Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица.

• 47 362
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Силвето, давам Лефакс преди хранене, особено вечер, разклащам задължително, по една или по две капки. Не влияе на акането.
Ni4onka, и нашия човек сутрин е мн щастлив, наспан по 10-11 часа, ухилен, после започват капризите, изобщо не стои на място, буйства, слагам го в шезлонга, за лежане и дума да не става. Иначе като говоря или пея гука сладурчето, ама не мога постоянно  Rolling Eyes .

# 616
И аз като говоря и го занимавам е доволен,ама както казвате-не може постоянно Rolling EyesЧакам да почне да си се забавлява сам.Всъщност вече се случва от време на време,но бързо му омръзва.
Например вечер,към 20,00 го оставям на спалнята с баща си да си играят докато приготвя вечерята и нещата за къпане на беб.Обикновено ММ заспива изморен от работа а Вики си играе сам с околните играчки и си ритка кротко.Ама ако аз съм там и заспя веднага ще се постарае да ме събуди Twisted Evil...мъжка солидарност Joy

# 617
Здравейте и от мен момичета!  Днес ни биха ваксина против хепатит В, каза да отидем в петък за другите две за да не са наведнъж трите. ..Незнам нормално ли е..Малкия е на два месеца и половина,закъсняхме с ваксините заради сополки
 Притеснено ми е с тези ваксини. .

# 618
Беболина е на моменти. Понякога си играе кротко сама ( в шезлонга, на спалнята, в количката), друг път само на ръце и само обърната напред иска. Crazy
Бърбори си на играчките, на картинките по пеленките, на раетата на блузата ми. Joy
И иска да седи! Виждам се в чудо. Докато е в полулегналото положение в шезлонга, свива юмручета пред гърдите си, напряга вратлето и се вири нагоре. Отлепва си горната част на гръбчето и се мъчи да се наведе напред. Аз я слагам назад, тя пак. Същото е и в скута ми. Държа я полулегнала, тя се изправя. И се ядосва като я върна назад.

И един въпрос. Гърдичките й са леко подути. Четох в нета, че до тригодишна възраст било нормално, но след колко време трябва да премине. На ДК сме чак на 19.10.

# 619
  • Варна, кв. Аспарухово
Отчетче от нас на 80 дни сме 6 290 гр и 64 см (някак прескочихме дрешките размер 62 Simple Smile ).
Биха ни 5валентна ваксина и полиомелитната и сега си чакаме температурата, но май ще се размине. Личната не каза нищо за къпането ама аз си реших днес да пропуснем Simple Smile
Ами това е. И при нас заваля днес и вече втори ден се тормозим и двамата у нас.

# 620
  • до едно тепе
shashka толкова нагъсто 3 ваксини не бих сложила. Поне през 15 дена. На сина ми така ги слагахме по една на 15 дни, а не двете наведнъж, а сега на бебка доки каза, че ще слагаме по една месечно, което повече ме устройва. Whistling Това го правим заради моите алергии и заради тези на баткото. Има вероятност и тя да е наследила нещо и затова няма да я натоварваме с много наведнъж.
Или на моята бебка имаше направо като бучици на пипане под зърната, но към края на първия месец изчезнаха. Предполагам е възможно все още да се чистят от хормоните  Peace

# 621
Или на каката й бяха много надути първите 2 може би 3 месеца. Спомням си даже че изпускаха мляко или  друг секрет не знам. Правех компреси от риванол, но пак казвам положението беше доста тежко, а при Габи пак са надути , но доста по малко и педи каза ако не са червени да не ги закачам.

# 622
  • София
Здравейте и от мен! newsm51

И моята бебка ги прави тези номера - говори и се кара на апликациите по чаршафчетата  Joy, оглежда се , върти се, #Crazy на моменти не мога да я удържа, особено като я взема в обятията си. Crazy. .... Много й е интересно напоследък да оглежда полюлея и да се опитва да прави лупинги назад. Shocked ... Когато баща й си е вкъщи я наглежда, занимава се и си играе с нея, докато аз оправям това и онова. Whistling

Ще ходя да се видя допълнително с една рехабилитаторка, която може да ми направи физиотерапия, но първо иска да ме види и да прецени какво е положението ми. Не е много препоръчително да се прави физиотерапия, след това което аз прекарах, но поне да се поукрепя още малко. Ще ми покаже и някои допълнителни упражнения. Дано всичко да се развива добре и да нямам повече проблеми, защото определено крака ми не се чувства добре в това студено време - просто явно мускулатурата ми трябва да се подкрепи още малко. Praynig

