 522
Only God can..., а до кога можеш да чакаш? Има ли показания да бързаш с по-ранна дата от близка до термина?
Ами нямам показания, термина ми е 25.09, но понеже доктора го няма до 14-ти, записахме час за 16-ти.

Only God can... нали си решила в коя болница ще раждаш, просто избери един лекар от там и готово или те всичките сега се редуват за отпуски ooooh! а ти нали имаш дата за секцио или искаш по - рано да стане
Иска ми се да си се е развило напълно, но и да не чакам толкова много.

Имам и чувството, че и по-рано ще тръгне. А това случи ли се и той както не ми вдига ще се притесня много. Няма да ме върнат от болницата, но не съм сигурна дали в картона ми пише че трябва да съм секцио. В смисъл, адски много неуредени неща има, които не искам да чакам в последния момент да се случват.

# 523
Момичета,от 5ч.сутринта имам контракции.Бяха през 20мин.с продължителност около 30с.и така до около 7ч.когато заспах.Събудих се около 9ч.имам контракции през 10мин.,не силни с продължителност около 10сек.
Седа си у дома,а ММ само ме пита дали ще раждам днес.
В чудене съм това дали са фалшиви контракции или са родилни? Нали родилните боляли много,а моите са не много силни,като предменструални?
Някоя мама с опит ,ако може да сподели мнение  newsm78

# 524
Ами има жени, при които не са силно болезнени.
Аз бих отишла до болницата, за да видя какво става.
Успех! Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт