"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-17

• 15 266
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Мимо а ти отде си сигурна че другите не са мърши Mr. Green Пламен го познаваш Peace визирам другите Laughing

Ноооооо Naughty ако ми каже мърша Peace не ме вълнува че съм у ББ Naughty направо го почвам Naughty първо с думи и ако не възприеме Naughty от близко резко ше има Naughty
ма то не се знай кви са и останалите Joy Joy ама на фона на неговия лик, вси4ко друго е кат маргаритки и рози Mr. Green
Ми баш за тва говоря и аз hahaha hahaha hahaha

# 661
Мен не ми се дави нещо Laughing, няма се вдълбочавам  Naughty Joy Joy Joy Joy
Габ4е, хи4 не ми се вдълбо4ава, ама тоя много ме изнерви днес Joy Joy Аз останах със зяпнала уста и не вярвах, 4е това се слу4ва Joy Joy Да ги обижда така и да решава кой ще яде, кой ще пуши и ше храни кокошките Mr. Green
То голем майтап било hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 662
  • Още у мъглата ...
Ай, анализирахме комплексарщината и има ли почва у нас Laughing, имааа, имаааа и то направо чернозем Naughty  Mr. Green

И вече лека нощ от мен  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 663
  • Още у мъглата ...
Ух пък Ренката ко ретуитнала  Crazy
Е за такова "реалити" съм готова  Naughty Laughing Party Party Party Party

Бора-бора Party Party

# 664
И аз изчезвам Laughing намерих го да го гледам от тая вечер Laughing тая черната пита кога се хранят гъските #Crazy ooooh!

# 665
Мен не ми се дави нещо Laughing, няма се вдълбочавам  Naughty Joy Joy Joy Joy
Габ4е, хи4 не ми се вдълбо4ава, ама тоя много ме изнерви днес Joy Joy Аз останах със зяпнала уста и не вярвах, 4е това се слу4ва Joy Joy Да ги обижда така и да решава кой ще яде, кой ще пуши и ше храни кокошките Mr. Green
ма измета им цигарите у огъня Shocked цели кутии Shocked Идаваше по една, само кой го помоли и го цуне по бузата Mr. Green Па един му се опъна и той не му даде Mr. Green Добре ама една девойка ре4е дай ми и на мен цигарка, па я даде на този отказващия Laughing Малиййй, тва 4у4ало кат полуде и кат вика, те сега и ти нема да видиш цигари щом му даде на тоя и грабна кутиите и ги измета в огъня Joy Joy Joy

# 666
Ух пък Ренката ко ретуитнала  Crazy
  Naughty Laughing Party Party Party Party
Е за такова "реалити" съм готова
Бора-бора Party Party

Отмах Party Party Party Party

Мен не ми се дави нещо Laughing, няма се вдълбочавам  Naughty Joy Joy Joy Joy
ма измета им цигарите у огъня Shocked цели кутии Shocked Идаваше по една, само кой го помоли и го цуне по бузата Mr. Green Па един му се опъна и той не му даде Mr. Green Добре ама една девойка ре4е дай ми и на мен цигарка, па я даде на този отказващия Laughing Малиййй, тва 4у4ало кат полуде и кат вика, те сега и ти нема да видиш цигари щом му даде на тоя и грабна кутиите и ги измета в огъня Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ся ше го гледам Mr. Green

# 667
айде сиктир   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 668
Габи, Диде, сиктир ви Hug Hug Hug

# 669
Абе мърши Mr. Green ше пушите ли hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 670
# 671
Добро утро. Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 672
  • София
Добрютро, Hug!
Тя темата почти свършила,ама аз да благодаря за нея,че не съм се вясвала да я прочета Joy Joy Joy.
Зиз, newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51.
Айде сега сначале,че да изляза от информационно затъмнение.
Гале, Hug.
 hahaha hahaha hahaha

# 673
Добро утро Party
Гале Hug Heart Eyes Лин4е Hug Heart Eyes
Хубав ден Heart Eyes

# 674
Добро Hug
Аз гледах само началото на ББ,но повече не съм поглеждала,а сякаш нямам и желание.
Линче тъкмо вчера си мислих за теб,стори ми се ,че поизчезна.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт