Искам да кажа ... (50)_17.08-23.08

• 49 974
  • 952
  •   1
Отговори
# 375
Нищо, те може да имат филиал. Че стана дума, сядахме скоро на маса с търновци /съфорумка/, та казаха, че май са чували Simple Smile
Малко по-късно ще питам, към 10 часа и ще ти пиша, ако решиш поне да звъннеш.

# 376
  • Ямбол
Ние си търсим котел за парно за дърва и пелети на изгодна цена. Дали на есенния панаир в Пловдив ще има нещо интересно. Иначе засега са ни насочили към Харманли.

# 377
Седнах да си пийна сега кафенцето. Преди малко закусиха сама, боса и спокойна вън, на терасата, където дъждеца пръскаше краката ми.
И искам да перифразирам - човекът е човек, когато е закусил  Laughing

Хубав ден ви желая от сърце  Heart Eyes

# 378
Добро утро, снощи ни се разказа играта, тъкмо беше заредена тераста за вечеря и като плисна един дъжд, стана мазало. Докато се прибере всичко вътре, сервитьорите се измокриха, клиентите нервничат. А пък в ресторанта стана една задуха...Днес какво ще е не знам, ако ще вали да даде индикации по навреме, а не като снощи в седем. Че освен хотелските има и юбилей на човек от града и ще е още по- натоварено Crazy
В дни като днешния ми иде да си бия шамари, че ме е страх да шофирам, че не умея! Имам книжка от сто години, но не карам. Мъжът ми заминава пак и ще ми е много трудно с децата без транспорт по сто пъти от къщи до хотела. Значи обещавам си да запиша опреснителни курсове и да започна поне в града! Как ли не се опитва моят да ме изкуши, даже каза че малка кола ще купим и да напарвя беля да не ме е страх. Въпросът е, че само като се кача и сърцето ми ще хвръкне, потя се, напълно неспособна съм, страх ме е. Много пъти, когато той е карал и някой идиот е изскачал в насрещното, съм мислела, че ако аз карам....не ща да го пиша даже!

# 379
На  това му викам време.
Нино, кеф е на дъждец , а? Жаклин, здрасти и ти Hug

# 380
Пфффф, меко казано кеф! Това е моето време и с всеки изминал ден оттук натам ще става все по мое. Че аз вече за Коледа заговорих и не само заговорих, ами и вече действам, ще ме анатемосат накрая  Blush

# 381
Аз сутринта  си пристигнах само щото прогнозата беше устройваща, в София не съм от почти месец, не мога да карам тук лятото, само в планината.

# 382
А ние мислехме, че ти е сестра.  Mr. Green

# 383
На кого пишеш, мари?

# 384
Нино, ще съм благодарна Simple Smile

Лиле и ние на пелети, само че камина защото апартаментът е не е много голям. За сега отзивите натежават за шуменски производител, но още събираме информация.

Тук е направо студено. Връщах се да си взимам връхна дреха. И е едно мрачно и схлупено, не съм доволна  Crossing Arms

# 385
Май пише за този,който е брал банани в планината  Mr. Green

# 386
  • София
Жаки, ще вали при вас, сега гледам прогнозата.  Много хубаво вали и в София, така имах нужда от малко сиво време.
Нино, като ти видях филията със сладичко знаеш ли как ми се прияде! Разваляш ми дисциплината значи  Laughing
Виждам, че е изтекал бан-а на някой хора. Е, добре дошли  Mr. Green

# 387
Нали, Цвети  Flutter  Спуках се направо. Бе това смокините са божествена работа!

# 388
  • София
Да! Оф, отивам са си купя!

# 389
Да не забравиш и крема сиренце, Филаделфийка  newsm53

Мале, дойде ми вчерашната пратка и нещо обема ми се струва малко  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт