"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-17

• 15 265
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Марги няма проблем ама в днешно време трябва да се внимава с шофьорите че не се знае какво може да стане. Hug Hug Hug Hug

# 586
Тоя ся евро селянин нема да знае как да яде омара hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 587
  • Още у мъглата ...
Тоя ше му прават ''ме4ка'' скоро Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Бай дъ уей ... освен репликата му, която често използва "да се научат", много интересно що те да се научат, а не той, па и на какво  newsm78 Whistling Whistling, за един Нарцис си говори как трябва  Naughty Mr. Green
Не съм сигурна, дали някой от другите Нарциси би бил много милостив, освен към избирателни образи, докато на този не му пука, защото знае, че и без това е мразен  Peace

# 588
  • Още у мъглата ...
Тоя ся евро селянин нема да знае как да яде омара hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ами нали ходи по дефилета в Холандия Laughing, там едва ли само дюнери муа  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 589

Ами нали ходи по дефилета в Холандия Laughing, там едва ли само дюнери муа  Mr. Green hahaha hahaha hahaha
ся ше видим Mr. Green

# 590
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Joy Joy Joy Joy Joy Бай дъ уей ... освен репликата му, която често използва "да се научат", много интересно що те да се научат, а не той, па и на какво  newsm78 Whistling Whistling, за един Нарцис си говори как трябва  Naughty Mr. Green
Не съм сигурна, дали някой от другите Нарциси би бил много милостив, освен към избирателни образи, докато на този не му пука, защото знае, че и без това е мразен  Peace
Систърче Heart Eyes Heart Eyes Hug абсолютно подкрепям и тоя образ ме кефи на макс Peace

Ох, кефи ме тоя Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ше пуши да ги дразни, па и яденето да му вкарат в къщата hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Голем рУмантик е тоя  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 591
# 592
  • Още у мъглата ...
Систърче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Пълна рУмантика направо  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 593

Joy Joy Joy Joy Joy Бай дъ уей ... освен репликата му, която често използва "да се научат", много интересно що те да се научат, а не той, па и на какво  newsm78 Whistling Whistling, за един Нарцис си говори как трябва  Naughty Mr. Green
Не съм сигурна, дали някой от другите Нарциси би бил много милостив, освен към избирателни образи, докато на този не му пука, защото знае, че и без това е мразен  Peace
Систърче Heart Eyes Heart Eyes Hug абсолютно подкрепям и тоя образ ме кефи на макс Peace

Ше пуши да ги дразни, па и яденето да му вкарат в къщата hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Голем рУмантик е тоя  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Тоя ква романтика ше изяде... направо не го мислим Joy Joy Joy Joy

# 594
  • Още у мъглата ...
Аз отивам да похапна и после ще гледам Евровизийка дечицата  Party Party Party

# 595
Пълна и на макс сис... Mr. Green Joy Joy Joy
УчаквЪм ся съ развихри един Йекшън с привкус на трилър и леки заченки на драма Laughing Laughing Laughing

Па тоя Киро...бахти тъпака... ooooh! ooooh! ooooh! па бил интелект....бич плийз Naughty

# 596
Галъо, от коя част на Вазов живееш  newsm78

# 597
Пълна и на макс сис... Mr. Green Joy Joy Joy
УчаквЪм ся съ развихри един Йекшън с привкус на трилър и леки заченки на драма Laughing Laughing Laughing

Па тоя Киро...бахти тъпака... ooooh! ooooh! ooooh! па бил интелект....бич плийз Naughty
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 598
  • Още у мъглата ...

Joy Joy Joy Joy Joy Бай дъ уей ... освен репликата му, която често използва "да се научат", много интересно що те да се научат, а не той, па и на какво  newsm78 Whistling Whistling, за един Нарцис си говори как трябва  Naughty Mr. Green
Не съм сигурна, дали някой от другите Нарциси би бил много милостив, освен към избирателни образи, докато на този не му пука, защото знае, че и без това е мразен  Peace

Голем рУмантик е тоя  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Тоя ква романтика ше изяде... направо не го мислим Joy Joy Joy Joy

От друга страна пък, това е ББ и е ясно, че ще има сценарийно насочени дразнения Laughing Peace Така че, който не е добре с нервите, не е за ББ Laughing Peace

Я виж твоето момче Пламен (и на мен ми е симпатяга Peace) как гледа да успокои нещата и се държи в час Peace

# 599
Сус ма Naughty сана не Laughing

И ФнимавайтИ как пишети...че грам нема ви пускам бу гедже кафетерията Naughty

Общи условия

Активация на акаунт