Искам да кажа ... (50)_17.08-23.08

• 49 080
  • 952
  •   1
Отговори
# 105
  • В Космоса
Съжалявам за инцидента с колата и починалата жена. Ние както сме постоянно на път, сега се замислих... Мъжът ми кара по правилата и внимателно, но един голям процент са много безотговорни шофьори и ти колкото и да се пазиш... Close

Бърди, какъв аватар ще желаеш? Simple Smile

# 106
Нино, четох тоскански рецепти за Mostarda di peperoni, но канела и ванилия нямаше. В повечето рецепти има пектин и ябълков оцет, в някои и синапени зърна. Сигурно има много вариации, отивам да чета още. Ядат го като гарнитура към печени меса, както нашата лютеница.

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 13:31 от Анонимен

# 107
  • Euskal Herria
И тук си има почитатели на нетрадиционните сладка. Пусках ви тази снимка - сладко от лук:

Има най-различни видове и комбинации, но досега не съм пробвала нито едно.

# 108
Аз зимнина не правя, но когато има пресни и местни плодове и зеленчуци, замразявам. Имам торбички със смес от моркови и лук, моркови, лук и целина. Печен пипер  Wink на барбекюто. Миналата година правих сладко за фризера, не са го пипнали. Замразявам и плодове в торбички.

Правих и кисели краставички, но станаха прекалено солени. Отказах се, съответно, след първия опит.

Нинче, ние си отглеждаме собствени чушки. В саксия. И аз понякога правя сладко от тях. Обичаме го със сирене.

Още правя подправки, примерно босилек, в блендера с олио и сол. Изливам във формичка за лед, замразявам и после съхранявам в торбички. Едно кубче на ядене.

Куркума даде определение за човек, който не може едни домати да отгледа. Аз съм от тях! Една година гледахме - станаха чери доматки, а не бяха по принцип.  Grinning Имахме и една краставица - крива и горчива.  Laughing Иначе разни подправки вървят. Но те са плевели, та не е чудно.

Последно се сетих, една година правихме мариновани малки лукчета - състезавахме се с мъжа ми, моите станаха по-вкусни.

# 109
Сега, ако ме видите какво правя, ще ме пратите барабар с моята дружка на доктор:) значи седя си сама, пуснала съм си диска от сватбата и ще се спукам от рев. Не съм добре Ич. Мими е толкова мъничка, сякаш Жакито гледам, ние сме млади:) Свекър ми го няма вече, а на сватбата беше, така крепен, жизнен. По ред причини компанията ни се разцепи и ние останахме в средата, изобщо много са се променили нещата през годините. Само любовта ни, си е все същата, луда Simple Smile)
Яж, куме, пий ихууу. Сега ако стана и да си играя хоро, явно имам отклонения:)))

# 110
Каси, първо трябва да се изключи щитовидната жлеза, защото симптомите са много сходни.

Проблемът е, че
Скрит текст:
откриват някакви физически здравословни проблеми и лекуват тях, но не могат да овладеят нищо всъщност. Може да има проблеми и с физиката, и с психиката. Лекарите се хващат за нещо, поставят диагноза и започват да тъпчат човека с хапчета за високо кръвно, стомашни проблеми, нерви и пр. Човек става все по-зле и по-зле, симптомите, които амигдалата изпраща на вегетативната нервна система направо скапват човек, изпиват го, карат го да се чувства, че полудява, а това наистина може да те докара до лудост.
Не зная в странство как е, но тук лекарите ли не искат, не могат ли, не умеят ли да диагностицират ПА.
Та, аз сама си намерих симптомите и някой като се оплаче, направо му предписват лечението.  Joy
Не е смешно, но и тук във форума една потребителка пусна тема за майка си, която шест месеца е водена къде ли не, ставала е все по-зле, никой нищо не успял да открие и накрая по съвет от форума отиде при психиатър, дадоха й АД и за кратко време влезе в релси.

# 111
Ако проблемът е със щитовидната жлеза, ще се повлият симптомите от лечението. Аз направо не мога да повярвам, че с подобни симптоми не са я тествали веднага. Ако не е щитовидната, е много вероятно да е ПР

# 112
Добрах се и аз до компютър и свободно време най-накрая  Crazy

В събота първо рязах чери домати за сушене (в духа на темата  Mr. Green), после бяхме на имен ден на свекърва ми и оттам ходихме с приятели в една от тези стаи, от които трябва да излезеш като решаваш логически задачи. Беше готино, за един час тотално забравихме къде се намираме, неочаквано ободряващо ни подейства, четирима човека бяхме. След това откарахме на вино и италиански мезета до не знам колко часа и накрая пробвахме и Конфети за сладолед, но беше затворено разбира се, та се задоволихме с Фантастико - стоп спирка на Бояна след това. Прибрахме се към 3 сутринта. После неделята пак по срещи с приятели, а вечерта барбекю с тези от съботата... абе пълен график  Laughing

Днес разбрах някои неща в работната сфера, които хем са удовлетворяващи, хем са и притеснителни. Странна ситуация  Crazy Но ще я чепкам на есен, сега ваканция ми е в главата.  Sunglasses

Сесили, съжалявам, такива инциденти са ужасно нелепи.

# 113
И мен преди да ме диагностицират изследвахме ЩЖ. Това беше първото, което направи моя ЛЛ. После кардиолог и накрая психиатър. Наистина ако се изключи всичко физиологично трябва да се търси адекватна помощ, защото е ужасно. Аз имах чувството, че хем умирам, хем полудявам. Като взех да се оправям и казвах на психиатърката "Вече не се чувствам луда". Кошмарен период. Все повече обмислям да започна да посещавам психолог, защото при мен проблема не е изцяло разрешен. Мислех, че ще успея да се справя сама, но не ми се получава.

Готови са ми снимките от фото сесията  Heart Eyes Довечера ще ви покажа.

# 114
Лошо е, че може да имаш проблем с ЩЖ и ПР. Ще ти регулират ЩЖ, но с неговите лекарства няма как да повлияят на ПР.

# 115
  • ту тук, ту там
Даун, намери ли таратора?  Sunglasses

# 116
Чек, аз тая съм я взела направо на български. Може би оригинална е точно тази, дето я прави Онна. И е както ти пишеш. Ако може ми метни на ЛС някоя, която е от по-достоверен източник. Аз ще си направя и тази с канела, но бих опитала и другата,  за меса.  Hug

# 117
Лошо е, че може да имаш проблем с ЩЖ и ПР. Ще ти регулират ЩЖ, но с неговите лекарства няма как да повлияят на ПР.

Така е  Peace Аз се молех да имам проблем с ЩЖ. Като ми излязоха нормални хормоните и ехографията плаках.

# 118
  • Бургас
И аз не правя зимнина. Нещата от фризера пък ми миришат.

Сесил, виж дали няма да ти излезе изгодно да си изпратиш количката по Еконт или Спиди, до там където ще ходите?

# 119
Елени, НЕ! Продължава да липсва с все купата Simple Smile.

Алечка, намери си психолог. Дано да се реши напълно проблемът.

Общи условия

Активация на акаунт