Искам да кажа ... (50)_17.08-23.08

• 49 138
  • 952
  •   1
Отговори
# 15
  • В Космоса
"а ляааатото е само на ужкиммм,
замирише ли на пеееечени чушкииии" е изпял бат ви Митьо, младоженеца. newsm68

# 16
  • Ямбол
Защото го качих отново.

# 17
  • Телиш/Плевен
Ами ако искаш им пиши все пак. Може да е някакъв малък и временен бъг. Thinking

# 18
  • В Космоса
Лиляна, да знаеш в някое ямболско училище да търсят учителки по английски, ама само първа смяна да са?

# 19
Ще правя буркани с царска туршия, кисели красатвички и люти чушки. Сладкаото от миналата година така си седи, не го ядат. И компот не пият. Ама краставички всички хрупат барабар с най- малката:)
Много обичам да имам килер с буркани, друго си е домашното, от магазина не са така вкусни.
Ако мога да купя и продукция от същата баба, от миналата година ще съм много доволна.
Опитах да приобщя и Мими към правенето на зимнина, но не прояви интерес.
На мен ми е лесно, защото има кой да ми помага, не варя бурканите, не режа сама продуктите. После само се хваля, че съм домакиня:))

# 20
  • Пазете Гор
Аз нямам любим сезон.

Вярно е, Нино, само че не съм прехвърлил всичката литература на света. Изведжа цветонос, не цъфти в най-собствения смисъл на думата, и не завъжда семе, но то това би било вече перверзно, де.

Има две много секси шишенца за зехтин - в едното турям разполовени няколко скилидки чесън, в другото китка риган и мащерка. За тунинг на салати.

Печенето на пипер в чушкопек е ерзац, за съжаление единствена възможност при много обстоятелства. Пробвал съм различни техники (в жар, във фурни, на плочи) и най-добър е резултатът връз телена скара над дървени въглища. Ако сте сръчни в ръцете - и най-усуканата капия се опича и омеква като репортерка пред бат Бойко.

Когато пека така сиврии - поднасям ги небелени. Тяхната ципа е тънка, и при внимателно печене посивява, не бива да се допуска да почернее.

# 21
На тематичния въпрос- нищо не правя и нищо няма да правя. Консуматор съм.

А, баш.
Не умея да правя, не ми се и занимава. От ръцете на баба е най-хубаво.

# 22
  • Ямбол
Акаша, всички свободни места са обявени на сайта на РИО Ямбол. Не мога да ти дам директен линк, но от тук: http://www.riobg.com/selectrio избери Ямбол и после в ляво второто от менюто "Търсиоте работа?". Информацията се обновява всекидневно.

# 23
  • В Космоса
Комшията докато спяхме утрепани на обяд тамън печеше неговите чушки с горелката! Close

Благодаря, Лил! Hug Аз знам, че във вашето търсят, ама трябва само първа смяна. Confused Питах, ако ти знаеш нещо, евентуално. Grinning

# 24
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За любим сезон- май зимата, нищо, че обичам на море.

# 25
Значи ехааааа!
Това за салатите е хитро, ще се пробва. И като каза зехтин, скоро една приятелка си беше показала билково сирене - бяло. В буркан - ред сирене, билки, сирене, билки и залива със зехтин.
Аз съм мераклийка и сушени домати да си направя и после и тях така, зехтинец и билка.

# 26
  • София
Нинка, доматите стават страхотни така!

# 27
  • Телиш/Плевен
О, тях ги пропуснах. Blush Та и те влизат в "програмата". Ама ние сме голяма бригада по принцип, та затова правим толкова много неща. Иначе ако съм сама, не знам дали бих направила и половината.

# 28
  • В Космоса
Това с ръгането на разни треви и други нещица в разни шишенца и бурканчета ме насети, че скоро пробвах зехтина с розмарин на майка ми и ми развали супер яката салата. Crossing Arms

# 29
Нинка, доматите стават страхотни така!
Охоо : ) ако имаш рецепта, изпитана, ми я метни. Ако не ще търся добра, да не ми станат жилави.
Аз правя и сладко от чушки.  В 99,98% от случаите се хареса. Само двама не. Даже едната дегустираща ми го изплю  hahaha
У нас е на почит.

Общи условия

Активация на акаунт