Лека нощ и вечер! smile3525

# 623
Ето ни и нас Simple Smile
4860см. и 57см. биха ни шест валентната ваксина... мисля, че за сега добре ни понася. Сложих лепенка куул пач, друго не съм давала. Надявам се да няма проблеми.
И ние мрънкаме вече...но сама не обича да се занимава дълго... иска внимание Simple Smile
Другата седмица мисля да ходим на ортопед вече. Дано тези дни малко спре да вали и да почнем да излизаме, че ще се гътна вече в нас само... а като си представя, че такова време ни чака няколко месеца  Confused

лека и спокойна вечер на всички Simple Smile

# 624
  • до едно тепе
Е та какво му е на времето. Вчера беше много кофти тук, защото валеше непрекъснато, но днес си беше екстра. Дори и да вали като ви стегне шапката вкъщи има слингове, кенгура, раници и пак с чадърче се излиза. Е ако не се лее дъжд като из ведро разбира се. Laughing Ние днес не излизахме сутринта, защото исках да поизчистя вкъщи, че с двете деца предните дни ми беше невъзможно, но следобяда отидохме с беба да си вземем батко и от градината Whistling
Като казах слинг днес реших пак да я пробвам моята хубостница дали ще успея да я вкарам вътре. Предния път не успях да я наглася. Още с вкарването на едното краче писна и се замята, обаче днес поседя 10-тина минутки,но не се спрях на едно място изобщо. Друсках, говорих и се разхождах из къщи. Почна да се успокоява сякаш ще заспива и тогава я изкарах, че беше време да излизаме за батко и, а не бях се облякла за навън. Е отмъсти ми като оповръща слинга ама съм много доволна  Laughing

# 625
Поспаланчо, моят слинг имам чувството, че завинаги ще си мирише на повръщано мляко  Laughing

Времето не е пречка, стига да има желание и да има поне един проходим път наоколо. Вчера излизахме с още една приятелка, нейното бебе в ерго раничка, моят 'убавец в количката, увит до ушите и с дъждобрана отгоре. Спа като къпан  Heart Eyes Днес го разходих в слинга, че ме мързеше да размяткам количката, пък и исках до няколко магазина да отида. И всичкото това въпреки зиморничавостта ми, ужасния ми мързел и това, че бях недоспала  Crazy Налагам си да излизаме от сега, защото ако не си изградя някакъв навик няма никакъв шанс да излизаме от тук нататък. Ако беше само за мен - бих си лежала и дремала до другата пролет като мечка  Flutter

# 626
  • срещу двата комина :)))
и аз излизам с дъждобрана , спи като къпан вътре  Laughingсамо на менми е неприятно като го гледам  Laughing пък и нали и зимата трябва да се излиза, няма от сега да се даваме  Wink

# 627
Здравейте, юлски мами!
До сега не съм писала, но чета редовно и щателно всичко написано от Вас Simple Smile Реших сега да се включа Simple Smile моето бебче днес става на 2 месеца-роди се с 40 дни по- рано, но вече всичко е нормално Simple Smile
Искам и аз да попитам как се храните? Ние сме на АМ и в момента изяжда по 150мл през 3 часа, като вечер прави по- голяма пауза от 21ч до към 3-4. Та въпроса ми е: като започне да хапва по 180мл, а това ще бъде скоро, през 4 часа ли да му ги давам или пак през 3?

# 628
  • София
Здравейте и от мен! newsm51

Здравей ice_vaiper и добре дошла!  smile3525И аз си задавам същия въпрос и според мен трябва да е на поискване и при хранене с по - големи почивки, докато се адаптира към новата доза, при положение, че бебето е било на по - ниска. Peace ... Преди малко се опитах да дам на моята мацка 170 мл. АМ, но не се получи - изпи само 150 мл. Simple Smile

Днес ходих до рехабилитаторката, за която вчера споменах - засега няма да ми прави физиотерапия, защото ми е противопоказно. Всичко ще стане евентуално след три месеца, когато мина следващия контролен преглед. Трябва да мине по - дълъг период от време и да се види какво е положението ми с парезата. Peace Hug Искрено се надявам всичко оттук нататък да бъде добре. Praynig newsm17

Лека засега от мен!  bouquet

# 629
Даването на по-голяма доза АМ трябва да става след като поне 2-3 дни си е изяждало всичко детето.Тогава се увеличава с 10мл,не повече и пак минава известно време преди ново увеличаване.
А 180мл. доста ми се виждат?Колко хранения има на ден?Моят бебок яде 130-150мл има 6-7 хранения на ден.В повечето случаи са 6.На 3 месеца и 12 дена е  Rolling Eyes Качва си доста добре,даже е леееко пухкав.

Общи условия

Активация на акаунт