"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-17

• 15 265
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма кой си лега ма, на и аз кат теб стоя и се мъча  ooooh!

# 76
Убуу че не си си махнала бедствието Joy Joy
Joy Joy Joy Joy

Гале Hug Проф4е Hug Марги Hug Миленку Hug Вани Hug

Аз па имам възможност да си легна, ма сън не ме лови Crossing Arms

# 77
 Здравейте   wavey

# 78
  • в подножието на планината
Joy Joy Joy Joy
Така е, защото имаш възможност... Laughing ако нямаш, ще ти се спи като за световно... Mr. Green

# 79
Joy Joy Joy Joy
Така е, защото имаш възможност... Laughing ако нямаш, ще ти се спи като за световно... Mr. Green
верно е Joy Joy Joy

# 80
  • Варненска клюкарка
Ехооо wavey wavey wavey

Мимче, малко със закъснение, но ти пожелавам Честит имен ден и да си жива и здрава Hug

Марвела и на теб със закъснение, честит имен ден, жива и здрава Hug  Днес видях че и друг повод имаш да ти е жив и здрав мъжа и много да се слушате и обичате Hug

Киарче, честито и на теб за празника на града ни, мерси че си се сетила, аз нито празник усетих, нито нищо- по график ми беше почивния ден, но баш на празника се хванах да правя кисели краставички че иначе няма кога....  тези дни ще се разбере дали са станали, дано не вземат да гърмят Laughing

# 81
Бел много хубаво си решила не ми се вярва да вземат да гърмят. Hug

# 82
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 smile3507 Уф, наспаФ сЪ Laughing
Ся да кайм ко сънувах Crazy Crazy Crazy

Сънувям аз, че наште от входа спечелили оня конкурс на Ариана за градинките. Grinning До тук добре, спретнахме градинка и Боко ся ше ни посещава да реже лентата Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Брей да му се не знае...ние печелим, правим, па тоя ленти ше реже.  ooooh! ooooh!
Иде ся той и ше го посрещаме...реза кво реза, некви речи, събра се калабалък и един от входа кат се изОка...ей ся г-н Премиер ше издигаме Зиза за кмет на София... newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09
Въх,  Shocked Shocked Shocked яз съм целта у шокове, Боко два пъти...и оня съседа кат кай....оооооооо, и ше спечели, че много Ора я пазнавамИ и ше гласувамИ... Naughty
Ин дис момент иде Боко при мене и кай...я ела да си поговорим с тебе... Crazy
И отделяме се неие и тоя кат кай...ся те съветвам да се откажеш от изборите, че мой да получиш некой инфаркт от тревоги по кампанията....я така.... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Не мъцам... smile3505 Оня кай...нали видиш кво става с непослушните децааа... Naughty
Яз съм се насмела и не мой отроним и звук...опитвам ма не става ooooh! ooooh! ooooh!
Накрая кайм...нема да ставам кмет, че неам време да се занимавам... Naughty
Оня кай...убаво. Ристьоооооо...пали джипа си одиме...прибрахме лентата, снимахме се, изнесох реч...поговорихме с кандидат кмета...ся мой си ходиме... Party Party Party
Па яз сал си викам на акъла....Офффф, добре, че си тръгна тоя... Laughing Laughing Laughing

Па оня съседа кат кай...що се отказваш маааааааа...ние ще избереме...и кат надига и тамън да му отговорим и се събудиФ, че оня Джейми Оливър отишъл на обиколка из Англия...ше кайш, че не я познава и кат крещи кат бесен от ТВ-то... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 83
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo Мама кмет

# 84
Зизу кметицата ще ти викаме. Mr. Green

# 85
Ма, слушай комшията що ти говори ма Naughty Веднага сменяй ника hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Сигурно Бийко е резал нейде лента и в просъница си го слушала Joy Joy Joy Joy

Бел Hug благодаря за хубавите пожелания Heart Eyes
Феми Hug Heart Eyes

# 86
  • в подножието на планината

Зиз, :love какви сънища само... Joy Joy Joy

# 87
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ма, слушай комшията що ти говори ма Naughty Веднага сменяй ника hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Сигурно Бийко е резал нейде лента и в просъница си го слушала Joy Joy Joy Joy

Бел Hug благодаря за хубавите пожелания Heart Eyes
Феми Hug Heart Eyes
Не мойм ма Мичке...страх ме е... Mr. Green
Па нали се отказах от кметската надпревара... Joy Joy hahaha hahaha
Бойко трудно се врежда да реже ленти по готварския канал Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 88
Марвелче Hug ЧРД на мъжлето Heart Eyes много здраве и все така да сте Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 89
Зиз  Hug Heart EyesМиме Hug Heart Eyes Илда Hug Heart Eyes Ирка Hug Heart Eyes Галя  Hug Heart Eyes Рrofi Hug Heart Eyes Вере Hug Heart Eyes Миленче  Hug Heart Eyes Марги Hug Heart Eyes Беллорка Hug Heart Eyes
Благодаря много за хубавите пожелания момичета, да ви се връщат стократно  Peace

Зизу Hug А дано съня ти да е пророчески   Party Party Party Party Party
Кат минем през офиса ти, ще донесем 100-тина метра трикольор да тренираш в резането на ленти, че нищо се не знае.

Рени Hug Heart Eyes Благодарско мац  Hug Hug Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт